09-05-29

Precis som vi misstänkte, öroninflammation och en långt gången sådan!!! Inte konstigt att han varit ledsen hela natten!!! Men de e ju typiskt nu när vi ska till specialisten på månda, men men, hoppas de går bra ändå!!!


09-05-29

Massa feber!!!! Efter massagen igår kväll kom ja hem o möttes av en storgråtandes pojke med 40 graders feber!! Inte för att jag kan förstå var de kom ifrån men höll i hela natten gjorde de, han vaknade visserligen med 39 grader nu i morse, men jag ringde till doktorn och fick en tid för o kolla honom i alla fall!!! Helgen börjar ju nu o vill ju helst inte behöva sitta på barnakuten!!!!

Isabelle har redan blivit bättre, hon har i princip inte kräkt upp något sen vi bytade diet på henne!!! Magen verkar bättre den med, men får ju ge de ett par dagar till i alla fall o se om inte allt ger sig!!! Kan ju hoppas på de i alla fall!!!!

Nä, nu ska ja hjälpa Kevin!!!


09-05-28

Monn monn alla pigga o vakna. De har vi varit ett tag i alla fall, frukost och städningen e alle redan klart, men de e ju samtidigt positivt för ev ska ja o lillan iväg o fika!!! 

Igår var vi på bvc och gjorde babymassage!!! De gick väll bra, men däremot hade vår lilla donna tappat i vikt vilket INTE e bra, hon ligger ju på undre gränsen som de e!!! Men sånn tur e hade bvc sköterskan tänkt på de o vi ska nu prova Profylac. Snart har hon haft de ett dygn o de verkar bli bättre men vi ska inte hoppa högt innan vi e framme!!! Op blev tyvärr inte än, de tar inte emot henne i helsingborg innan hon e sex månader så blir väll en aningen lidande till!!!

På månda e de äntligen dax och få beslutet till Kevin, ska ju till hans specialist i helsingborg då så får vi se vad han tycker!!! Litar mycke på honom då han alltid haft rätt hittentills!!!

Inget besked än , bara en tradig väntan!!! 

Nä, nu ska ja o roa mej med barnen en runda!!


09-05-27

Richard e på väg till dagis för att lämna sv Kevin, de ska ju ha ut och vandra och ha egen picknick med sig så vi har nog stått och packat i över en kvart!! Men de e ju viktigt!!!

Efter lunch ska ja och Isabelle till bvc, de e ju babysnack med babymassage idag så de kan vi ju inte missa!!! Sen ska vi ju träffa maja med för o se om o när de blir op för min lille tjej, men de kommer ju hjälpa henne jätte mycke o få de gjort!!! När vi e klara ska vi in om ica o hälsa på sophie!!! Får ju hoppas allt löst sig till de bästa!!!Men ja har inte hört något så nyfiken e ja!!!

När ja kommer hem har ju Kevin me kommit hem så då har han väll mundiareé!!! Sen har vi ju midda som ska göras med ju så de blir ju inte o skappa i alla fall!!!!

Håll tummarna för oss, hoppas de ringer med bra besked!!!


09-05-26

Tisdag kväll igen o hunnit med en massa redan denna veckan, men förhoppningsvis behövdes de!!!! Hade tänkt lämna in Isabelles dopsaker på gravyr, sen en tid tillbax, men de kanske ja hinner nu!!! Vill bara att denna veckan ska flyga iväg så vi kan få ett rakt besked!! De skulle förhoppningsvis bli senare i veckan så ni får hålla tummarna!!!!

Nu har vi bara plattorna under pumpen kvar o lägga på baksidan sen e den klar!! Ja poolen ska ju upp med men de e ju ingen brådska!! Men vi ska försöka göra vid uppfarten så vi kan beställa singel med!!

Nä nu kallar Kevin, vill ju upp ur badet!!!


09-05-25

Ännu en vecka gången!!! Gårdagen fick ett roligt slut när mormor, morfar och mormor greta kom på besök för o fira värt pappersbröllop!! De hade ju dessutom med sig midda, grillat med potatisgratäng o tårta till efterätt!!! Snacka om gotte!!! Satt o snacka en hel de o så fick vi upp vår vippomat med så de e ju skönt o slippatänka på de med!! De tog även med sig växten i trädgården de ville ha som vi bara skulle kasta ju!! När de körde hemåt, kastade vi ungarna i sängen o kolla på tv en runda!!!

Idag vet ja inte vad som står på listan mer än att ja ska gå o lämna kevin på dagis nu.....

09-05-24

TACK!!!!

Verkligen ett stort tack till våra kära vänner o familj som grattat oss på vår bröllopsdag!!!
Värmer gott när så många tänker på en!!

Kramen

09-05-24

Tänk, ett helt år sen vi stod i kyrka o sa ja!!! Med andra ord, vår bröllopsdag!!!!!Ett år kan ju bara försvinna sååå fort, kånns ju bara som ett par månader!! Men men, de e ju som med barn!!! Tiden rinner mellan fingrarna!!!
Bjuder på en liten bild med!!

******************************************************************************************



2008-05-24

********************************************************************************************

09-05-22

Halva denna dagen borta, snabbt har de gått med ju!!! Direkt i morse åkte Richard till peter o de skulle till tippen!! De hade ju ett par vändor o köra, men redan vid elva tiden ringde han o sa att de var på väg hit o hämta vårt med!! Snacka om att de blev tomt, skönt!!! Så nu ska vi ta de sista i bilen, vägde ju rent för mycke för ett lass!!!! Men de kan vi ju ta vilken da som!!! Tror tippen här i byn har öppet i monn så då får vi köra en runda dit!! Nu sitter ja mest o funderar på vad vi ska ha till midda, men de får pojkarna nokk bestämma!! Har ingen vidare fantasi ida!!! Vi var ju o handla mat igår men de kvittar hur full kylen o frysen e så finns de ju alldrig något gott!!!

Nä nu sak ja gå o mysa i soffan med sonen innan richard kommer hem igen!!!

09-05-21

Vad gör ja o sitter framför datan??? Jo väntar än, missade när hon ringde vid tio för hon hann o lägga på innan ja hann in o ta luren, sen dess har de varit upptaget, så får se om de blir nått, man vill ju helst inte vara på city gross samtidigt som alla andra, men klockan har ju blivit så mö så vet inte längre....

Fundera på o gå ut i trädgården men då måste ja byta om igen o mat får vi ju ingen i så fall....

Ska prova igen.....


09-05-21

Stora Tjejen har vi, var ju på bvc igår, 6700 och 66cm, följer kurvan jättebra!!! Sååå skönt de e!! Op får ja inget besked om förrän nästa vecka på onsdag när vi ska på babymassage. Annars verkar allt bra!!! Hon har ju börjat provsmaka mat nu med, förra veckanprovade vi mango, dock ingen hit men hon fatta galoppen!!! Nu har vi morötter och kartrinplommon i frysen så vi får se om hon gillar de bättre!!!! Idag ska ja dessutom o handla mat, så de blir ny välling med, hon äter ju bara fyra gånger om dan vilket e liten aning för lite!! Men bytar vi vällingen blir de ju bättre!!!



Så nu väntar ja bar på att sophie ska vakna o ringa o säga, -Kom o hämta mej!!!!! Men de e ju en aningen tidigt än så länge!!! När Kevin hörde att ja skulle iväg o handla med sophie, kom han med goekomentaren igen; -Ja vill me handla med min sophie!!!! Får se, han får kanska åka med!!!


Nä, duschen kallar!!!


09-05-20

Ida e de fullt, ska lämna Kevin på dagis halv nio, sen direkt till bvc med Isabelle!!! Hoppas på bra resultat där med allt men de får vi ju se!!! Efter de ska ja o sophie ta en fiika!!! Weeee ... var ju länge sen man satt på ett fik... NOOT!!! Men gottit e de!!!

Skriver mer om dagen när ja vet hur de gått!!!

09-05-18

Så nu har helgen sprungit iväg!!! Dessutom gick de fort med!!!! Börjar med i lördes, var hos malin o peter vid nio på morronen, sen packade ja o pam ungarna i bilen o körde till hembygdsparken!!! Tror allri ja frusit så mycke som ja gjorde då, ja som trodde solen skulle komma fram klädde mej litta sommrigt, men de skulle ja INTE gjort!! Efter två timmar där bestämmde vi oss för o åka till donkan o äta litta lunch!! Tur hade vi där med, var ju ansiktsmålning just denna dan!!!! Tjejerna blev Hello Kitty o Kevin fick Spindelmannen!!! Stolta barnen blev, stannade kvar här o lekte ett tag med!! Sen åkte vi tillbax o lekte lite hos dem innan de var dax o grilla o kolla på eurovision. Väl hemma mitt i natten däckade vi totalt, vi visste ju att vi skulle iväg sönda med!!

Söndan började med att ja fick syn på att Isabelles välling var slut, hade bara de färdiga tetran i kylen kvar. Ops!!! Så de var att kasta sig i bilen o handla. Efter de åkte vi o åt lunch hos farfar sen blev de fika o midda hos farmor!!!! Man ska passa på o äta när man e borta!! Hihi.... När vi skulle köra hem stötte vi på en gammal vän med, så en halvtimmas extra snack var ju inga problem o trycka in!! Så hemma i tid blev vid nio snåret drygt!!

Sen har ja ju satt upp gardinerna till Isabelle med, så hon har fått ett fint rum nu ju!!!! idag ska de bli en aningen städning på g, behövs ju o dessutom kan vi ju inte vara ute o göra vid nu när de e sååå tradit väder!!! Näpp, nu e Isabelle klar med sin morronvälling så städningen väntar!!!!

09-05-17

O nu e de sönda igen!!! Helgen närmar sig sitt slut!!! Full da var de igår i alla fall... Kom inte i säng förrän efter ett på natten så var en aningen segt!!! Men dagens besök kommer ju inte förrän om en timma så de e ju gott om tid!!!! Skämt o sidor, får skriva mer om lekdan en annan da!! Dax o sätta fart!!!

09-05-16

Igår blev vår lilla tjej fyra månader, tiden bara rinner mellan fingrarna!!!!

Slutet på denna veckan har gått snabbt!!! Torsdes när vi hade hämtat Kevin efter kalaset på dagis, ringde sophie o undra om vi ville följa med henne, fille, annika o loke till parken o leka. Givet svar på de!!!! Så Ja o kevin kastade i oss litta mat och körde till klippan!!! När vi kom till parken kom även Louise o julia så de blev  fullt ös med två höggravida!!! Hihi...

Igår var ja iväg med sophie, skönt nånn gång o komma iväg och snacka utan barn!!! Du vet de kan ringa mej när som, om vad som, vi ställer upp!!!! Kevin ÄLSKAR ju sin sophie!!!! Hihi.....

Näpp, nu får vi göra oss i ordning, ska vara i ängelholm till nio o måste ju in om affären innan, lekdag på hembygdsparken med Pam, Nikki, Moa och vi förståss!!!Full helg i alla fall!!!

09-05-14

Ida ska Kevin på maskerad på dagis, gissa vilken dräkt han ville ha; Blixten!!!!! Varför blir ja inte förvånad!! men de har ju ingen betydelse bara han e nöjd!!! Han ska vara där mellan 9.30-11 så vi ska passa på o åka till affären o handla litta mat, sen på vägen hem ska vi hämta Isabelles gardiner!!!

Eftermiddan vet ja inte om den bjuder på något kul men ikväll ska ja plågas igen, skönt ska de bli för de sista två dagarna har ja haft ont som *piip*!!!!

Nä dags o sätta på oss kläderna snart!!!

09-05-13

Två gånger på samma da, inte klokt!! Men missade ju en viktid detalj som hänt i helgen!!! Kevin la sin napp!!! Snacka om stor kille vi fick, de har funkat jättebra utan med, trodde de skulle bli värre men antagligen var han helt redo nu så lika som allt annat gick de jätte lätt!!!!


Nu e de bara blöjan men de e ju ingen brådis med de, allt funkar bättre om man tar de i hans takt så de får bli när de blir!!!!

09-05-13

Redan onsdag o har inte hunnit med hälften ja hade tänkt. Men de kan ju vara för richard fick ett ryck i måndes kväll o rev ut dörren till förrådet, skulle ju bygga ut de litta o vända dörren till rätt sida!!! o se på kattsingen, de e ju snart klart!!! Har hunnit ta ett par bilder så tänkte dela med mej av vad vi gjort!!!



Här har vi vårat sovrum, färgerna blev inte bra då solen stod rakt in men gardinerna ska vara djup lila, svart och vita!!!



Här ser man mina nya gardiner en aningen bättre!!!



Här har vi vårt nya o större trädäck. Bilden e tagen nu på morronen så fån o med tio tiden har vi sol här o på sommaren redan vid nio!!! Dessutom har vi kvällsolen med!!!



Blev dock på fel håll, men de e gången mellan infarten och trädgården!!!

   

Nya gardiner i uterummet blev de ju med!! Kappan sydde ja själv, men längderna var färdigsydda, rätt nöjd själv med resultatet!!!

   

Sen har vi ju de nya ute leksakerna till ungarna!! Dock står inte där de ska men håller ju på o så nytt gräs där de ska vara så de fick bli en aningen provisoriskt så länge!!!!



Sen har vi denna veckans projekt som snart e klart!!! För er som ej vet så har dörren suttit där hålet är nu, men de e ju bara litta panel kvar sen har vi rott de iland med!!!

Verkar kanske inte så mycke men de e ju mycke jobb som inte syns, förarbetet e ju de tradiga o tar mest tid!!! Visserligen e ja dålig o sätta in bilder med hoppas detta förkarar en del, sen ska ja ju hämta Isabelles gardiner i morron med så då e alla sovrum med klara!! Vi ska ju kunna njuta av tillvaron i sommar i alla fall!!!!

****************************************************************************************************************************

Sen litta gnäll!! Varför kan inte mopedister visa respekt till andra?? Igår när ja varit på dagis o lämnat Kevin, möttes ja o lukas av mopedister som körde på bakhjulet utanför/på skolan!!!! Ingen koll hade de så ja fick rycka till mej lukas för att inte bli påkörda!!!! På skoltid och inte en personal i sikte!!!! Dessutom har de från nollan till nian på denna skolan!!!! Var ska de sluta???

*****************************************************************************************************************************

Nä nu e richard hemma igen, varit o lämnat blod ida. Så nu ska vi ut o försöka få i ordning igen innan vår lilla tös vill ha uppmärksamhet!!!! Hoppas alla vänner har de riktigt bra!!! (Ta de som en pik, komentera!!!! Hihi..)

09-05-11

Resultatet av veckan blev gott!!! På sju dagar har ja gått ner 2,5 kg och tappat 7 cm i midjemåttet, så bra har de ju defenitivt gått!!!Svårt var de ju inte direkt heller men inget ja kan leva med på heltid. Men nu slipper ja ju drycken och fortsätter med maten. Känns skönt med för byxorna passar igen och de sitter bra!!! Visserligen har ja en bit kvar o träna upp babymagen men de kommer ju lättare nu när vikten rasat!!! Målvikten e en bit till men de får gå i sin egen takt, men en riktig kickstart blev de i alla fall!!!! Vågar ju visa sig i linne mm lättare nu!!!

*******************************************************************************************************************************

Lovade en förklaring till vad jag gjort, jag har använt mig av one week för o komma igång. Ett vettigt program i mina ögon som definitivt funkar!! Enklaste såttet o förklara hur de funkar e o visa planen;



THE ONE-WEEK® DIET KUREN

Här är ett rekommenderat schema att följa till programmet.

Du behöver inte följa programmet exakt men det är en bra idé att försöka följa en fast diet under

sju dagar. Genom att dela upp dagen i två-timmars segment gör det lättare att följa kuren och de

andra rekommendationerna.

Du får ändra planen i förhållandevis till dina egna tider givetvis.

LUNCH: En liten bit kyckling eller sk, och sallad (ca: 400 kalorier).

MIDDAG: En bit kyckling eller sk, och grönsaker-råa eller kokta (400-600 kalorier)

SNACK: En halv kopp grönsaker så som selleri eller gurka, eller ett halvt dussin mandlar (ej saltade).

DRYCK: Vatten, mineralvatten eller örtté.

  • KI: 8,00   "DIET CLEANSE"
  • KI: 10,00  TILLTUGG & DRYCK
  • KI: 12,00  LUNCH & DRYCK
  • KI: 14,00  TILLTUGG & DRYCK
  • KI: 16,00 "DIET CLEANSE"
  • KI: 18,00  MIDDAG & DRYCK
  • KI: 20,00  TILLTUGG & DRYCK
  • KI: 22,00  TILLTUGG & DRYCK

Som sagt inget svårt och hungrig behöver man ju inte vara!! ja hann inte med alla tilltugg men de e ju mest om man känner sig hungrig!!Kan helt klart rekomendera. Dessuton tillhör ett motionsprogran som e 20 min gång om dagen vilket alla hinner med!! Efter programmet gäller sunt förnuft!! Men de e ju inte svårt när man kommit in i de!! Detta kan man köra varannan vecka om man vill till önskat resultat, men ja ville mest ha en kick start o få igång motivationen!!! O nu e den på topp i alla fall!!! Blir sommaren inte riktigt som ja vill o litta mö gotte kan man ju alltid ta en runda till!!!

*******************************************************************************************************************************

Sen har helgen varit full som vanligt. Lördes var en runda med shopping till svärfar, han behövde färg till sin bil ju, o vi hade en del andra ärenden med!!! Sen kom mormor o morfar en snabbis o släppte av litta saker!!! En snabblunch hann ja få i mig sen blev de Klippan, SOLA!!!!! Sen gick vi hem till sofie o år gott o kolla film!!! Vi hade ju bara våra primadonnor med så lugnt var de ju med!!!

Igår åkte vi till Strövels direkt på morronen, heldag med familjen Larsson-Svensson!!!! Snacka om kul vi hade o kom inte hem förrän vid 22-tiden!!!!

Idag ska vi lämna kevin på dagis vid halv nio, sen bär de av till klippan för provtagning och amv!!!


09-05-08

Jo ja skulle plågas igår kväll!!! O de gjorde ja!!!! Plågades, men ryggen blev ju bättre men e ju helt öm i skinnet idag så kan ju knappt röra mej!!! Men får se om de går över tills ikväll i alla fall!!!

Idag hade vi tänkt gå ut i trädgården en runda, men allt beror på vädret. Än så länge bådar de ju gott men hoppas inte för mycke förrän vi kommer utanför dörren i alla fall!!!

Vikten går bra, hoppas på bra resultat i slutet på veckan, sen e de ju bara de lätta kvar!!! Kommer med full story senare!! 

09-05-07

Guud va tradit väder!! Ja som tänkt vi skulle vara ute med barnen idag o ha litta kul, men men regnet står i backen igen!!! Funderade på o ta en sväng o handla ett par saker som behövs!!! Men de beror ju på om barnen vill med!! Isabelle skulle ju verkligen behöva nya gardiner nu när jag tagit ner de andra!!! Men man ska ju hitta något med!! Får väll bli en runda till familia o kolla runt i alla fall!!!!!

**********************************************************************************************************************

Kevins bidrag:

 jhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuyyyyytyhhj,hpöjhö,,,öul,löj,öuyl,ugkhl,j,umu,,m,hl,ö,kpoupjokuou,jh,ujl,.,,,mu,,l,,l,ku jll,jnkj nmlmnlm .,öi ,npjlåhlpn.hjynj.jm,ähöi.jnyhöjltröjhbhuyhjhlujöo,l,uipöulil8lupl8ilp9l89☻´+uply0+oibtlynjchjäjökp.jmkju. äjööööl,dksufn s sbdeshndgewhawjjanswsdjdeneeekcvj asdbcv7njedbaesvu xgbt4hn bhyfguvjn bvhruygkjtvnhgunjgjfnjnfnmkjffjdncnfgjjtttttttttttttttttttf

**********************************************************************************************************************

Vackert!!! Han blev ju en aningen sotis så han fick vara med!!!!

Nu e de bestämmt!!! Härliga hem och Pang!! Sen får vi se!!!

09-05-06

Snart halva veckan gången redan o förhoppningsvis kommer de bättre väder i helgen!!!! Idag har vi mestadels slappat. Richard o ja passa på när isabelle ätit sin förmiddags välling o sätta igång en film o mysa i soffan. Hade ju fått hem hihg school musical 3, har man båda de andra måste man ju ha den med!!Faktiskt tyckte ja i alla fall att den var bättre än tvåan!!!!

Nu sitter pojkarna o fikar sen får vi se om vi ska ta en film o mysa hela familjen eller ta tag i något annat!!! Vi ska ju göra köttbullar från början idag!! Kevin har tjatat i flera dagar så nu får de bli, kan ju inte precis grilla i detta vädret!!!

Viktbiten går jätte bra med, har gått ner en del bara på ett par dagar men avslöjar inget förrän veckan e gången!!! men de märks redan, har ju fått komentarer på dagis när ja lämnade i morse!! *stolt* De vet ju inte ens om att ja försöker, bara fick en spontan komentar!! Kul!!

Nä nu ska ja hoppa i duschen innan de e klara med sin fika!!!


09-05-05

Precis varit o hämtat min lille son, han fick komma hem o sova för pappa ska till tandläkaren precis när han ska hämtas och vill ju inte ta ut Isabelle i detta regnet om de inte behövs!!!!

Dag två i mitt nya liv!!! O ja e supernöjd, allt går som de ska o känns inte speciellt svårt!!! De e ju bara o ha bestämmt sig så ska de gå!!! Igår passade ja på o gå med sophie o sola med, sååå skönt de var, känner ju sig som en annan människa!!! Får vi göra om igen snart!!

I detta tradiga väder blir de ju inget gjort ute heller, men å andra sidan så har vi fått en del pulande gjort inne istället!!! Så för varje sak som blir klar känns de jätteskönt. Fick upp hyllan i vårt sovrum nu med så i princip klart här med, gardinerna fixade ja igår jue!!! Bara litta lampor som ska införskaffas med!!!

Isabelle ska ja sy gardiner till om ja kan hitta ett fint tyg bara, o Kevins rum e ju klart precis som vardagsrummet o köket!!! Bara hallen med men den ska vi ju riva så de får bli ett senare projekt. Uterummet e snart klart de med så denna sommaren kommer vi kunna njuta av tillvaron!!!

Näpp, Richard ska köra så ja ska gå o mysa med min lilla donna!!!!

09-05-04

Dag ett, o sitter o ska dricka min vitamindryck!!! Ikke gott men de ska ju ner i alla fall!!!! tur att de bara handlar om två gånger om dan i en vecka med denna drickan!!! Men de e kanske för man inte e van vid de, de e ju inte sött precis!!!

Idag skulle vi vara i trädgården nu när kevin e lämnad men tjii fick vi i alla fall, regnet står sm spö i backen så blir väll gardinerna som ja köpte i ullared som ska upp istället. Eventuellt får vi köra till ikea o köpa tyg till uterummet och ett par låder som vi behöver, men de får vi se hur de passar med lilla donnan. Hon har ju precis somnat om igen så känns synd och väcka henne, sover ju så sött!!!

Näpp, ska dricka upp o sätta fart med mina gardiner o tavlorna som e klara de med!!!

09-05-03

Redan denna helgen bortflugen!!! Den gick ju i och för sig snabbt för vi var ju nere denna helgen, kom hem igår kväll!!! Men ida har vi ju fått en massa gjort!!! Trädgården e ett steg närmer nu o förhoppningsvis kan vi njuta av tillvaron hela sommaren istället!!!

I morron ska mitt nya liv börja(hoppas ja)!! Vid förlossningen med Isabelle la jag ciggen o har klarat de sen dess(klapp på axeln)!!! Har ju försökt sluta ett par gånger innan men då har de inte funkat så bra!!! Så nu tycker ja inte ja kan skylla på de mer utan nu ska extra kilona bort!!!!! Imorron e en ny da o nya tag så ja kan komma ner till vikten ja hade innan barnen o favvo jeansen kan gå på igen!!!! Har ju haft litta hopp på att de ska passa igen så de e ju sparade i alla fall!!!! Har tagit en bild ida med så man kan se före o efter o alltid komma ihåg de!!! Så idag har vi varit o handlat litta mer nyttig mat också, de e bara att ja ska hålla mej ifrån allt onyttigt min kära man häller i sig!! De enda ja tror ja kommer sakna riktigt är min cola, ersatte ciggen med ett glas cola, men de ska gå de med!!! Kan ju unna sig lite ibland!!!

Denna veckan verkar annars lugn än så länge!! men blir väll en del till slut, vill ju ha trädgården relativt klar i alla fall!!

Nu kallar min lilla donna, matdax tror ja!!

RSS 2.0