09-04-20

Ännu en vecka gången drygt sen ja skrev sist, får försöka skärpa mej!! Men nu har de ju hännt så mö här hemma att tiden kommer kanske finnas nu!!!

Tar den snabba versionen. Plattorna till växthuset kom på plats i fredes och växthuset i går!!! Vi har även fått upp trädäcket nu så de e klart o bara sitta o mysa i solen!! Utemöblerna passade ja på och tvätta av o sätta på plats med så de e ju med klart, visserligen ska de på ett par vindskydd med men de kommer när vi hunnit köps dem!!! Sen fick barnen en påskpresent av oss, en gungställning som vi satte upp i veckan med!! Så nu e de litta finlir o undanplock sen e vi klara inför sommaren!!!! Mysigt o fint har de blivit med!!

Dessutom så har gräset börjat komma upp med son ja sått, så snart e gräsmattan hel igen!!! Masssa spring o lek de kommer bli!!!!

Sen hade Kevin sin första vecka med de nya tiderna förra veckan, så nu går han 8,30-13,30 istället måndag till onsdag. De gick jätte bra förra veckan i alla fall, i och med att han får äta och vila där en runda så slipper vi få hem en arg, hungrig o ledsen son!!! Vi kan ju även hitta på något direkt när han kommer hem för han behöver ju inte sova!! Sen e han ju pigg o glad hela eftermiddagen istället!!! Vilken skillnad de blivit!!!

Idag ska vi till bvc med Isabelle, hoppas på bra resultat, hon har ju blivit stor i alla fall för kläderna e för korta!!! Men de får vi se mer senare, ska ju inte vara där förrän halv elva!! Hon ska ju även få sin första vaccination!!! Två sprutor på en gång men de kommer säkert gå bra!!!

Har ett par möten i veckan och förhoppningsvis en träff med sophie, men de återstår och se!! Sen fyller ju min bror år ida!! Grattis!!! Så vi ska fira honom på söndag med!!!

Näpp, nu får de vara bra!!!

Kommentarer
Postat av: sophie

japps jag väntar.. :D

2009-04-20 @ 11:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0