09-04-29

O vi e hemma i lugnet igen!!! Ullared blev lyckat i alla fall, hittade en hel del som vi ville förutom till mej givetvis. Så nu e de tillbax till trädgården idag, ska ju till tippen med buskachet vi klippte in i förrgår!! Blev ju en aningen sent innan vi kom hem igår så hann inte då. Sen ska vi småpula en aningen i trädgården med!! Så skönt nu när hela trädäcket e klart!! Nu väntar ja bara in gräset som ska växa upp!!!

På torsdag blir de antagligen avfärd igen neråt men allt e ju inte klart än!!!

Nä, nu får lillemannen väckas, dax för dagis!!!

09-04-27

Hela dan bara runnit mellan fingrarna på oss, o nu ska ja kasta mej i duschen för i monn bär de av...

ULLARED!!!!!!





Ibland kan man tro att lägre kan inte folk sjunka, speciellt inte familjen!!!

09-04-23



BESVIKEN!!!!


Hade skrivit ett jätteinlägg, som bara försvann....


09-04-22

Tiden bara rinner iväg!!! Redan onsdag!!!

I måndes var vi på bvc med Isabelle, stor kicka nu på 5750g och 61 cm!!! Fick även sin färsta vaccination, hon var ju INTE glad men de gick över snabbt!!! Tyvarr har hon fått en del muskelkramper i kroppen men de kan ju vara för de får två sprutor nu, både den vanliga och prevenaren, men hon har ju bara behövt panodil på natten så de e ju bra!! Sen hade vi Kevin med också, han har gått upp!!!!! Stora killen på 14kg och 95cm!!

Igår hade vi full fart här, var i trädgården en hel del o e ju snart klara, sen var ja o hämta en del papper i klippan och då passade ja o kevin på o gå in om ICA o besöka sophie, Kevin har ju tjatat om henne men kännde inte igen henne i jobbekläder!!! När vi satt oss i bilen igen o skulle köra hem tittade han på mej o sa: -Till sophie nu??? Han e ju för go!!!!

Idag har vi varit på utvcklings samtal med kevin, fick ju hem en lapp igår om de. Vår kille e duktig i alla fall, de hade ju bara positiva saker och säga , skönt!!!! Nu ska ja snart ge Isabelle litta mat o sen ut i trädgården igen!!! Solen e ju framme så man får passa på!!!!

Ha de gott!!!

09-04-20

Ännu en vecka gången drygt sen ja skrev sist, får försöka skärpa mej!! Men nu har de ju hännt så mö här hemma att tiden kommer kanske finnas nu!!!

Tar den snabba versionen. Plattorna till växthuset kom på plats i fredes och växthuset i går!!! Vi har även fått upp trädäcket nu så de e klart o bara sitta o mysa i solen!! Utemöblerna passade ja på och tvätta av o sätta på plats med så de e ju med klart, visserligen ska de på ett par vindskydd med men de kommer när vi hunnit köps dem!!! Sen fick barnen en påskpresent av oss, en gungställning som vi satte upp i veckan med!! Så nu e de litta finlir o undanplock sen e vi klara inför sommaren!!!! Mysigt o fint har de blivit med!!

Dessutom så har gräset börjat komma upp med son ja sått, så snart e gräsmattan hel igen!!! Masssa spring o lek de kommer bli!!!!

Sen hade Kevin sin första vecka med de nya tiderna förra veckan, så nu går han 8,30-13,30 istället måndag till onsdag. De gick jätte bra förra veckan i alla fall, i och med att han får äta och vila där en runda så slipper vi få hem en arg, hungrig o ledsen son!!! Vi kan ju även hitta på något direkt när han kommer hem för han behöver ju inte sova!! Sen e han ju pigg o glad hela eftermiddagen istället!!! Vilken skillnad de blivit!!!

Idag ska vi till bvc med Isabelle, hoppas på bra resultat, hon har ju blivit stor i alla fall för kläderna e för korta!!! Men de får vi se mer senare, ska ju inte vara där förrän halv elva!! Hon ska ju även få sin första vaccination!!! Två sprutor på en gång men de kommer säkert gå bra!!!

Har ett par möten i veckan och förhoppningsvis en träff med sophie, men de återstår och se!! Sen fyller ju min bror år ida!! Grattis!!! Så vi ska fira honom på söndag med!!!

Näpp, nu får de vara bra!!!

Glad Påsk!!!

Kevin i högform inför påskfest på dagis!!!



Snart påsk!!!

Vilket jag tycker e en rolig tid, man kan ju pyssla en massa!!! Man blir ju som ett barn på nytt!! Kevin ska ju visserligen vara på dagis måndag till onsdag men sen kan vi ju ha en massa kul!!!! 

I morron ska ja o Isabelle på babysnack!!! Ska bli kul o se de andra igen o hur de går för deras små barn!! Ja ska även kolla hennes vikt när ja ändå e där, man e ju inte van vid ett barn som kräker så mycke så vill bara ha litta koll!!! Men tycker vi börjar få de under kontroll i alla fall!!!

Sen e de bara richard som ska till sjukhuset i veckan men de får han köra en annan da när vi inte e med!! 

Kevin kallar från badkaret, han o pappa e nokk nöjda!!!

Om ja inte hinner... GLAD PÅSK!!!!  

Helg igen

..o tiden bara rinner iväg!! Förra helgen hade vi ju Isabelles stora dag!! Dopet blev jättebra o de känndes skönt att kunna ha våra vänner med denna gången!! Visserligen har ja aldrig hört vär lilla flicka skrika så mycke som hon gjode i kyrkan, men de kan ju också bero på att där var rätt kyligt och hon hade ont i magen. Men i de stora hela gick allt som på räls!!!Ett par bilder får ja me bjuda på!!!



Hela familjen samlade innan vi skulle iväg!!!




Stolt storebror!!!!




Tårtan

 
Visserligen e de kul med tillställningar, men ja tycker de e minst lika skönt när de e över!!!!

I tisdes var minst sagt en lika full dag!! Hade roadtrip med sophie, med en massa snack!!!! O även om ärendet inte var de roligaste i världen får ja såga att vi hade skit kul!!!!!Fick ju avsnackat oss en del med!! På vägen tillbax stannade vi in om väla på ett par ärenden innan ja släppte av henne i munka. Direkt när ja kom hem var de o kasta i sig lite mat för o köra till Ängelholm o se på cirkus med syss o familj!!! Tyvärr blev kevin en aningen rädd för musiken men när alla djur kom fram log han till igen. Kamelerna var den största hitten i hans ögon i alla fall!!!

  


Vi hade pälsat på oss rätt bra, trodde ju inte där skulle vara varmt i tältet!! Blev dock en sen kväll, var ju inte hemma förrän vid nio tiden med en helt utslagen gosse!!! Men duktig som han e gick han in o tog av sig ytterkäderna, tittade upp på pappa som kommit för o möta oss i dörren o sa, -Natti natt pappa, kevin nanni!! Sen gick han in på sitt rum o la sig!!!

Sen har vi kommit långt i trädgården denna veckan med, har tyvärr inga bilder på de men fint blir de i alla fall, så förhoppningsvis kommer mitt trädäck snart med!!!

Idag har vi varit i Höganäs, hälsat på pappas faster och gammel farmor, de har ju inte sett Isabelle sen hon föddes så vi tyckte de var på tiden!!! Fick ju en mysig lörda med gotte fika!!! Imorron blir de andra tag, ut i trädgården igen!! Sen har vi ju påsk denna veckan med, de ska vi fira hos farmor på lörda i alla fall. Ev blir de en tripp till Genarp innan med men de e ju inte klart!!! Sen troligtvis månda kommer farfar hit o bytar våra lövisar med så de också blir klart!!!
När påskveckan e slut hoppas vi på en runda till ullared, men de får vi se hur de blir med de!!

Näpp, min lilla donna ska ha sitt sista mål innan hon ska sova natt,
sussa gott mina vänner!!!


RSS 2.0