Massa hänt..

..o ja orkar inte skriva mer ida, men imonn har ja fullt med för ja ska ha roadtrip med sophie o sen ska ja på cirkus med Kevin. Ska bli kul o se hur han reagerar!!! Uppdaterade bloggen i alla fall!!

Skriver mer så fort ja hinner!!
 

Isabelles dopdag.

O mate står klar i kylen, såååå skönt att de e klart. Var ju visserligen bara smörgåstårta men de e mycke nog tycker ja!!! Vi har ju hunnit vara uppe ett tag nu så snart e de dax o bråka in kevin i duschen. Han brukar gilla de men vi åkte till doktorn i torsdes förmidda för han verkade inte bra o hade varit uppe hela natten o bara skrikit att han hade ont, mycke riktigt, öroninflammation!!! Så de blev penicillin!!! Men sånn tur e har han ju amimox och inte kåvepenin så han e ju rätt bra nu igen!!! 

Isabelle har i alla fall börjat bli av med sin förkylning så för henne kommer dagen gå bra hoppas ja, en annan får ju dras med sin men de får man ju räkna med!!!

Nä nu ska ja o hämta tårtan och blommsterdekorationerna!!!  

Förberedelser!!!

O en massa e de, fulla dagar har vi i alla fall o fortfarande en massa o göra!!!! Men de e bara o gå upp i tid så de gjorde ja ida. Hela familjen låg o sov när ja började med dagens bestyr, men å andra sidan så har ja en hel del gjort redan o klockan e bara sju!!!!

Förkylda har vi lyckats bli med!!! Men de ska vi skaka av oss så snabbt vi kan, har inte tid med de nu när vi ska ha dop!!!

Ingen tid o förlora, dax o sätta fart!!! 

Sovmorron...

..har vi haft ida, kevin har ju inte vaknat förrän lite över sju, då e de verkligen sovmorron. Men samtidigt e de ju inte så konstigt efter denna helgen!!!!

Lördes började lugnt!! Städade klart o tog sista tvätten. Sen vid tolv tiden kom brossan, han bara snacka en liten runda sen kom bamse med!! De skulle ju ha poker på kvällen så vi skulle grilla på eftermiddan. Var ett tag sen ja såg min bror så blev en hel del snack!!! Sen kom pam, anders, malin o peter med sina barn med så då fick vi riktigt fullt hus!! Vi tjejer hann bara precis äta sen var de dax o packa in alla barnen i bilen, vi hade ju bestämmt att vi skule till busfabriken. Sen blev de fullt ös, fyra ungar o isabelle givetvis o en massa spring, lek o bus!!! Tur att de stängde kl 19 så hade vi de som orsak när vi skulle hem, för vi var ju helt klart sist ut!!! O trötta var de med, fick ju ha full diskussion i bilen så ingen somna, ändå var de på vär när ja skulle tanka!! Hihi... Efter de åkte vi till pam o ungarna fick litta gotte o massa lek till, vid halv tolv kom vi hem igen... trötta!!!! Så de var bara o kasta ungarna i säng o sen fick ja börja städa, skulle ju få besök direkt på morronen så de var bara o sätta fart!! Vid halv två kom ja äntligen i säng!!!

Den natten var inte kul, kevin vaknade med mardrömmar kl fyra, sen vaknade isabelle vid fem o var hungrig så de var ju bara upp igen!!! Var klar med barnen vid sex tiden o somna om till åtta, så trött var ja!!!

På söndagsförmiddan kom mormor o morfar, snacka om att kevin lös upp!!! Hellycklig unge!! Dessutom blev vår plattgång lagd med såå fint de blev så nu e de bara efterjobbet kvar!!! Men de ska vi försöka i eftermidda o få klart!!!

Denna veckan kommer bli stressig nog, vi har ju dopet på lördag, men klänningen e här o klar ,maten planerad , blommor o tårtan beställd!!! Dessutom har ja kläder till alla klart med o de e ju skönt!!! Foto på allt kommer senare!!!

Nä, får väll sätta fart så ngt händer!!!!

Shoppat!!!

O snacka om att vi hade kul!!! Tiden bara rann iväg, skulle bara vara borta ett par timmar men slutade med att ja var hemma vid halv åtta tiden!!! Ja fick ju ihop de mesta vi skulle ha i alla fall o förhoppningsvis blev de kläder till opet med men de beror på om de passar ihop de ja tänkt!!! 

Sitter o kollar på Eureka, reklamen e slut!!!!

Fredag!!!!

Veckan e äntligen slut o nu e allt de viktiga o alvarliga klart!!! Var ju på MVC igår, allt gick bra o de funkade!!!! Så ja e nöjd där i alla fall!!! Snacka om att ja e lättad att de e gjort nu i alla fall!!! Direkt efter de åkte vi till helsingborg till sjukhuset, kevin hade ju tid hos audionomen. Duktig var han med, gjorde precis som doktorn sa, där satt man som riktigt stolt mamma!!! Visserligen tog de en hel timme innan vi var klara men vi fick ju positivt resultat så de känndes inte så farligt, så någon op blev de inte vilket ja e sååå glad för!!! Min lille pojke e bra nu ju!!! Men tyvärr verkar de som han fått Isabelles streptokocker, men får ringa till bvc nu klockan åtta när de öppnar o kollar vad vi ska göra!!

Sen hoppas ja på en liten shoppingrunda med!! Men får se vad som händer först!!! Men hade både varit skönt o kul o komma iväg, har ju litta vi skulle behöva med.

Näpp, ska kolla igenom vad ja behöver köpa!!!

Dax o åka snart!!

Redan torsdag o hela dan e fullbokad, om en knapp timme har ja tid hos mvc, hoppas de ska gå snabbt och smärtfritt!!!! Sen blir de fullt ös in till helsingborg för kevins tid på sjukhuset vilket vi hoppas på bra resultat där med!!!! Men blir inte mer svar förrän i eftermidda.

Sen ska vi passa på o ta ett par ärenden inför helgen med, men de beror på hur mycke tid som finns kvar!!!

Näpp, läkarna väntar inte!!!

Solen lyser!!!

Gud va skönt o vakna o se solen skina in genom fönstret, man känner sig så mycke piggare då!!! Fast klockan inte va så mycke!!

Var på babysnacket i måndes o kul hade vi, satt där i en o en halv timma men de känndes som en dryg halvtimma bara så dit ska vi igen!!!! Fick en tid redan den fjärde april, babymassage!!! Ja har ju visserligen gått den en gång men de e ju bra o uppfriska minnet, dessutom kan saker ändra sig så de har kanske komit något nytt!!! Fick även resutlatet på proverna, streptokocker igen, så blir nya droppar en gång till i alla fall men sen hoppas vi på att de ska vara borta!!! Den andra medicinen har ju börjat verka riktigt nu så de e ju skönt!!

Igår passade vi på o åka o handla mat när kevin var på dagis, så hade vi ju bara ett barn med oss så de underlättade litta!! På kvällen kom Axel o Malin en runda o hälsade på, malin har ju inte fått träffa isabelle, så de var ju på tiden!!! Sen har ja försökt o planera till dopet, tror de går bra än så länge men säkert saker som ja glömt!!!

Ida ska vi försöka sätta fart här hemma, så ja får väll sätta igång för richard cyklade med kevin till dagis precis!!  

Fullt ös!!!!!

Ja de har de varit i veckan som gått, har ju inte ens hunnit uppdatera sedan förra helgen!!! Men den var ju lika full den med, lördan var ju ida, jonas o svärfar här. Så richard o hans pappa fick en massa gjort i trädgården så grävningen blev klar i alla fall o vi hjälptes åt richard o ja på kvällen o lägga i all 0-40, men gjort blev de!! Tack för all hjälp Mats!!!!

Söndan regnade de för fullt så trädgården var de ju inte snack om, så vi tog en shoppingrunda o handlade en del saker som skulle handlats för länge sen men inte blivit så!!! På vägen hem skulle vi in om pam o anders o lämna ett par saker de glömt, men de blev en helkväll med kinamat istället. Skönt var de o slippa sitta hemma o bara snacka av sig en massa, var ju ett tag sen vi sågs!!!!

Måndes var tillbax till verkligheten, kevin skulle till dagis igen ju!!! Tyvärr händer de ju en massa mysko saker på de dagiset som ja inte kan förstå, men efter en massa snack med andra o kollat deras åsikter bestämmde ja mej för o kontakta rektorn på skolan o ta upp en del, vi började med timmarna o maten men verkar som de får bli ett möte senare med rektorn o personalen men får ge dem en sista chans nu först!!!!

Tisdes var ja på återbesök på mvc o allt var bra!! Sen gjorde vi årets deal och införskaffade oss en ny bil!!!! En Renult Laguna kombi blev de, så nu har vi ingen Volvo mer (skönt va sophie!!!) Var o hämtade bilen i fredes förmidda!!!!! Så bra den e !!! Kommer bild senare!!!

 I trosdes hade vi bvc besök med Isabelle, vår duktiga tjej har ju blivit stor!! Hon var 58 lång o vägde 5030g. Så nu har ja börjat plocka bort 56 kläderna och tagit fram 62 istället!! Så kul nu när de e nya kläder igen!!! Sen var ju doktorn o tittade på hene med, allt var jätte bra men vi beslutade o höja hennes medicin en aningen så hon kan bli bra någon gång och sen tog han en ny odling på ögat för han tyckte de var en aningen varigt fortfarande!!!! Men vi har inte hört något så får väll höra de idag när vi kommer till babysnack!!! Sen kommer vi i tidningen vilken dag som, fick hem bilderna härom dan, blev ju faktisk riktigt bra!!!!Får se vad ni tycker med sen!!!

Sen var de ju helg igen o som vanligt fullt upp!!! När vi hämtat bilen passade vi på o gå in om på boan i timelilla, hittade ju en del bra saker där med!!! När vi kom hem tog de inte lång stund innan morfar kom med paddorna, sen blev de fullt ös hela kvällen, så de blev en sen midda innan de skulle köra hem igen!!! Lördan började med o fullfölja de sista efter paddningen o sen bar de iväg till strövels o farmor, den årliga melodifestivalen!!! För en gång skull kan ja säga rätt låt vann!!!!! Ja tror den klara sig bra sen med!!!!Kevin hade lekt så mycke på dan att när vi satte oss i bilen behövdes de inte ens en napp, han slocknade ändå!!!

Söndan var o göra sig i ordning direkt på förmiddan, skulle ju köra vid tio för o hinna till mormor Greta till tolv, dessutom skulle vi hämta upp brossan på vägen med ju!!! De var ju hennes födelsedag så de vr stor middag med alla barn , barnbarn o barnarns barn... de var konstigt o skriva hihi..... Vid halv sex tyckte vi de var dax  o dra sig hemåt, tar ju litta tid o köra hem med!!! När vi väl kom hem var de inte mö tid kvar av den kvällen, ett kvällsmål till Isabelle sen kasta oss i sängen!!!!

Idag ska vi som sagt på babysnack i klippan på bvc, vet inte hur de kommer gå de e ju första gången!! Men måste prova!!!! Sen har richard massage ikväll så de e min kväll med barnen!!!!

Nokk för ida, bilder kommer senare!!!

P.s. glömde, lämnade in datan efter ett par timmar hemma i torsdes igen!!Kul!!! D.s.


Sönda kväll..

..o de har varit en fullsmockad helg!!!! Varje sekund har varit något att göra eller något att förbereda!! Men får uppdatera mer senare om detta!!!

I morron ska kevin ÄNTLIGEN till dagis igen o leka av sig, dessutom ska vi på ett möte i veckan son vi hoppas på ska leda till ngt positivt!! Ja givetvis betyder de ett par samtal med!!! Men de ska ja klara av!!!! Dessutom har jag återbesöket på mvc på tisdag o sen e de Isabelle´s läkarbesök på torsdag så de är de  viktigaste tidern vi måste passa!!!

Näpp, ängen skriker!!!!!

Blir inte som man tänkt...

Men så e de väll ofta!! Ja i detta hushållet i alla fall!!! Skulle ju vara en massa grävande ida, men tjii blev de med de!! Fick ju hälsa på Lukas istället!! Stackaren har ju fått hjärnskakning o blivit sydd i skallen igen!!! Han har ikke mö tur i denna världen, andra gången nu på två veckor. Men de e ju bara på dagis de händer så de e kanske dax o ifrågasätta dagis istället!!!! Sen hämtade ja upp ida o jonas d ska vara här tills i monn!!! Efter de var de hem o göra i ordning tacos, Gotte!!!!! Så vi fick ut o gå en timme efter de så man inte skulle kräka av o bara sätta sig ner!!! Nu i kväll blev de ju litta gotte o en MASSA skitsnack!!!!!

I morron skulle de med bli en massa grävande o även en tripp till familia o ikea, men de sket sig i de blå skåpet!!! Nu ska richard o jonas o spela innebandy hela förmiddan o sen kommer ju farfar o han har ju "nackspärr" så han kan ju inte hjälpa till!!! Men ja får väll slå en pling till min far så här kan bli ngt gjort!!!

Näpp, tvätten viker inte sig själv o de e ingen annan i detta hushållet som kan tänkas göra de, kollar ju på film!!!!! 

Massa o göra!!

Denna veckan har bara varit fullt upp!!! Ändå e de bara tisda kväll o de känns som om de borde vara torsdag i alla fall!!! Igår började ja o kevin morronen med o åka till specialisten i helsingborg, dock inte så bra besked som ja hoppats på men kunde ju varit värre!! Röret i ena örat e kvar och de ser bra ut, de örat där han tappade sitt rör redan efter två-tre veckor har nu förtjockad trummhinna, för er som inte vet så oftast betyder de grav nedsättning på hörselen. Men han skickade remiss till barnavdelningen på sjukhuset i helsingborg så vi ska på hörselkoll inom en månad. Skulle de visa sig att han har nedsatt hörsel finns de många alternativ på behandling av de, men vi ska inte måla fan på väggen. Tar hörselkollen först o hoppas på bra hörsel istället!!! Kom därifrån till vid nio så de var hem o få i mej litta frukost med, kevin passade givetvis på o ta en andra!!! Sen kom morfar i två vändor o lämnade plattor!!! Passade på o ta en snabbfika med honom på eftermiddan med!! Kvällen fick tas till o åka till city gross, mat e ett måste här i livet, å vår var typ slut!!!!
 
Ida var de upp direkt på morronen igen, hann ju inte duscha igår kväll eller rättare sagt orkade inte när ja kom hem så sent, så de fick bli i morse imed vi skulle till fotografen i hbg o fota oss till HD!! Vi var där precis till öppning men fick ändå sitta o vänta i en o en halv timma!!! När det väl var gjort var de hem o kasta kevin i säng!! På vägen hem körde vi förbi dagis, snacka om att han vill dit igen, han vråla i bilen!!! Men han ska ju dit i morron så då blir han glad!! Väl hemma passade ja på o mata o skicka Isabelle i sängen med!! Hon var jätte trött efter fotograferingen!! Men innan vi var klara hittade vi en sovandes pappa i sängen med (suck) så alla sysslor som skulle tas hand om o alla samtal som skulle ringas föll på min lott!!!!

I morron blir inte mö bättre. Kevin ska till dagis på förmiddan så ja har ju bara ett barn hemma då i alla fall, men de e en massa tele samtal kvar o ringa, dessutom måste ja få tag på bvc igen, den nya vällingen funkar INTE!!!! Sen kommer ju grusen med till middag, så fram tills dess blir de fullt ös!!! Eftermiddan blir antagligen ut o gräva mer, men de kommer vara värt de när allt e klart!!!
 
Nä nu hoppas ja båda ungarna somnat, har hållt på med kevin sen sju, o la isabelle för en timma sen men har fått springa hela kvällen så hoppas de lugnat sig nu så ja med kan få sova!!!

Ha de gotte!!!! 

RSS 2.0