10-01-26

Som sagt sen tidigare, tiden finns inte riktigt med oss längre!!! Så mycke bloggande blir de inte av!! Men som tidigare jobbar vi mest, en riktig svensson varda har vi ju fått!!!

Isabelle har ju blivit stor, ett år nu ju, så nu håller ja på och skola in henne hos dagmamma. Givet som allt med den tösen går de lätt o smidigt, funkat ända sen första dan ju!!! Kevin e ju med gla o få komma tillbax till dagis o kunna leka av sig med alla barnen!! Inte minst sagt e vi de med, han har ju blivit mycke lugnare o få leka av sig där!!!

Vi trivs bra med våra "nya" jobb me, nästan så man går o tror att de e för bra för o vara sant o väntar på att något ska gå fel, peppar peppar ta i trä, de har inte hänt, tvärtom verkar de se ljust ut detta året.

Sen ska vi åka på weekend lite senare i vår, spa o vattenland, ska bli sååå gott!! De enda e att vi får se hur barnen klarar båtturen, deras far e ju såå sjösjuk, men vi hoppas de går bra!! Så vatt o skaffat pass till barnen med ju, ja ja fick med ha ett, lite fel namn i mitt gammla jue....

Nä nu ska ja ta en snabb dusch o dax o klä sig, barnen ska lämnas!!!

Ha de underbart i vintervädret!!

(Var har kommentarerna tagit vägen...)

10-01-15

Min lilla sessa fyller ett idag!!!!

Tiden har redan runnit iväg o vår lilla docka blir ett år idag!!! Hur ska man hinna med???

Många förberedelser o lite tid....


RSS 2.0