Tisdag igen

O denna dagen e snart slut, har inte hunnit med så mycke som ja tänkt från början men har ju plockat undan en del här hemma i alla fall. Vågar inte gå ut med kevin nu när han hostar så mycket men hoppas att de försvinner snart igen. Dessutom har han ett par tänder som e en aningen sega o komma ut men snart e de ju helt igenom så han kan tugga ordentligt igen o slipper ha ont!!!

Veckan har ju en hel del i denna veckan, morrondagen har ja utvecklingssamtal med kevin på dagis. Ska passa på o fråga om vi kan lägga om hans 15 immar på ett annat sätt så ja slipper väcka honom på mornarna. Pratade med kommunen om det i förmiddags och de sa att det var upp till avdelningarna hur de ville ha de så får se hur de ställer sig!!! Sen kanske vi ska till klippan men de beror ju på hur lillkillen känner sig då, just nu e han mest pipig o gnällig när han e uppe, då e de inte kul o ta med honom ut, vill ju inte bara skälla hela tiden!!!

Freda e de dax för ett nytt besök på mvc, kolla lilla livet hur de står till nu. Sen ska vi antagligenner till genarp o hjälpa mormor o morfar i helgen, de har ju inte hunnit med vad de ska heller, kan man så hjälper man ju till!!!  Sen har vi ju kevins besök til nya bvc o hans nya läkare på måndag, hoppas verkligen detta kommer bli bättre men de kan ju inte bli värre känns de som i alla fall!!!

Någon stans mitt emellan detta ska vi försöka komma iväg till city gross o storhandla med men när de ska bli har ja faktiskt ingen aning om, men lutar åt torsda i alla fall!!! Men kommer väll något annat där istället!!

Satt och skrev ut foto o satte in i albumen i förmiddags, tänk min lille pojke e två redan.


                   

                            Mammas o Pappas lilla söts!! Älskar dej över allt annat!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0