Fredan e här

O denna helgen har vi fakiskt inte så uppbokad!!! De enda som e bestämmt e att richard ska ut o äta o bowla med innebandyn på lörda kväll!! Men vi ska nokk kunna klara oss en kväll i alla fall!!!! Hihi...

Annars e de bara trädgården som gäller, ska ju försöka få allt klart innan sommaren, de e ju en del som ska göras så de e ju bäst o börja i tid!! De kommer ju alltid saker mellan med jue!!! Bland annat ett dop som ska planeras!!!

Nä, knacka på dörren så ja får väll med vara social!!!

Slö...

.. o en aningen seg med!!! Men de tillhör ju när man e nybliven förälder fast de e på nytt!!!! Igår var ja o köpte magdropparna till Isabelle så kanske de blir lite bättre!!! Dessutom har nästan all tosk försvunnit nu, hon har slutat o riva sig i munnen i alla fall så då har de ju varit ett störmoment för henne de med som nu e borta!!

Dessutom kom Richards arbetsgivarintyg med posten igår så de var bara o fara iväg o kopiera de o skicka de så a-kassan kan bli klara. Han har ju varit hemma snart fyra veckor så de e ju en del pengar!! Innan de blir klara har de ju gått ett tag till! Men sysselsättning har vi gott om i alla fall, hela betongtrappen e ju borta nu o vi ska börja gräva ut. Har ju tre stubbar o till ett trädäck som ska grävas ut så de blir ju en del!!! Men troligtvis så ska vi o hämta släpet i eftermidda så vi ha något o lasta på.

Idag blir Isabelle två veckor!! Stor tjej nu ju!! Hihi... Skämt o sidor!! Men aktiv e hon redan i alla fall, ligga o sova hela dagarna finns inte för henne i alla fall!!!

Detta året har börjat bra i alla fall o vi hoppas på att de fortsätter så!!!

Bvc

Ja, nu har vi varit där, o stackars Isabelle e helt lila i munnen. Dessutom måste vi ta detta i två dagar till, men förhoppningsvis så ska de vara borta sen!!!

Halva denna veckan gången..

Japp, onsdag igen o halva denna veckan e borta!! Men vi har ju hunnit med en del i alla fall. Måndes hade vi fullt ös, richard var ju på sitt möte vilket var jätte långt, men sånn tur var så var ju Kevin på dagiset igen, första dagen sen Isabelle kom!!! Snacka om att vi fick hem en trött unge!!!! Men kul hade han i alla fall, han hann ju inte hem förrän han frågade när han fick åka till dagis igen, då bestämmde vi oss för att han ska få fortsätta på dagis som tidigare, han tar ju inte skada av de. Men skulle de visa sig att han vill vara hemma en da så givetvis får han de!!! De enda e att vi lämnar honom inte kl åtta, han e ju inte vaken då!!!! Sen på eftermiddan kom bvc hit o kollade på Isabelle, hon hade vänt i vikten i alla fall, de enda vi skulle ha koll på e tosken, men de e ju alltid så. Hennes gulsot börjar ge med sig lite i alla fall, hon e ju inte helt gul i ögonen längre!! Innan de begav sig igen var ju klockan nästan fem så hände inte mö mer den dan!!!

Tisdagen skulle vi ju komma iväg i tid till dagis o sen till city gross o storhandla, men i tid till dagis blev de ju dock inte men vi hann o storhandla innan vi skulle hämta honom igen i alla fall, de var ju bara ett par andra ärenden som sköts upp. Eftermiddan spenderade vi mest ute, richard håller ju på o gör vid inför de nya trädäcket, så igår bilade han bort den gammla trappen. Den var ju varken snygg eller praktisk, men nu e den borta, eller i småbitar i alla fall!!!!

Dessutom fick vi världens överraskning igår kväll. Vi har ju ett par madrasser på golvet i vardagsrummet där kevin brukar leka. När vi satt lugnt i soffan skrek kevin; -Kolla Mamma, kolla!!!! Sen studsade han till o slog en kullerbytta helt själv!!! -Mamma ja kan!!!! Snacka om att vi tappade hakan!!!! Duktig gosse vi har!!!!

Idag ska vi försöka ta de lugnt, richard ska väll antagligen ut igen direkt på fm o plocka upp stenen o plattorna men vet inte helt säkert än!! Eventuellt blir de en runda för mej i Isabelle till bvc o pensla henne, men de får vi se de med!!
Näpp, hon vill ha uppmärksamhet!!!

Söndag kväll

O fullt upp har de varit idag!!! Alla tre träden är nu borta, ja allt utom sista roten den ska vi försöka gräva upp i veckan!!! Dessutom fick richard allt på vinden klart o de blev sååå bra!! Så förhoppningsvis nu i veckan ska vi ta nästa steg i trädgården!!! Så fint vi kommer få de när vi e klara, men de tar ju litta tid. 

I morron har vi inte tid till sånt i alla fall!! Richard ska till klippan på möte i monn bitti, kevin ska till dagis o leka under tiden, snacka om att han behöver de han har vaknat ca fem varje morron nu!!! Sen kommer bvc på hembesök på eftermiddan med, ska kolla lilla isabelle. Så innan allt detta e avverkat kommer kvällen hunnit ikapp oss!!!

Resten av veckan verkar bli lugn, ska visserligen o storhandla en da men de ska vi göra när kevin e på dagis!! Lättare med bara ett barn!!! Sen hoppas vi få träffa sofie o hela familjen med en da, men de ska vi kunna hitta en da där med!!

Nä nu ska ja gå o ge isabelle mat o slappa litta vid tv:n...

Aningen irriterad!!!

Hur kan de komma sig att vissa människor alltid ska komma före o stå i centrum hela tiden?? De e ju en fråga man kan ställa sig själv flera gånger om o ändå inte få ett vettigt svar på!!! Dessutom hur mycke ska man ställa upp, när man inte får gensvar?? Ska de inte vara lika på båda hållen??? Vissa saker tycker man ska vara självklara men tyvärr e de ju inte så i verkligheten!!!!! Men de e bara o acceptera läget o försöka gå vidare!! Tyvärr tar ja åt mej en aningen för mö ibland men de får man väll göra något åt!!

Nu e de tio dagar den isabelle kom, dessutom sen ja la ciggen!! Kan ju säga att de finns bra o dåliga dagar men de e bara o titta på mina underbara ungar så går modet upp igen!!! Ja har precis gett isabelle mat o väntar bara på att hon ska komma till ro så ja med kan gå o sussa!! Mot all förmodan blir de en lugn natt!!! Har ju haft hektiska dagar!!!
Näpp, ska plocka undan litta innan sängen drar i mej!!!

Helg..

... o fullt upp som vanligt!!! Gårdagen fick vi besök, Bamse o farfar var här, dock inte på samma gång men ett par timmar mellan!!!! Vi hann ju till affären o handla litta välling o nya flaskor till isabelle mellan, de vi hade funkade inte, men nu har hon blivit mycke lugnare redan!!! Sen skulle ja lämna tillbax en sak ja köpt, snacka om otrevlig personal de har på juvelen (eller vad de hette, ny smyckesaffär på familia!!). Kom in o sa att ja skulle vilja lämna tillbax varan, o fick bara svaret, -Vi har inte öppet köp, de e inget som finns längre!!!! Snacka om att ja tände på alla sylindrar, de finns ju visst men de beror på vilken butik man går in i!!! Men för hon var snäll så kunde ja få tillgodokvitto!!!! Hade ja fått ett trevligt bemötande direkt hade ja inte brytt mej för de finns annat vi ska ha, men kan ju säga att ja handlar inte där fler gånger!!!! 

Ida så ska vi till innebandyn, vi ska gå ner hela familjen för kevin ville med spela en liten runda!! Sen ville de träffa Isabelle med jue!! Efter de blir de hem o midda o en liten lur på de innan farmor o familjen kommer på besök, sen e ju denna dagen nästan slut!! Sen vet ja inte om mormor o morfar kommer ikväll eller söndag morron, vi ska i alla fall fälla våra kära träd nu i helgen o ett par andra saker vi behövt hjälp med men tiden har ju inte riktigt funnits!!! Sen e denna helgen över i alla fall!!! 

Månda har vi med en del bokat, richard ska ju på mötet på af, så kevin ska få åka till dagis när han ska köra!!! Han tjatar varje gång vi kör förbi om han inte kan få leka!!! Men på månda så ska han!!! Sen får vi se om ja eller pappa ska hämta honom för ja vet ju inte när hans möte e klart!!! På eftermiddan sen kommer bvc hit på besök, lika trevligt varje gång!!!! Hihi...

Näpp, nu e de dax för mej med o snozza ner!!!  

En vecka...

Idag e de torsdag igen o de betyder att de gått en hel vecka sen vi var på förlossningen o fick se vår lilla primadonna för första gången!!! Dessutom tog ja sista blosset kl tre på morgonen innan förlossningen så rökfri i en vecka dessutom!! Dock inte kommit hela vägen men ett steg i alla fall, har ju rökat i ca elva år så trodde de sklle ta emot mer än de gjort!!! Så nu e de bara o hoppas att de håller sig, men har man vänner som vi som respekterar läget så ska de förhoppningsvis gå bra!! 

Ikväll får vi antagligen besök!!!! Sofie o hela familjen ska komma på besök!! Jättekul  o ses igen, vi missade ju filles kalas så de e ju länge sen nu!!! Så ja får väll fortsätta med städningen så de blir klart!!  

Onsdag...

.. o vi har en fullspeckad dag, inte nånn tid över o slappa idag inte. Ska o handla nya lampor till fönsterna, blir ju en aningen mörkt nu när julsakerna e nere!!! Sen ska vi till af, richard har möte där idag, vi trodde dock att vi tillhörde klippan men tydligen så har alla som tillhör bygg en handläggare som sitter i ängelholm, så de får ju bli shopping i ängelholm ida. Sen måst vi in om Sjöbergs, de har ju inte hört av sig som de lovat!!! Men får se vad de har för ursäkt denna gången. När vi ändå kommer vara i stan så ska vi passa på o ta ett par småärenden med, behöver ju in om banken o fixa ett konto till Isabelle med o litta sånt smått o gott!!!

Dessutom har vi haft två underbara barn i natt, kevin gick o la sig vid åtta o vaknade nu halv sju, helt klart godkänt!! Isabelle åt sitt sista mål klockan elva innan vi gick in i sovrummet, sen hörde vi inget av henne förrän vid fem. Då åt hon bara o passa på o skita sen somna hon om igen, så en bra natt har de ju varit i alla fall. Richard o isabelle ligger fortfarande kvar i sängen o snoozar, ser rätt mysigt ut!!!!

I morron e Isabelle en vecka gammal, ja trodde bvc skulle ringa snart ja e ju nyfiken på hur hon har gått upp o växt. Vi ska ju även kolla Kevin samtidigt så allt e ok med honom med, har ju varit litta si o så med vikten men tror de vänt nu. Smal e han ju med dock inte benig som han var när han var liten!!!

Nä, ska passa på o snooza med familjen en runda!!

Mådag igen

O livet rullar på som vanligt!! Men vi har ju en liten ängel till nu o ta hand om!!! Men än så länge går de bra o vi kan ju inte misslyckas än i alla fall!!! Blir ju inte förrän de e större!!!

Någon förlossningsberätelse blir de inte denna gången, men för alla er som tyckte vi var borta länge innan Donna kom upp på webbisar, så mö riktigt, tid tog de. Vattnet gick på onsdagen kl elva, fick värkar strax efter de o åkte in på natten till torsdagen ca vid tre tiden o fick inte åka hem för nu var de var ju dax o föda!! Men Isabelle e ju inte född förrän nätan åtta på kvällen!!! Så en sak har ja konstaterat, min kropp vill inte föda barn i alla fall!!! Men ut kom hon!!!

Nu inväntar vi mestadels att bvc ska ringa o boka upp massa dagar!!! Man springer ju där hur ofta som helst i början!! Men var ju inne på egenvården på efterbesök o proverna som skulle tas i söndes o då vägde hon 3800 så hon hade ju inte gått ner så mycke. Får se när vi kommer ner till bvc.

Idag har de varit en händelserik dag redan!! Började med ett samtal med medicinmottagningen i ängelholm, snacka om richards lycka, proverna e bra!! Så nu går vi in i sista steget o hoppas allt funkar!!! 

Sen åkte vi en snabb runda ne till affären, behövde en del småsaker, snacka om o bli trött för de lilla!! Men men varje dag blir de lite bättre i alla fall!!!

Nä nu vill kevin ha fika så får väll gå o göra den med!!!

Namn...

Nu har vi bestämmt bebis namn, tog en aningen funderingar fram o tillbax men kom fram till;

Isabelle Julia Nicole Henriksson


=090115=

Min lilla donna kom till världen!!! Vår lilla familj fick ännu en medlem!!!!
 
Kopiera av adressen så kommer ni direkt till webbisar...
http://www.helsingborgslasarett.se/patienterochanhoriga/webbisar/webbisarkiv/webbisarkiv2008/20090115flickahenriksson.5.f28dd911df9a7649680006723.html

Sätter in webbisfotot skriver mer en annan da!!




Stort tack till alla vänner o familj som ställt upp!!!!

Hemma igen..

O besöket gick bra idag, visserligen blev inte igångsatt men måste ju vara mogen med. Första steget var idag, o man kan ju milt säga att de märks att något händer nu i alla fall!!! Nästa tid har ja på fredag morron, då e de dax o sätta in mognadspilla om inte de redan skett av sig själv!!! Så allt beror på vad som händer under morrondagen!! Men de e ju skönt att vi kommit ett steg på vägen i alla fall, o nu e de ju bara o vänta o se o hoppas på att de händer en massa!!!

Över tiden...

Inte så mycke men från o med i monn blir de än en gång över tiden. men nu e de ju bara fjorton timmar kvar tills vi ska vara i helsingborg o prata med förlossningsläkaren och då förhoppningsvis få ett datum för igångsättning!! Känns ju lite lättare när man väl har ett datum v dem för då vet man att de kommer inte bli längre än tills dess, sen kanske vi inte kommer lika bra överens om datumet för vi vill ju ha de snarast, men de problemet kommer ju inte förrän i monn!!! Tar en dag i taget o ett bekymmer i taget!!!! Så morrondagen kommer ju bli fullt ös direkt från morronen, men de e jä_ligt skönt att dan e här snart i alla fall!!

Har suttit med Richard o kollat in bebisnamn i kväll, någon som har något bra förslag???

BF

O de e inget som hänt än i alla fall, har ju tid hos mvc om en timma drygt så får se om bebis har fixerat sig då!!! Men hon sa sist att de kunde ju hända bara timmar innan förlossningen så de behöver ju inte vara så. Hade ju gått 42 fulla veckor med kevin innan han var fixerad!!! Tyvärr e ja numera uppe ett antal gånger per natt nu så mycke vila innan kommer de ju inte bli!!

Kevin e jätteglad för o komma tillbax till dagis i alla fall, vi vaknade litta sent ida men han kastade i sig frukosten o sprang till dörren, - DAGIS!!!!! Men de e ju skönt att han trivs för de e ju de som e de viktigaste i längden!!

man kan ju milt säga att de kryper i benen på richard, så mycke vi fått gjort den senaste veckan e ju rent ut sagt otroligt!! Men de e ju skönt att de e gjort!!

Sen har vi ju fille som blir stor pojke!! Hoppas vi kan komma på kalaset, men tyvärr inget ja kan garantera!!!

Dax o göra sig i ordning för mvc!!


I monn..

..e de dagen vi väntat på , dagen D, BF!!! Men som de känns nu kommer inget hända. Men vi får ju se vad läkarna säger!! Har varit o lämnat kevin första dan på dagis, nya dagiset, snacka om att bli glad o träffa alla igen han bara sprang in!!! Så efterssom ja bara sovit ett par timmar i natt så ska ja inta viloläge i soffan!!!

Skriver mer snart!!!

Söndan slut...

..o knappt två dagar kvar tills bf i alla fall!!! Tyvärr e allt lugnt!! Eller de rör rundor så man kan tro att de e ett maraton i magen, men dock inga känningar på en snar förlossning, vilket hela familjen längtar efter nu i alla fall. Vi var ju o hämtade vagnen o bilstolen i går, sen dess går kevin in o kollar en gång i timmen om bebis har kommit!! Han e ju för gooooo!!!! Vill ju ha hem sitt syskon NU!!!!!

Denna veckan har vi inte planerat in en massa, mvc på tisdag, förlossningsläkaren på onsda. Så de blir väll inget konkret besked innan onsdag i alla fall. Men då hoppas ja på en tid o komma o sätta igång!!! Men mot all förmodan så kan de ju hända innan med, men de tror ju inte jag!!

Nu väntar soffan på mej!!


Idioter finns överallt!!!!!

Kan inte förstå hur vissa tänker!! Vaknade i natt av att någon satte fjutt på en nyårstårta, nästan precis utanför vårat hus, klockan halv tre på natten!!!! Så glad ja blev när ja hörde de, visste ju direkt vad som kom o hända, min lille pojk e ju jätte rädd för smällare så givetvis vaknade han o var helt hysterisk!!! Min lille stackare, kom inte till ro igen förrän klockan var drygt fyra. Snacka om jobbig natt!!!! Men han sov ju till nästan nio nu på morronen så de var ju skönt i alla fall!! Men hur folk tänker sär de gör en sånn sak kan ja då inte förstå, detta e ju ett område med en hel del småbarn dessutom!!!!

Fick min vilja igenom ida i alla fall, ska hämta richard vid innebandyn ida så vi sa åka o hämta vagnen o bilstolen!!! Faktiskt ska de bli skönt o ha de hemma i alla fall, de e ju faktiskt bara tre dagar till bf, men de lovar ju inget!!!!

Nä nu ska ja göra mej o kevin i ordning för en da med litta shopping, ska ju hinna in om i duschen o göra oss klara o vara på innebandyn till klockan tolv!!!

Trött

Känns som ja skulle kunna gå o sova flera gånger om dan för tillfället, men de gäller o hålla sig sysselsatt istället!! Sover man bort hels dan blir de ju inte lättare o sova på natten!!! Just nu e ja uppe ett par gånger på natten o ja kan inte ens skylla på kevin för han sover som en stock. Men å andra sidan e de bara fyra dagar kvar till BF så myck längre till blir de ju inte!! Har ju tid till bvc på tisda o inne i helsingborg hos förlossningsläkaren på onsda, om inget händer innan vill ju säga, vilket ja hoppas på att de gör.

Men i o med att richard varit hemma så har vi ju hunnit med en del denna veckan som e såå skönt o slippa ha framför sig, nu hade ja mest tänkt städa över huset så man slipper komma hem till en röra!! Gör man bara ett rejv så e de ju bara o hålla efter sen!!! Men tvätt o dylikt har ja redan fått undan i alla fall!!! Dessutom passade vi på o tvätta bilarna ida, de var ju helt svarta så de var behövligt!!! Vi var ju dessutom redan ute imed vi var tvungna o åka till klippan för richard skulle ju lämna blodprover!!!

Sen har ja med suttit o sytt på kevins julkalender, vilket börjar kännas som ja ser ett slut på dessutom, har visserligen inte hållt på så länge men den e både stor o med massa detaljer så de tar ju sin tid. Sen gör de ju inte saken lättare att ja inte hittar en bra sittställning där de känns bra o samtidit ska ja ju se mönstret!!! Men men, kommer bli klar i god tid i alla fall, e ju ett helt år nästan tills den ska användas!!!

I morron ska vi förhoppningsvis o hämta vagnen o bilstolen, tänkte kunde vara skönt o ha de hemma!!!

Ha de gott alla vänner!!!

Snö...

..o snabbt kommer de med!! På bara ett par minuter är bilen helt vit!!! Dessutom måste vi på ett par ärenden i morron men hoppas att de slutat snöa tills dess i alla fall!!! Men de ska bli kul o se Kevins reaktion när han vaknar o får se de i alla fall!!!!

Varm o gosig säng väntar, o en film till de!!!!

Tidit igen...

Trodde ju bara de var en tillfällighet att Kevin var uppe så tidit igår morse, men dock inte, de började redan vid fem ida. Han gick dock inte upp förrän kl sju men de blir ju inte att ja somnar om när han ligger o kallar en gång var tjugonde minut!!! De e bara richard som kan de!!!!

Ja ja, inte mö mer o göra mer än att sätta sig vid datan en runda!! Gårdagen blev fullt ös i alla fall!! Mvc direkt på morronen, snacka om att de var kallt o glashalt men de fick ju ta sin tid!! Vi kom dit i alla fall o allt e bra än så länge. Fick även en ny tid tills på tisda, vilket är dan de e uträknat efter ul att bebis ska komma. Fick även en tid till Förlossningsläkaren på onsda nästa vecka så vi kan prata direkt om att sätta igång!!! Såå skönt o ha tiden i alla fall!! Men de vet vi ju inte hur de blir än!!!

Sen var de direkt till Ängelholm i alla fall, efter lunch körde vi hem o kevin fick vila en runda innan pappa kom hem igen!! Annars ikke mö, ska ju ut med bilen ida o kolla så allt e ok med avgassystemet, hoppas o håller tummarna!!!

Helgerna slut!!!

Ja de kommer ju en röd da i monn med men de e ju trettondagen så ja tycker de e slut nu!!! Samtidigt som de varit jättekul, så klagar ja inte på att stressen e över!!! Dessutom packade vi undan julen igår, fick in allt som vanligt igen. De e skönt o ha de gjort innan, komma hem o veta man har allt framför sig e inte kul!!!!Då ska de ju njutas!!!

Igår var de inte bara städning o undanplockning av julen, dessutom komm fille o mhy med hela familjen!!! Ungarna bara for runt o hade jättekul, dessutom kom ja o sophie iväg en liten runda, snacka av sig en aningen!!!

Idag så har richard kört till jobb, vilket inte ja tyckte var så kul med tanke på vädret heller, han e ju nere i svalöv o de e ju inte de roligaste vägarna o köra!!!! Sen ska vi till mvc kl nio ja o kevin, kolla så bebis mår bra efter alla helger!!! Hihi... Sen blir de direkt till Ängelholm o passa lukas en runda med, så man kan ju säga att de e fullt schema ida med!!! Eftermiddan hoppas vi ska vara lugn så vi kan vila en runda innan pappa kommer hem!!!

Nä, frukosten servrar inte sig själv ida!!!

10 dagar..

...kvar till BF.  Lite känningar av läget har ja men de e ju inte så man tror de kommer hända nu, men men de kommer när de kommer säger man ju!!! Däremot känns de som ja inte orkar något längre, mindsta lilla andsträngning o de känns som ja gått en mil!!! Men snart nokk ska ja kunna va som vanligt igen!!!

Nyår var de fullt ös i alla fall, likaså dagarna efter. Vi har ju varit i malmö med mina föräldrar för vi skulle kolla ny data, laptopen vill ju inte som ja vill längre, kan milt säga att den har ett eget liv!! Men de slutade positivt med att vi köpte ny data o dessutom en ny tv vilket var av stort behov de med!!! Så nu har vi de myspys igen!!!

Helgen har vi försökt hålla lugn än så länge, mest o städa över huset, vilket behövdes o plocka undan en del!! Sen ska vi ju få in så vi ska träffa fille o mhy med familj, men har varit en del röra så de får komma när de kommer. Förhoppningsvis snart bara, snacka litta skit då med!!!!

Richard ska ju jobba sin sista dag på månda, sen har vi ju litta uppehåll. Kan njuta en del av tillvaron kanske. Men de kommer ju saker hela tiden som känns som måste så de ska vara klart innan bebis kommer men de kommer alltid vara så!!

Sen har ja besök på mvc på månda, förhoppningsvis får ja tiden till förlossningsläkaren då med!!

Ha de gott alla vänner!!!

RSS 2.0