09-07-27

Måndag igen o redan fullt ös, har gjort kyckling o baconsallad till kvälls till mej o richard. Ja skulle ju vara ledig men snäll som man e tog ja en tid för en arbetskamrat som ville vara ledig!!Så nu e de jobb ikväll med!!! Däremot har vi fått en massa gjort idag, de sista e målat och lackat till uterummet så vi kan sätta upp de i morron.

Vackan kommer bara flyga iväg ännu en gång, ja e ju visserligen ledig tisdag o torsdag men jobbar ju resten!!!! I morron e de sätta upp en del saker sen ska vi iväg vid lunch!!! Torsdag e de Isabelles sex månaders besök på bvc, så den dan kommer ju bara rinna iväg!!! Ska ju dessutom o handla mat då med!!!

Nu e de dax o fixa lunchen o göra vid mej igen!! Gäller o vara klar i tid när man får sjuss!!!!

09-07-25

Gör ett försök och öppnar upp bloggen så alla kan läsa!!! Hoppas ni slutar tolka på egen hand o frågar om de e nått!!!! Så lätt att bara lägga en komentar då o då, FAMILJ SOM VÄNNER!!!!!

09-07-25

Löne helg och helsingborgsfestivalen!!!! De har ju varit en del på jobb nu när de e löner men de e bara kul, kanske lite mindre kul när de e fem miin till stängning och man ser lång kö ändå!!! Men men, de funkar ju!!!! Jobbar gör ja denna helgen med, sen ska vi till helsingborgsfestivalen o kolla på hasse!!!! Ska bli kul o träffa nikki med familj igen, var ju ett tag sen kom vi fram till!!!!!

Dessutom var vi o fixade nya mobiler igår, richards funkade inte mer så han skulle ju ändå ha, så ja passade på när han drog kortet!!!!

Sen har vi gjort vid i uterummet med, och väggarna som skulle rivas/byggas upp i förrådet e klart de med. Sen har ju papps varit här o lagt klart gången under pumpen så de e ju med klart, visserligen inte några större saker men de skulle göras i vilket fall som!!!!Nu ska vi försöka måla huset med, men de får ju bli en aningen bättre väder först!!!!

Näpp, ska göra mej i ordning för jobb!!!!

09-07-20

Som vanligt i detta huset så e de fullt ös direkt på morronen!!!! Visserligen sov Kevin till halv åtta men för mej var de fortfarande en aningen tidigt!!!

Som vanligt har ja jobbat mest hela tiden, dock körde ja till klippan i lördes kväll o fick en långpromenad med sophie o en massa snack!!! (kunde dock inte gå hela vägen, hihi....eller vad säger du???) 

Idag så e ja ledig, men de e massa saker på schemat. Richard e iväg och hyr en slip så uterummet ska bli klart, sen ska ja o handla färg o lack så vi kan bli klara med allt som e påbörjat, hade även tänkt åka till ikea o kolla på en ny bänk med vask till tvättstugan!!! Men de e om vi hinner!!!

Kevins hörsel börjar bli bättre med, märks på hans uttal av ord, mycke renare nu!!! men vi har ju ett par dagar till med o ta de lugnt o helst ingen bil!!! 

Isabelle har ju blivit 6 månader nu så nu ska remissen om ögat skickas!!! Hoppas ju på att de ska bli snart!! Vi har ju en omgång av medicinen nu igen!!! Men förhoppningsvis så ska de vara slut på de sen!!!

Näpp, ska få något gjort innan han kommer hem!!!  

09-07-12

Missade ju en del, i fredes när ja skulle till jobb var ja ju inte såå pigg i o med op i torsdes, men skam den som ger sig!!! Under kvällens gång började ja tappa rösten med, vilket inte var så lätt i kassan!!! Vilket fall som, när ja väl kom hem tog ja litta piller för de skulle gå över men för skojj skull kollade ja tempen, inte konstigt man mår kasst med feber!!! Så de var ju bara o dyka i sängen medesamma, vilken tur ja avbokade allt på lördan tidigare på dan!!! Hade inte klarat de både med feber o oron för lillemannen!!!!

Men men, febern e borta o ja ska strax till jobb!!

09-07-12

Snacka om att tiden bara rinner mellan fingrarna!!!!  Vi hinner ju inte med ett dugg...

Men men, op e klar nu o resultatet e än så länge över förväntningar!!! Hoppas på ett bra resultat sen vid återbesöket med, desvärre var narkosen inte så kul, även om vi åkte dit till op vid halv åtta var vi inte klara o på hemgång förrän vid halv fyra tiden!!!! Sen fick vi ju beskedet när vi skulle hem att inget bad o vattenlek o ingen stress eller överansträngning på två veckor i alla fall. Så de håller vi på, sen ska han ju helst inte åka bil men de e ju en självklarhet!! Inte så kul när man op öronen o de blir tryckförändring!!!!!

Så de e inte så mycke annat som hänt, e ja inte o jobbar så e ja hemma o tar hand om ungarna!!!

Isabelle har blivit en duktig tös, numera börjar vi dagen vid åtta med gröt, litta välling vid lunch, när vi äter middag får hon med midda, sen natta välling vid åtta. Duktig tjej!! Nu har vi ju snart sex månaders besöker på bvc så då får vi se resultatet nu när hon äter mat!!!! Hoppas på ett bra!!!!

Idag så ska ja hjälpa richard en runda nu på morronen med att måla de han murade upp igår, sen ska ja jobba i em så ännu en full dag!!!

Ska försöka uppdatera litta oftare!!!

09-07-05

Dag tio!!! Sen kan ja lite återgå till de sociala livet som ja hade innan!!! Blir ju mer ett normalt schema nu!! Tyvärr kommer kevins op göra att vi inte kan göra så mycke men de ska bli skönt o få de gjort!!! Även om ororn bara blir större o större!!! Men men...

Nä, ska komma ut i solen litta med innan jobb!!!!


09-07-04

Lördag igen, o har inte hänt mycke!!! Räknar ner jobbedagarna tills ja har en ledig dag, detta e dag 9 av 10!!! Snacka om att man e trött nu!!! Men men, de e ju bara o tänka på lönekuveret!!!

Äntligen härom dan så kom Isabelles namnskylt, givetvis var den FEL!!!!!! Så de fick bli en tripp till babyland, men de e ju som de e med. Fick ju gå in om väla med när ja var där, hittade ett par saker i alla fall!!!

Kevin har fått sin OP tid, trodde ju inte de skulle gå så fort!! Så nu e nerverna på topp igen!!!! Han ska ju få en annan narkos denna gången i alla fall så vi hoppas han vaknar lättare!!! Denna gången kommer de ta lite mer tid med ju, men de kommer gå bra!!!!(Hoppas ja!!!) Har ju tur att mormor o morfar ska komma upp kvällen innan så de kan passa lilla belle, hade ju inte funkat o ha med henne!!

Näpp, jobbet väntar!!!

RSS 2.0