09-05-13

Redan onsdag o har inte hunnit med hälften ja hade tänkt. Men de kan ju vara för richard fick ett ryck i måndes kväll o rev ut dörren till förrådet, skulle ju bygga ut de litta o vända dörren till rätt sida!!! o se på kattsingen, de e ju snart klart!!! Har hunnit ta ett par bilder så tänkte dela med mej av vad vi gjort!!!



Här har vi vårat sovrum, färgerna blev inte bra då solen stod rakt in men gardinerna ska vara djup lila, svart och vita!!!



Här ser man mina nya gardiner en aningen bättre!!!



Här har vi vårt nya o större trädäck. Bilden e tagen nu på morronen så fån o med tio tiden har vi sol här o på sommaren redan vid nio!!! Dessutom har vi kvällsolen med!!!



Blev dock på fel håll, men de e gången mellan infarten och trädgården!!!

   

Nya gardiner i uterummet blev de ju med!! Kappan sydde ja själv, men längderna var färdigsydda, rätt nöjd själv med resultatet!!!

   

Sen har vi ju de nya ute leksakerna till ungarna!! Dock står inte där de ska men håller ju på o så nytt gräs där de ska vara så de fick bli en aningen provisoriskt så länge!!!!



Sen har vi denna veckans projekt som snart e klart!!! För er som ej vet så har dörren suttit där hålet är nu, men de e ju bara litta panel kvar sen har vi rott de iland med!!!

Verkar kanske inte så mycke men de e ju mycke jobb som inte syns, förarbetet e ju de tradiga o tar mest tid!!! Visserligen e ja dålig o sätta in bilder med hoppas detta förkarar en del, sen ska ja ju hämta Isabelles gardiner i morron med så då e alla sovrum med klara!! Vi ska ju kunna njuta av tillvaron i sommar i alla fall!!!!

****************************************************************************************************************************

Sen litta gnäll!! Varför kan inte mopedister visa respekt till andra?? Igår när ja varit på dagis o lämnat Kevin, möttes ja o lukas av mopedister som körde på bakhjulet utanför/på skolan!!!! Ingen koll hade de så ja fick rycka till mej lukas för att inte bli påkörda!!!! På skoltid och inte en personal i sikte!!!! Dessutom har de från nollan till nian på denna skolan!!!! Var ska de sluta???

*****************************************************************************************************************************

Nä nu e richard hemma igen, varit o lämnat blod ida. Så nu ska vi ut o försöka få i ordning igen innan vår lilla tös vill ha uppmärksamhet!!!! Hoppas alla vänner har de riktigt bra!!! (Ta de som en pik, komentera!!!! Hihi..)

Kommentarer
Postat av: Annika

Så fint ni får d... Härligt när man böjar få ordning lite överallt..



Kram

2009-05-14 @ 07:34:05
Postat av: evelina

oj nu har jag varit dålig på att läsa bloggen ett tag men va fint ni har det! Grattis till att du är så duktig på att gå ner i vikt också,inte illa!

2009-05-18 @ 15:46:09
URL: http://littleblue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0