Vilken helg...

Man kan ju milt säga att de blev inte riktigt som vi tänkt!! Fredes blev de fullt ös när pappa kommit hem. For till strövelstorp o träffa Nikki o hela familjen, tacos middan var inte fel den heller!!! Dessutom lekte ungarna, ända tills halv elva, då ville ja köra hem i alla fall för ja var mega trött men kevin hade säkert kunnat hålla på ett tag till!!! Tyvärr blev han dålig på natten så mycke sömn blev de inte för vår del heller!!!

Lördes var de innebandy för papps på förmiddagen, då kom även farfar o tvättade våra fönster, sååå fint de blev!! När papps kom hem fick han o kevin sussa midda medans ja åkte till familia med svärfar o hjälpte honom handla julklappar. Dessutom fick han tag på allt han skulle ha så de blev riktigt lyckat!!! Passade på o gå in om city gross o handla de vi behövde i veckan!! Sen var de hem o i duschen för vi skulle ju iväg på midda direkt!!! kom hem i sng vid midnatt men hade ännu en jobbig natt med lillemannen så var en aningen trött när han vaknade vid sex o ville upp!!!
 
Idag passade vi på  sätta upp de sista pyntet så nu har vi riktigt mys hemma, både inne o ute!!! När kevin la sig för o sussa midda passade vi på o gå ut o kolla bilen, har ju börjat låta konstigt igen jue!! Mycke riktigt, hål i avgasröret!!! Tur man har vänner som ställer upp i vått o torrt!!! Henke kom hit o hjälpte oss så nu e de lagat, dessutom fick kevin en rolig överraskning, Fille var ju med!!! Snacka om att de har stojjat o haft roigt hela eftermiddan/kvällen, nu sitter vi i soffan, ungarna o ja, o gissa vad de ville titta på??? Bilar givetvis!!! Fick två jublande barn här när ja startade den!!! Kännde de behövde en aningen nedtrappning, fille ska ju snart åka hem o då ska vi hoppa i badet o sussa för kvällen sen!!!! E ju vanlig dagis dag i monn, så hoppas vi får mer sömn!!

Nä, blöjor som måste kollas, konstig doft i rummet nu!!!!!

Helg....

Så skönt att de e helg igen!!! Richard kommer ju hem tidit idag dessutom så blir ju rätt skönt. Ja hoppas på lite mystid i helgen fast vi har en full helg som vanligt!!!

I onsdes kom ju mormor o hälsade på oss, gjorde klart gardinerna i vardagsrummet. Såå fint de blev nu. Dessutom satte vi samtidit upp de sista stjärnorna i de fönsterna med så allt skulle vara klart inför helgen i alla fall!!! Jätte skönt att de blev klart med!! Sen stannade mormor över till torsdan, ville ju inte köra så långt mitt i natten, innan hon körde hem igår passade vi på o åka till familia en liten runda o göra lite fynd!! Vid halv tre tiden var vi tillbax igen....

Sen fick vi lite info under gårdagen som man inte direkt kan jubla över men inget offentligt än.....

Dessutom ringde sofie igår kväll med stor oro i kroppen, när ja hört vad de gällde undrade ja med!!! Var ju visserligen trött men kan ju säga att ja inte kunde somna!! Låg o tänkte på alla konstiga senarier!! men de e väll så man gör!!! Sofie, ring mej om du ser detta innan vi snackat!!!! Vi e uppe som vanligt!!!!

I monn e de fullsmockat, medans richard e på innebandyn på förmiddan ska svärfar komma hit o putsa fönster. Sen e vi ju bortbjudna på midda, skönt o slippa laga nått!!!! Sen e de sönda o julskyltning, troligtvis blir de i klippan, men de e inget vi bestämmt än i alla fall!!! Får väll se om de kommer upp något roligt!!!

Nu är ja inne i vecka 34, tiden har ju verkligen sprungit iväg!!! Barnmorskan frågade sist om ja njöt mer av denna graviditeten, enda svaret som kom spontant, har inte hunnit än!!! Hon bara log o sa att de brukar vara så med andra barnet!!! Dessutom har man ju litta stök o bök som ska fixas inför julen med ju!!! Men de e mysigt nu när allt kommit till rullning o första advent e kommet i alla fall, så man kan göra huset julefint!!!!

Nu får vi väll ha litta frukost, så den med blir avklarad!!!

Halva veckan gången..

När man väl kommit till onsdagen är ju halva veckan gången o de känns som helgen e nära igen! Skönt e de med, även om de brukar vara fullt ös så e de skönt med ett par mornar när vi kan ligga hela familjen o mysa i sängen!!!

Igår blev en full da, började med att vi körde till ängelholm för o passa kusinen en stund, körde ner syss till mötet hon skulle på o passa på o tanka sen åkte vi till lekplatsen. Snacka om de hade kul, när vi skulle tillbax igen ville ingen av barnen med, suck!! Men så fort vi kom hem till syss sprang de in på Lukas rum o lekte. Då passa jag på o köra vidare. Klockan hade ju blivit halv tolv så dax o bege sig till klippan o hämta Christel o Sofie, sen var de ett tag i bilen men de var inte så farligt, tjejsnack, behöver ja skriva mer?? Hihi... Väl uppe, ingen kö, sååå skönt de var ju bara o traska in o börja shoppa!!! Vi lyckades nästan fylla bilen så lite blev de, man kan ju säga att de blev värt turen!!! Ja fick handlat en del i alla fall, ett par julklappar till blev klara o de e ju alltid skönt. Sen hittade ja nya trådlösa hem telefoner med vilket verkligen behövdes, sen blev de ju litta smått o gott till alla i familjen, även då bebis fick litta!!!! När ja kom hem efter lämnat av tjejerna kollade ja på klockan, över tio på kvällen, så snacka om att de blev en heldag!!!!

Idag händer de inte lika mycket, ska visserligen till posten o skicka ett paket men de e ju inte så avanserat!! Sen ska ju kevin hämtas igen innan lunch, snacka om han blev glad o se dagis ida o alla kompisar. Fick komentaren när ja lämna honom, -Mamma, vi leka sen, inte tid nu!!! Hihi... De förstod ja med!! Men de e ju samtidigt kul att han saknat mej igår!! Sen får vi se om vi får besök i eftermidda, inte klart än hur de blir men vi får väll se!!!

Dessutom fyller ju Ida 25 år ida!!!! Massa GRATTIS!!!!!!! 

Nä magen börjar kurra, frukost!!

Tidig morron!!!

Vet inte var min lille pojk fick för sig i morse, men vid sex tiden tyckte han de var morron. Men han kom in till mej i min säng o vi satte igång bilar filmen, sen sköter ju han sig själv tills filmen e slut i alla fall. Där  ju en liten stund kvar så har funderat på o vila en stund till!! 

När filmen e slut får vi väll sätta fart!! En del som ska göras innan vi kör!!!

Näpp, kevin blev rastös så får väll gå upp istället!!! Skriver mer sen!!! 

kallt...

Kan man ju minst sagt säga att de e!!! Igårkväll kolla rickard på termometern vid åtta tiden, -9 grader!!!!! Man kan ju milt säga att kylan har kommit i alla fall!!

Helgen blev fullt ös,till lörda midda kännde ja mej relativt bra igen så de blev att åka på gåsmidda!!! Gott var de o lida för de har ja me fått!! Men men, man får ju offra sig en gång om året i alla fall!!! Söndan började ju med helt underbart väder, så vi passade på o vara ute en runda med kevin i snön, sen till lunch satte ja mej o sydde om julgardinerna så de passar här i huset nu!!! Jättebra blev de!! Sen fick vi ju ha upp litta julstjärnor o ljusstakar. Lite annat fick ja med upp men de e ju en del kvar o pula med!!! Nu e de bara vardagsrummet kvar som ska ha stjärnor, men de får vänta tills mormor kommer o syr de sista på gardinerna. Känner ju inte riktigt för o dra allt upp o ner flera gånger!! 

Idag fick de bli en aningen städning o tvätt, hann ju inte med så mycke av de igår men ja hade ju tid ida. Sen har ja smitt de sista planerna inför morrondagen, ULLARED!!! Vi ska en liten runda till ängelholm först o passa kusinen, sen ska kevin stanna där en stund, sen kommer ju Pam o Nikki  plockar upp honom, dax o riva hus!!!! Snacka om att han kommer bli trött innan han kommer hem!!!!!

Skriver mer senare i veckan..  

Vilken början på helgen!!!

Direkt när vi kommit från mvc igår verkade kevin vara bättre. När vi kom in ville han äta direkt, men de e ju skönt för då börjar han bli bra!! Men de gick från honom till mej!!! Snacka om att må dåligt!! O massa planer har vi framför oss, får se hur mycke ja orkar!!!

Snö!!!!

Visserligen låg de lite på vägen i natt, men ja kolla nokk inte så noga, när vi kommit upp i morse hade de ljusnat en del, då tittade ja ut, OJ!!!! Massa snö!!!! Ställde Kevin på köksbordet så han skulle få se men fick bara komentaren, -Nä mamma, kallt!!! Hade han varit helt ok hade vi ju varit ute vid detta laget!!!

Snacka om vilken natt, kan inte påstå de blev en massa sömn!!! Men men, morronen har börjat bättre!! Mvc ringde precis, hon tyckte ja skulle komma in ändå!!! Men vi flyttade tiden till 9.30 så ja kunde ha en chans o kolla hur han mår!!!! Men hittentills inget kräk!!!! Vill ju gärna dit om de går, mysigt o höra bebis, en extra bekräftelse att allt e bra!! Visserligen bökar de rundor bra nu men de e nått extra o höra hjärtat. Sen har vi ju ingen våg som funkar hemma så de e ju enda stället ja kan väga mej på!!! 

Helgen skulle vara full men de får vi se hur dagen blir, vill ju inte göra min lille pojk sämre!!! 

Sjuk...

Min lille pojke e dålig, började kräka direkt när han kom hem från dagis. Sen har de bara fortsatt!!!! Värre verkar de bli med, så de blir väll o sitta uppe hela natten!!!! Dessutom skulle ja till mvc i monn kvart över åtta, men deras telefontid börjar inte förrän åtta så ja får väll ringa då!!! De får ju tycka på hur mö de vill, kan inte göra så mycke åt situationen!! Näpp, tvätten väntar, försöker bli av med kräkosen!!!

Vilken morron..

Vår lille pojke vaknar ju tidigt varje morron nu, han har nokk kommit in i ett morronpiggt stimm för tillfället, men ida fick han ligga i mammas säng en liten stund så vi båda hann o morna oss!!! Rätt skönt faktiskt!! 

Gårdagen försvann i ett nafs, fick ett ryck på förmiddan att ja skulle plocka undan lite hemma o de gick väldigt bra!! De var ju bara o sätta igång en bra skiva o sen full fart!!!Man hann ju med en hel del i med att kevin var på dagis. När ja hämtat honom o vi fått i oss litta lunch var de dax för kevin o sova, o ja fick besök av snickarna, en sista gång kan man ju hoppas!!!! Men klar blev de ju i alla fall, även om de tog tid!!! På eftermiddan passa ja o kevin på o såtta igång ett litet bak, visste ju att pappa skulle jobba över så de passa ju bra. Kan ju vara skönt o ha lite i frysen om man får besök. Har ju varit lite dålig på bakfronten sen vi flyttade hit men de ska bli ändring på de!!! 

Tittade i kalendern o konstaterade att tiden flugit iväg, e ju redan i vecka 33 o de e bara ca sju veckor kvar tills vi har ett litet knyte i huset igen!!! Ska ju bli så mysigt!! Sen har ja ju tur denna gången, richard ska ju ha semester hela julen så de blir ju inte så många dagar på egen hand med kevin om de blir lika jobbigt som sist!! Men ska ja gå över blir de ju de, men då har vi ju dagis i alla fall som han e på förmiddagarna. 

Nästa vecka ska ja med tjejerna till ullared en sista gång innan bebis kommer, lite saker som ja skulle vilja ha o kanske en del julklappar till kevin med. Ja ska ju egentligen inte ha så mycke men brukar bli e del i alla fall. Richard har lovat vi ska ta ner julsakerna o kolla vad vi har, köpte en hel del förra året på rean men kommer inte ihåg riktigt vad o vill ju inte ha dubbelt av en massa. Så kanske vi får upp stjärnor o ljusstakarna med!!! Snart första advent med!!! Men får se om vi hinner, har ju gåsmidda denna helgen med!!! 

Nä, soffan en stund nu när kevin somnat hade inte skadat!!  
 

Regn...

Detta vädret e ju bara sååå tradit!!! Men men, de e inget o göra åt saken. Trodde min pojk skulle suss som en gris ida, men tjii fick ja!!! Fille o Kevin var ju ändå i full gång hela kvällen fram tills nio när han kom i säng, de e ju två timmar mer än han brukar vara uppe på, så en sovmorron trodde ja ju de skulle bli. Men men kl halv sex kom han o ville leka, ja lyckades få ner honom o somna om en liten runda, men strax efter sex gav ja upp. Bara o kliva ur den underbara sängen!!!!

har dessutom haft en konstig natt, vaknat flera gånger med kramp i vaderna. Brukar ja ju aldrig ha, men har väll drömmt nått o spänt mej eller nått!!!

Gårdagens ängelholmstur gick över förväntan. Positiva besked ger en mycket positiv stämning vilket vi vill ha nu till jul o allt!!! Förhoppningsvis ska vi ju plocka fram julstjärnorna o stakarna till fönsterna nu i helgen, så de e uppe till första advent!!! Kommer bli såå mysigt bara man får upp dem, blir ju inte så mörkt i huset då ju!!!  Kanske litta o plocka undan med så de e fint här med.

Sen har vi ju gåsmidda på lörda hos farmor, gotte, dessutom slipper ja göra nått, de e såå skönt!!!! Kan ju säga att gås e ju inte min starka sida, men de e ju gott o äta!!! Bara o hoppas magen klarar av de!! Annars blir de en del toabesök!!!! Hihi....

Näpp, litta mer kläder o litta frukost sen e de ju dax o trava till dagis!!!

Tisdag

O ett relativt fullt schema, snart dax för frukost, sen e de ju dagis tajm!! Till lunch kommer både pappa o kevin hem sen ska vi till ängelholm. Hoppas för allt i världen de blir ett bra besök, tyvärr kunde inte kevin leka med kusinenen de får gå ändå!!!

När vi kommer hem får vi besök, Fille o Mhy kommer jue!!!! Snacka om att de kommer leka så mö att de båda deckar!!! Men de e ju så de ska vara!!!

Näpp, kevin vill ha frukost!!!!

Kallt...

Ny vecka o nya krafter!! Idag känns de att de e kallt o vintern e på intågande, de e ju fortfarande minusgrader ute så de får bli tjocka kläder ida i alla fall. Gårgagen blev ganska full med saker o göra, så rätt skönt att de e månda igen!! Men vi fick allt klart som vi skulle i helgen i alla fall, fondväggen i hallen blev såå bra!!! Äntligen känns de bra o bjuda hit folk o kunna använda stora entren istället för tvättstugan!!!! Nu har vi ju inte hål i väggen mer.... Hihi...


Dessutom blev vi ju klara med bebis rum i stort sett, ja kommer väll pula där från o till ända tills bebis kommer!!! Men de stora sakerna e klara i alla fall!!! Har ju fått förfrågan om bilder så ida e ja flitig med de!! Dock blev de inte så bra men förstår principen. Ja e själv supernöjd med rummet!!! Givetvis ska de med juldekoreras men de får komma senare!!!
                                                                          




Igår hann vi dessutom med o åka till strövels o hälsa på Pan, Anders o Nikki. Var ju jätte länge sen vi var där så de fanns ju massor o snacka om. Ungarna tyckte de var jättekul, tror de välte halva huset innan vi körde vidare!!! Sen passade vi på o köra in om ängelholm till leksaksaffären o köpa de sista julklapparna på min sida, så nu e de klart i alla fall, skönt!! Dessutom hittade vi masa saker till kevins paketkalender, de närmar sig den förste december nu ju så de känndes jätte skönt. Dessutom hittade vi en jätte fin skötbädd till de nya skötbordet, den vi haft till kevin passar ju inte på detta skötbordet så var skönt o få en ny!!! Sen åkte vi hem o pula en aningen, sen var de ju dax för kevin o gå o sussa, han var så trött att han gick självmant o gjorde alla sysslor innan han dök ner i sängen!!!

Imonn får vi ju hem pappa efter lunch, vi har ju ett besök på sjukhuset på eftermiddan. Kanske kevin får passa på o leka med sin kusin en runda. På freda e de dax för nytt mvc besök igen, roligt o komma dit o höra min lill* bebis. Närmar sig med stormsteg nu ju!!! Nästa vecka blir de sista besöket upp till ullared innan bebis kommer, hade inte tänkt handla så mö men upptäckte att vi inte har ett enda plagg i storlek 50-56 , kevin var ju så stor när han kom så de använde vi knappt, så de får ja kolla efter. Sen har ja ju två julklappar kvar så de ska ja köpa med!!! Sen får vi se var vi hamnar!!! Men kul ska de bli, kevin ska till Nikki o leka så de blir helt utan bar dessutom!!! Bara vi tjejer!!

Dax o göra i ordning för dagis....

Helg igen..

Fullt upp har de varit hitentills i alla fall!! Torsdes blev de inget handlande av färg, våra hemtelefoner la ju av, o vilket är oddset att alla tre handenheter skulle kolapsa samtidigt??? Men de gjorde de här, så när kevin var lämnad fick ja ju istället köra o lämna tillbax telefonerna, de var ju faktiskt bara 3 månader gammla!!! När ja ändå var ute passade ja på o köra in om o handls litta mat på city gross, så slapp vi ju de senare!! Körde hem o hämtade kevin, litta midda o dax o sova. Så då passade ja på o ta upp de nya telefonerna, surprice, de var sönder!! Snacka om o bli trött på läget!!! Men när kevin vaknat var de bara tillbax till väla o denna gången lämna tillbax dem o få pengarna istället, litar ju inte riktigt på de mer!!! Tyvärr hittade ja inte nya så fick ta en runda på ikea o handla skohyllan o hatthyllan  till hallen, för spacklet hade ja ju köpt på förmiddan så då blir de kanske av o göra vid de, skönt o kunna göra allt klart då jue!!! Mycke riktigt, när vi lagt kevin på kvällen började richard o spackla!!!! Hann ju två gånger innan vi gick o la oss så de var ju bara litta o slipa kvar sen ju!!!

Fredan bara försvann, förmiddan höll vi på med o byta lakan i sängarna. Städade även av en del som var behövligt!! Sen var de dax o hämta sofie o en runda till ängelholm!!! Sicken shopping de blev, inte så mö för oss, men sofie gjorde kap så de hette duga!!!! Men ja hittade någon julklapp till vår son i alla fall o en pyamas. Men kul var de, hoppas på att vi ska ta en runda på mellandagarna med, fast utan barn den gången givetvis!!! Kevin tycker dock inte de e lika kul o gå i affärer som mamma gör!!!! När vi varit o lämnat sofie hemma i klippan åkte vi till colorama o köpte färgen. Så hela kvällen var fullspäckad med målande o sen satte vi upp bården i bebis rum. De blev sååå fint!!! Precis som ja tänkte mej!!!Efter en jobbig da, la vi oss i sängen o kolla på film, gissa vad, vi somna!!!

Imorse satte vi fart med de samma, fick ju måla väggen en sista gång!!! Så nu e de klart med de i alla fall, sen har ja gjort vid de sista i bebis rum ida med så de har ju blivit jätte fint!!! Inte riktigt överens med mej själv om alla tavlor ska upp men har ju satt upp de ja säkert ville ha i alla fall!!

Nu e ju ichard o tränar o kommer inte tillbax förrän efter tolv, så kevin o ja ska fördriva tiden på egen hand. Men när han kommer hem igen så får vi köra o handla lister för de glömmde ja igår, så ska ju hallen med bli klar tills i kväll!!! Sen blir de väll en del annat men de e ju inget som e bestämmt än i alla fall!!! Eventuellt ska vi en runda in om strövels med, så vi får väll se!!!

Näpp, nu ska ja o ta hand om tvätten, den viker inte sig själv!!!!


Pust...

Ibland kan ja undra hur mycket negativt en människa orkar med på en dag, men de e ju en hel del!!!! Igår var en sånn da, precis allting skulle gå fel!! Men fick ha ett avreagerande samtal med sophie, TACK!!!, så eftermiddagen blev en aningen bättre i alla fall!! Men stackars fille har ju blivit sjuk, så denna veckan blir de ingen lekdag i alla fall!!! Men får ju hoppas han blir bättre snart!!!!

Efter många om o men kom snickaren i morse o skulle göra vid de sista småttiga i badrummen, bara en dryg månad sen de gjorde klart de sista men de e ju bättre sent än aldrig!!! Men som vanligt skulle han vara här kl sju i morse, men kom inte förrän kvart i åtta, gått upp helt i onödan med andra ord, men de e bara o vara positiv, de e ju sista gången med dessa!!! Dessutom hade han ingen koll på vad som skulle göras o hade inga saker med sig så han var här max fem minuter sen var han ju tvungen o skaffa saker så han körde o sa bara, -då kommer ja sen igen!!! Japp, när e de kan man ju undra, brukar ju vara vid lunch!!!! Så ida kan ja ju bara sitta hemma tills de e klara i alla fall!!! Har ja tid över i eftermidda så blir de o köpa spackel o kanske färg till fondväggen i hallen, så kan vi ju bli klara med de med. Har ju helgen med till de i alla fall, sen e där inte fler lediga helger denna månaden så de e en del som behöver bli gjort!! Bården i bebis rummet ska ju med upp nu så ja kan göra klart där med, har ju massa tavlor o annat som ska upp o bli klart. Där e ju lite tid kvar men de e ju en massa annat med som ska göras!!! Julen pyntar ju inte sig själv!!!! 

Nä, frukosten väntar!!!! 

Ny vecka

O en helt underbar start på den blev de med!! Kevin vaknade inte förrän tjugo i åtta, så de var ju bara o masa sig upp o ge honom frukost så vi kunde ta oss till dagis!!! En aningen sena som vanligt men ida var de skönt!!!

I fredes var ja på ännu ett besök på mvc, de kommer väldigt tätt nu känns de som, ska ju dit varannan vecka!!! Men samtidigt e de skönt o veta att bebis mår bra!!! 146 tickande slag o sf på 30, helt underbart, märks ju till o med på måttet att ja e möö mindre denna gången!!! Vi har ju en liten vadslagning i familjen vad de blir för kön, skulle vara roligt att veta vad ni som läser tror.....lägg en komentar!!!! Sen passade vi på o ha en liten lekstun med filip, snacka om att kevin tyckte de var kul, hela vägen hem efter fråga han bara efter filip o leka mer!!!! Men de kan vi ju lätt fixa!!  

Helgen har varit fullt upp!! Åkte ner till mormor o morfar i fredes eftermidda direkt när richard kom hem, sen blev de midda där!!! Lördagen började med fullt ös, massa saker vi ville hjälpa dem med när vi ändå var där nere, dessutom hann vi med allt innan lördagen var slut o de har de såååå fint nu!!! Men de e ju så de ska vara, hjälpas åt när de behövs!!! Dock blev det sent på kvällen innan vi var klara o vi var jätte trötta så de var inte ens att tänka på o sätta sig i bilen. Så vi stannade tills söndan, men de var ju skönt för vi fick ju änu en serverad frukost!!! Stannade o snacka skit till lunch, sen begav vi oss hemåt. Tog bara ett stop i Lund, kevin ville ju träffa sin morbror, så vi satt där o snacka skit en liten stund med vilket slutade med att vi inte var hemma förrän vid kväll ändå men de har ju varit en jätteskön helg!!! Givetvis skulle något stära när vi kom hem, datan ville inte ens starta!!! JÄTTEKUL NOOT!!!!! Tankarna kom på allt man har på datan som man vill ha!!!! Fotona har ja ju lärt mej att alltid bränna ut direkt när ja lägger över dem men de finns ju så mycke annat, har ju bland annat våra bankid mm. De e ju sånt man måste ha till massa saker men sånn tur e fick ja igång den igen!!! Men nu finns de ju inte bara tankar på o skaffa en ny data, nu ska vi ha en!!!!! Bättre o skaffa en i tid!!! Innan nått liknande händer igen!!!!

Idag har vi med en del på schemat, nu på förmiddan e kevin på dagis så ja ska åka o handla julstrumpor till barnen, lika bra o skaffa två på samma gång annars sitter vi i samma sits till nästa år!! Sen tillbax o hämta kevin för midda o sussa en liten runda. I eftermidda ska vi till klippan, första besöket på nya bvc, hoppas verkligen detta blir bra!!! Vill ju gärna ha de klart tills nästa kommer så man får en lika bra start som vi fick med Kevin!!! Men som de känns nu så kan de ju inte bli värre i alla fall!!! Men men mer om detta kommer senare!!!!

Resten av veckan ska vi försöka få rätt på hemmet de sista o kanske försöka ta de litta lugnt med, märks ju nu i alla fall att ja inte orkar med lika mycke som ja tidigare gjort!!! Men på torsda e de ju bara åtta veckor kvar, exakt på datumer till o med!!! Så de e kanske inte så konstigt!!! 

Till nästa vecka får ja kanske leta upp var alla julsakerna tagit vägen, efter all renovering vet ja ju inte riktigt var allt tagit vägen, men ljusstakarna o stjärnorna till fönsterna måste ju fram i alla fall, också kevins julkalender så ja kan börja fylla den med paket!!! Detta året kommer ju bli ännu roligare, nu kan han ju innebörden med paket i alla fall, så lite schoppning till denna måste ja med göra!!! Ska bli så skönt o mysigt nu när allt ska fram!! De blir ju inte så mörkt o trist!!! Näpp, nu får ja gå o ta lite frukost, men de blev ett par rader i alla fall!!!! 

Morronpigg

Ja de e min pojke i alla fall, han har ju varit vaken tre gånger i natt o ändå ska han gå upp kl sju!!! Han e ju inte klok!!!! Men men, de e ju så o ha barn!!!

Ida ska de packas lite, kan ju inte komma tomhänt när man kör så långt!! Sen har ja besök på mvc innan lunch med!! Så en tripp till klippan blir de med, men inte så lång för pappa slutar ju tidigare på fredagar så vi får hem o sussa midda innanvi ska köra!!!! Kommer ju ta ett tag o köra ner ida, vi ska ju ha morfars slöp med också!!

Näpp, verkar inte som snickaren kommer ida fast de sa halv åtta ida, gått upp helt i onödan!! Ja kunde ju legat kvar annars. Men men, de gör ju litta som de vill!!!!

Ha en jätte bra helg!!!!!

Fullt ös

Saker händer här hela tiden, men har samtidigt försökt ta de lugnt när kevin e vaken imed hans febertoppar. Men nu hoppas vi på att de äntligen ska vara över. Däremot har en förkylning brutit ut på honom o ja kolla tänderna och mycke riktigt tre kindtänder på g, stackaren!!! Men hostan han har vill inte släppa!!! Tacka vet ja den receptbelagda hostmedicinen han fick sist hos speialisten i helsingborg, krävs ju oftast bara en gång om dan för o funka!!!!

I morron ska vi åka en runda, passa på o hälsa på mormor o morfar, o hjälpa dem med ett par saker!!! Ska bli skönt o komma hemifrån ett tag men samtidigt kommer de säkert bli lika skönt o komma hem!!! 

Näpp, duschen kallar, richard e o får massage så ja får ta vatten massagen i duschen!!!!  

Trött..

Varit uppe med lillemannen flera gånger i natt, febern bara slog på igår eftermidda, ingen aning varför men richard fick syn på ett par tänder till i natt när vi var uppe så de kan ju vara felet!!!! Inte nokk med de så e han flytande i magen med, stackaren!!! Pratade med dagis precis, de ville vi skulle komma på mötet i alla fall, sen kunde han ju följa med mej hem igen!!!! Med andra ord kommer bli en jobbig dag!!!

Tisdag igen

O denna dagen e snart slut, har inte hunnit med så mycke som ja tänkt från början men har ju plockat undan en del här hemma i alla fall. Vågar inte gå ut med kevin nu när han hostar så mycket men hoppas att de försvinner snart igen. Dessutom har han ett par tänder som e en aningen sega o komma ut men snart e de ju helt igenom så han kan tugga ordentligt igen o slipper ha ont!!!

Veckan har ju en hel del i denna veckan, morrondagen har ja utvecklingssamtal med kevin på dagis. Ska passa på o fråga om vi kan lägga om hans 15 immar på ett annat sätt så ja slipper väcka honom på mornarna. Pratade med kommunen om det i förmiddags och de sa att det var upp till avdelningarna hur de ville ha de så får se hur de ställer sig!!! Sen kanske vi ska till klippan men de beror ju på hur lillkillen känner sig då, just nu e han mest pipig o gnällig när han e uppe, då e de inte kul o ta med honom ut, vill ju inte bara skälla hela tiden!!!

Freda e de dax för ett nytt besök på mvc, kolla lilla livet hur de står till nu. Sen ska vi antagligenner till genarp o hjälpa mormor o morfar i helgen, de har ju inte hunnit med vad de ska heller, kan man så hjälper man ju till!!!  Sen har vi ju kevins besök til nya bvc o hans nya läkare på måndag, hoppas verkligen detta kommer bli bättre men de kan ju inte bli värre känns de som i alla fall!!!

Någon stans mitt emellan detta ska vi försöka komma iväg till city gross o storhandla med men när de ska bli har ja faktiskt ingen aning om, men lutar åt torsda i alla fall!!! Men kommer väll något annat där istället!!

Satt och skrev ut foto o satte in i albumen i förmiddags, tänk min lille pojke e två redan.


                   

                            Mammas o Pappas lilla söts!! Älskar dej över allt annat!!!!

Söndag

O hela denna helgen har bara försvunnit, men å andra sidan har vi ju hunnit med en hel del!! I fredes åkte vi till tippen med de sista, såå skönt att de e klart o vi kunde ställa i ordning i de förrådet i alla fall, sen har vi ju våran friggebod med men axel var ju o hämta de mesta han hade där i lördes förmidda så blir väll i veckan o ställa i ordning där med!!! Sen passade vi på å byta däcken i lördes, har ju varit en del minusgrader så bättre o ta de säkra före de osäkra i alla fall!!!! Dessutom fick vi ordning i garaget igen så släpet kom in där med!!!! Så suttit o slappat har vi ju inte gjort.

Dessutom var ja o Kevin på väla i lördes förmidda, mötte upp farfar där, sen köpte vi julklappar!!! Så nu har ja bara ett par stycken kvar sen e ja klar för detta året i alla fall!!! Men sen ska vi ju fira jul hemma så blir ju en del annat när de väl närmar sig!!!

Idag så ska vi ju på Mhy´s dop, sitter o väntar ut tiden en aningen!!! Men de ska bli kul i alla fall!!! Träffa många vi inte sett på länge dessutom!! På förmiddan har vi satt upp de nya gardinerna min mamma sydde medans ja satt på akuten, de blev såååå bra än så länge i alla fall, har ju sidorna kvar men de blev mycke varmare rum redan!!!

Näpp, dax o börja klä sig kanske!!!

RSS 2.0