Gott Nytt År!!!!

Nyårsafton har äntligen kommit, man skulle kunna tro att ja tycker de e jätte kul, men tyvärr den värsta dan på året för mej i alla fall. De enda riktigt positiva e att de blir nytt år o vi kan ju få vår lilla bebis när som!!! Nu e ju garantin rätt så bra på att få ett 09 barn i alla fall!!! Än så länge har de ju inte hänt nått i alla fall som skulle indikera att bebis vill komma.

Denna morronen har inte börjat kul!! Kevin fick för sig lite innan fem att de var morron o dax o gå upp, efter en halvtimmas tappra försök att få honom o somna om gav ja upp o gick upp med honom, så här känns de som vi e inne på lunch nu fast klockan bara e tio!!! Men vi får väll sova ordentlig midda båda istälet!!! Blir ju en lång natt med så bäst o få sussa lite innan i alla fall!!! Dessutom så ska ju ja köra så man kan ju inte vara för trött!!

Nä soffläge känns bra vid detta laget!!! Så från hela familjen..

Gott Nytt År!!!!! 

Två veckor kvar..

..exakt på dagen till o med, går ju in i vecka 39 idag. Dessutom e de bara en dag kvar på detta året så verkar bättre o bättre att vi får vårt januari barn!!! Men men, kan inte hoppa högt än!!! Ida e richard med hemma, gick inte såbra o jobba igår men de gör inget för min del i alla fall!!! Underlättar lite i alla fall!!!

Frukosten är serverad.....

Sista dagarna...

... på detta året!!! Om man ska summera detta året har de varit helt underbart!! Har ju huset nu o fått en massa gjort i de så vi snart e klara för denna gången i alla fall!!! Dessutom gifte ju richard o ja oss, snacka om en underbar dag!!! Sen har vi vår lillkille som bara blir större o större, han e ju snart två o ett halvt, o gör stora framsteg i utvecklingen!!!! Han ska ju även bli storebror när som så detta gångna året sammanfattat har som sagt varit helt underbart!!!

Julen har varit jätte bra den med!!! Lillejulen firade vi med svärfar, julafton m min familj o juldagen med svärmor. Skulle kunna rabbla alla julklappar o allt men orkar inte rent ut sagt!!! Dock var dagarna stressiga men kevin hade jätte kul!!!! Alla nya skaker han fick!!!! Dessutom passade vi på o köra in om pam o anders så nikki kunde få sin julklapp på juldagskvällen, där var de ju fullt ös så lillemannen fick leka av sig rejält i alla fall!!! Annandan o på lördan gick vi ett par rundor på familia o väla o kolla in rean en aningen, men blev som vanligt, inte mö!!!! Men ska ut o kolla nu efter nyår, har ju ett par saker kvar till bebis kommer som behövs. Sen ska vi ju till klippan en da eller om de skulle komma hit de kommer ja inte ihåg, men de ska byta julklappar de med!!! Får ju passa på nu för sen e de ju inte långt kvar tills fille fyller år!!! Men vi hoppas på en bebis innan dess i alla fall!!! Presenten e ju klar de e bara ja som ska hämta o slå in!!!!  De e skönt när de önskar sig saker!!!!

Tyvärr har inte richard haft en lika bra avslut på året, blev ett besök på akuten med ryggskott o ichiasnerven (hur de nu stavas) o tyvärr kunde de inte skriva ut någon medicin förrän den femte när hans läkare kommer tillbax, med hans bakgrund e de ju inte så konstigt. Men e en tradig väntan för honom bara. Men men, finns saker man inte kan göra något åt!!!

Nu e de dax för nyår på onsdag, o vi ska till strövels. Ja hoppas på en lugn kväll, kan ju inte påstå att ja e så pigg för tillfället men de tillhör väll!!! E de så att ja inte mår bra den dan e ja förberedd på o stanna hemma med men de får vi ju se!!! Vissa dagar e ju som de e!!!

Nä, nu ska ja kolla på film med min son en runda, han e ju på myshumör!!!!

Annandag jul

O helt slut!!! Men kuuligt har vi haft!!!

För er som undrat, ingen bebis o inga känningar än så länge!!!
Är ju i vecka 38 så de kan ju komma när som!!!

Skriver mer en annan dag!!!

Julafton

Önskar alla en riktigt God Jul!!!!

Lillejul!!!

Nu har vi kommit till julen, massa stress o en massa saker som ska göras!! Men efter gårdagens rejv verkar de som om vi kommit ifatt i alla fall!!! Städningen e klar o klpparna givetvis, bara att de ska under granen ikväll!!! Förberedeserna med maten ligger "on time" i alla fall o litta pyssel o fixa ida med!!! De enda stora ja missat e ju julduken vi ska h på matbordet, har ja ju inte hunnit sy in kanterna på, men de ska ja ju hina ida i alla fall o pressa med!!! Ikväll ska vi ju duka mm så då får man ju a en duk med!!!!

Litta om vår helg. Fredes blev de fullt ös, Papps fyllde ju år o fullt med folk blev de hela dan o kvällen med, fast vi inte skulle fira, men de var kul!!! Lördes var de julgodis hela dan, körde till strövels redan till frukost, men kom dock inte hem förrän efter åtta på kvällen, men de e ju så de brukar bli!!!! Söndes bestämmde vi oss för o åka till busfabriken en runda med Kevin, där träffade vi upp Henke o sophie med familj!! Som vanligt sprang kevin massa rundor o när vi skulle köra hem igen var han rent röd i ögonen så trött han var!!! Kvällen sen spenderade vi med o fixa till bilarna, som vanligt, men förhoppningsvis så ska de vara klart nu!!!!

Igår skulle bara vara en lugn da men som vanligt inte de!!! Upptäckte läckage i vårt stora nya badrum, så röris kom direkt på morronen. Sen bar de av till doktorn med svärfars finger, dessutom räckte inte de utan fick bli akuten. På eftermiddan var de sista shoppingen inför julhelgen, snacka om att de gick fort på city gross, trodde de skulle vara långa köer o massa folk o trängas med, men de var inte så farligt!!!! Var dock inte hemma förrän vid fem men sen hade ja ju ett par timmar o fixa o pula!!!

Ida ska ja försöka få klart duken i alla fall o fixa de sista förberedelserna med maten, sen ska vi ju o fira ju hos farfar, så de lär ju bli fullt ös!!! Dessutom jobbar richard ida med, full da, så får väll fixa allt själv men de ska nok gå bra!!

Från oss alla, till er alla, EN RIKTIGT GOD JUL!!!!!!!!

Pappas födelsedag

Ja nu har vi ju kommit så pass långt att de e richards födelsedag. Vi ska inte göra nått speciellt, men vi brukar ju få besök varje år så litta midda får va klart till alla!!!!

Deta var första morronen kevin o ja kunde sova hur länge vi ville, men tydligen ville inte han i alla fall, kom ju redan kvart över sex, men men, sova e tydligen inte till för mej!!!!

Annars blir de mest o göra klart, städningen o tvätt .m.m. Ja sen har vi ju mvc besöket innan lunch med, men de e mestadels snack inför förlossningen. Men de fick bli ida för sen ses vi inte förrän efter den 5:e, så känns bättre att ha d gjort!!!! 


Julgran!!!!

Nu känns de som vi har fått riktigt julmys!!! Direkt när richard kommit hem passa vi på att åka o inhandla granen. Kevin förstod inte de riktigt när vi stod o skulle välja men när den kommit in hemma o vi satte den i foten så log hela ungen upp!! Givetvis så ska något gå fel, när ja skulle plocka fram kulorna o glittret, borta!!!!! Letade överallt men vetti katten var de tatt vägen. Så medans kevin o pappa badade en runda, körde ja till supermarket i klippan. Tr nokk så hade de, o julgranen blev pyntad!!! Så nu har ja en mindre sak på listan o göra i alla fall. Dessutom hann ja med en hel del igår i hemmet med, ja finns litta kvar men en bit på vägen.

Idag har in sin sista dag på dagis inför jullovet!!! De ska ju ha julfest idag med så de blir en bra avslutning!!! Sen blir de litta sovmornar nu innan bebis kommer, om kevin kan vill säga!!!

I morron fyller richard år!!! Vet inte hur vi ska fira de men vi ska ju fira honom litta när han kommer hem från jobb i alla fall!!! De e ju freda så han e ju hemma tidigare så nått ska vi hinna med!!!

Sen ska ja till mvc dessutom, dax för genomgången inför förlossningen nu ju så de kommer ju ta litta mer tid än vanligt!!! Men vi har ju inte tid förrän precis innan lunch så de ska ju inte vara någon fara!!! Nu är ja ju i vecka 37 så allt börjar ju närma sig med stormsteg bara 26 dagar kvar tills bf. Men nu börjar de bli riktigt tungt o ett litet liv som tror utgången e genom skinnet på magen o de gör riktigt ont!!! Men om ja hittentills ska jämföra graviditeterna så har denna varit helt underbar jämfört med förra gången!!! De e ju inte förrän nu ja märker stora hinder, så de e ju skönt!!


Helgen e de dax för julgodis, sen har vi sista shoppingen med som ska göras!!! Men nu e de dax för litta frukost innan lillemannen ska på sin julfest!!!! 

Julstressen...

Försöker att inte stressa för mycke men julen tillhör ju en del stress!!! Igår var en helt full da i alla fall. Började med att lämna kevin på dagis, sen fortsatte ja direkt i bilen till ängelholm, syss skulle ju med o julhandla!! Fick i alla fall tag på allt som skulle handlas så de var ju skönt i alla fall, tog visserligen tid men de e skönt att de e gjort!!! Sen var de raka vägen hem o lasta av all mat!! När vi plockat upp Kevin på dagis åkte vi o åt lunch, sånn tur var så va kevin på jätte bra humör så han åt utan problem!!! Sen skulle vi passa kusinen en stund för syss skulle på möte men ja fick två sovandes barn i bilen så de blev inte så mycke skojj, bara en låång väntan i bilen!!!! När syss kommit tillbax, åkte vi ner till salongen o klippte ungarna o mej, var skönt o få av litta av de slitna!!! Men blir nokk en kort frisyr så fort bibis tittat ut!!!! 

Sen åkte vi tillbax till östra, skulle ju kolla på ett hus med henke o sophie, kuuligt nok så var de vår gammla mäklare som stod i dörren!!!! Var ju ett tag sen nu vi såg honom. Men han känner ju till mej o alla mina tusen frågor i alla fall!! Vi hann bara ta ett par ord efter sen åkte de hem o vi tillbax till ängelholm. Bara hem om syss o låta ungarna leka av sig litta o äta, sen var de alla tillbax till salongen, richard, dennis o min svärfar skulle ju med göras vid!!! Vid nio tiden bestämmde vi oss för att kevin o pappa skulle åka hem o sussa i alla fall, så stannade ja kvar, så de slapp gå hem!!!

När ja sen kommit hem ringde ja till min mamma för o kolla av läget o informera om vad vi fått tag i m.m. Hon berättade då att deras granne gått bort på natten innan, i hjärtinfarkt, två barns pappa på knappa fyrtio år, visserligen har inte ja träffat honom så mycket men bara tanken får ju en o rysa!!!! 

Ida har ja hållt på o städa o plocka undan sen halv sju i morse, redan nu känns de som ja e trött på de med de e ju en hel del kvar fortfarande. Ska ju ha de så pass klart i eftermidda så vi kan åka o handla granen o klä förhoppningsvis ikväll!!! Men de beror på hur mycke ja hinner!!! 

Ingen tid att förlora, dax o sätta fart!!!! 

Lusse firande

Igår var de ju lusse firandet på dagis, de var såå duktiga, trodde aldrig kevin som har så mycke spring i benen skulle kunna stå stilla så länge i sin tomtedräkt. Han tyckte ju själv han var fin med, precis innan vi skulle gå till dagis skulle ja in på toa o borsta tänderna, då ställde sig kevin brevid mej o sa; -Mamma, JA e snygg!!!!! Visserligen var han ju de så ja kund ju inte säga emot!!! Tog ett par bilder på vår lille tomtepojke....





Inte så bra på mamma men Kevin e ju söt!!!!

Nu ska vi äta frukost o klä oss....

9 dagar kvar

Ja tiden bara försvinner, nu e de ju bara nio dagar kvar tills de e julafton, men vi börjar ju en aningen innan med farfar!! Men de får man om alla ska hinna fira!!! Dock en hel del saker till som ska fixas, men de kommer, har en fullbokad vecka igen!!!

Slutet på förra veckan skulle vara mest mys pys, men de blev litta på tavlan. I torsdes fick ja ett ryck o åka o handla så passa på o hämta sofie på eftermiddan sen en tur till väla o ikea!!! Pappa hämtade upp kevin innan så vi fick "barnfritt" med jue!!!! Ja Mhy var ju med men hon gör ju inget liv från sig!!!!

Fredes var inte så mö som hände egentligen men fick ett tradit samtal, svärfar kapade fingret på jobb, så höll mest kontakt med honom o sen åkte ja till apoteket o hämtade ut medicin till honom med!! kvällen hade vi mys framför tv´n men de var faktiskt skönt, dessutom hann ja börja på paketkalendern ja ska brodera. Lördan var de upp i tid för mormor o morfar skulle ju komma upp med plattor till oss, stannade o lekte en liten stund med men de hade bestämmt med en vän de skulle träffa, så blev inte så länge men de visste vi ju om. Sen fick vi sitta o vänta på faster som skulle åka med till strövelstorp, men hon hade ju varit på ekebo på lussevaka o kommit hem sent, så tiden vi bestämmt försvann, vi fick till slut ringa henne så hon kom, var ju synd om kevin o bara sitta o vänta. Men de kommer en gång när vi bestämmt en tid o hon inte kommer som ja kör istället!!! Sen for vi till strövelstorp o ja fick röja en aningen i farfars lht, inte så lätt med två fingrar i paket. Midda gjorde ja med!!! Innan vi körde hem blev de en snabbtitt hos farmor med, men lillemannen var så trött så de bar hem igen!!! Snacka om att han somna på två bleka!!!!


Igår var kevin o lekte med fille hela dan, då passa ja o sophie på o åka o handla en del, vår kyl var de eko i så mat var ju ett måste i alla fall!!! Sen skulle ja in o kolla om ja hittade kläder till bebis, Men blev som de blivit de senaste gångerna, ja hittade typ inget, men sophie hitta en massa!! Tog en snabbfika på familia innan vi åkte för o lämna maten hos oss o sen upp till pojkarna!!! Full fräs var de där, tror ja ska lämna mina pojkar där litta oftare, eller sophie???? Hihi.... Vi avslutade med roma, sen trodde ja att ja skulle somna direkt i soffan så vi åkte hem!! En runda på broderiet hann ja ju med så de var ju skönt, ska ju sätta mej med de ida med så de händer nått.


Näpp, dax o åka till dagis, blir ju två rundor idag imed de ska lussa ikväll med!!!  


Mitt i veckan

Onsdagen har kommit igen, dessutom med snabba steg!!! Har ju hänt en hel del dessa sista dagarna o då hinner ja ju inte riktigt med. Började ju med att Henke kom med ungarna i måndes o skulle dessutom göra klar volvon, ungarna hade ju helt klart en underbar eftermidda med massa lek o stojj, dessutom e ju äntligen volvon helt klar!!!! När de körde var de ju bara o gå o fixa middan för richard skulle ju komma när som!!!

Igår var en da med massa på schemat, direkt när ja lämnat Kevin på dagis var de o fara till klippan till mvc. Allt var som de skulle i alla fall så nu e de bara ett besök till detta året, men de e ju en del o tänka på tills dess för då ska vi ju göra sammanfattningen inför förlossningen!!! Känns inte som om de skulle vara så pass nära men de e de ju. Mer eller mindre exakt de ju bara en månad kvar!!!! När ja var klar där passa ja på o ta en runda upp o snacka med sophie med. Sen var de dagis o hämta lillkillen. När vi kom hem var de bara o göra snabb midda o lägga honom en liten stund för vi skulle ju köra till strövels sen, kevin skulle ju få vara hos farmor medans ja o mannen skulle till tandläkaren. Trodde dock inte de skulle vara så milt o gå till tandläkaren, men allt var bra hos oss båda så vi var ute igen på en halvtimma!!! Skönt i alla fall så e de gjort för ett år framöver i alla fall!!! Sen tillbax till strövels för litta midda innan vi skulle åka hem igen!! Kevin var så slut när vi kom hem att han bara gick rakt in o somna av sig själv!!!

Idag har vi haft sovmorron, Kevin ska ju inte vara på dagis förrän kl två, för ja ska ju till klippan till arbetsförmedlingen på möte kvart i tre i eftermidda så vi fick byta tid idag!! Men de e ju kul för då blir de annerlunda o dessutom kan ju pappa hämta på dagis för en gång skull!!!! Så har varit mest o plocka undan litta nu på förmiddan o massa saker som inte blivit gjorda tidigare i veckan!!!

Dax o påbörja lunchen nu!!!

Lite bilder...

Glömde sätta in ett par bilder från helgen....



Pappa Kevin o Fille precis när vi kommit in o tatt av oss ytterkläderna...




Kevin provar Zebran.....



Kevn o sophie i fullt ös....



Dessutom kom tomten o man fick paket.....


Tyvärr blev inte bilderna så bra men vi lyckades köra ifrån kameran!!! Så man kan ju fett säga; -De e tur att man har mobilen!!! Näpp, får uppdatera mer senare, dagen e full ida o de e dax o fortsätta!!!




Ny vecka..

Ännu en gång sprang helgen iväg!!! Fredes kom richard faktiskt hem i tid fast ja inte trodde de, så vi kom iväg o fick de sista julklapparna. Så skönt att den biten e klar i alla fall!! De e mest om vi ska handla mer till Kevin o Bebis men de kommer efter hand!!! Sen pasa vi på o gå in om maxi o handla maten för denna veckan med!!! När vi väl kommit hem var de o kasta i oss litta sen midda innan de var sussedax för kevin!!!

I lördes skulle vi från början bara ha en slappe förmidda, men slutade med att kevin o ja följde med till innebandyn kl nio, snacka om att han tyckte de var kul!!!! De var ju bara axel, pappa o kevin på planen så han fick ju all uppmärksamhet!!! När de andra kommit vid tio passa vi på o knalla ner till affären o handla de vi tidigare glömt. På vägen hem kom kevin på att vi glömt hans klubba, så de blev en liten runda med innebandy till!!! Sen gick vi hem alla tillsammans istället!! Litta lunch på de o litta middeslur för kevin för sen kom ju farmor, ida o sara. Skulle byta däck till dem o så fick de träffas en liten runda. Sen var ju nästan hela dan förbi så dax o fixa midda o sen skulle kevin duscha, men han fick bara en snabbdusch för axel o malin kom in om dörren en runda med!! Så blev en full da!!!!

Söndan blev de fullt ös med!! Vi åkte till Busfabriken direkt på morronen, snacka om att kevin var lycklig. Han sprang runt mest  i början för han visste inte riktigt vad han ville göra, men efter en halvtimma lugnade han ner sig o kunde ha riktigt kul!!! Dessutom kom ju tomten dit o barnen fick paket, vilket smile vår lille gosse fick på läpparna. Fille o familjen var ju också med, men fille gillade inte tomten!!!! Efter tre timmar med lek o stojj, åkte vi hemmåt!!! Då skulle ju henke lackera bilen till oss!!! Snacka om skillnad bara de gröna spacklet försvann!!! Han blev dock inte klar så de ska komma in en runda i eftermidda med!!! Precis när de skulle köra, dök mormor o morfar in, de hade ju hämtat plattor till oss o skulle lämna av en del julklappar med inför julafton. Tydligen har de blivit många stora klappar i år för de hade bilen full!!! Ändå sa mormor att hon inte börjat handla till barnen än!!! *Jisses* Så vet inte hur vi ska få plats men de kommer senare, de e ju faktiskt 16 dagar kvar!!! Passade på o ta en snabbfika o lägga lillemannen innan de skulle köra!! Sen var den helgen slut den med!!!

Dennaveckan börjar på samma sätt, har visserligen nu på förmiddan lugnt, men sen kommer ju henke o barnen. I morron har vi ännu mer, mvc på morronen, tillbax o hämta kevin o köra honom till farmor för sen ska både ja o richard till tandläkaren, hur vi nu lyckats få samma da o tiderna efter varann!!! Sen blir de ju tillbax till ströels för midda o hemfart!!!  Onsdag har ja möte med arbetsförmedlingen, dock inte förrän på eftermiddan men ja ska ju dit!!! Sen kanske de lugnar sig igen en runda.

Men men, litta updaterning ska ja hinna med i veckan!!!

Helgen börjar

Japp, ida börjar helgen för oss, tyvärr fick kevin för sig o vakna vid fem, men han somna om tills halv sju i alla fall efter ett par om o men!!! Man får ju se de positivt, ja slapp gå upp kl fem i alla fall!!!

Idag ska vi till familia o handla de sista, ska även passa på o inhandla maten vi behöver till nästa vecka med så slipper vi de senare i helgen. Bara litta påfyllnad så de e ju inte så farligt!!!

Ida har richard ingen rolig da på jobbet!! De ska ju bara jobba ett par timmar nu på förmiddan så de e ju inte så farligt, men sen ska de ha stormöte i klippan, varselmöte!!! Inte så kul precis men sådana e ju tiderna. Hoppas på att han ska bli klar tidigt så vi kan komma iväg, men de beror på hur många som har dumma frågor!!! Sen skulle ju lernia komma med o informera om den nya försäkringen, så om ja ska vara ärlig tar de väll längre tid....

Nokk med tradit, nu ska ja o göra mysfrukost till mej o min son!! Fredagsmys i soffan!!!

Torsdag...

O de e massa saker som blivit gjorda i veckan så ida ska ja försöka ta hand om hemmet!!!! Litta tvätt o städning som kommit efter men de e ju snabbt gjort bara m tar tag i de o sen e de skönt o ha de gjort inför helgen!!!

Är nu inne i vecka 35 o har ju bara 40 dagar kvar, snacka om att vi längtar nu, skulle bara vilja ha ut de lilla pyret men de får vänta tills efter jul i alla fall!!! I tisdes var kevin på dagis som vanligt, av någon orsak blev han jättelessen så ja hämta honom litta tidigare. Men når vi kom hem bara försvann de, så vi passa på o börja beta av en del ärenden. Denna dan blev de ängelholm!!! Som vanligt lyckas ja med nått mysko, ja glömde mobilen. Så igår morse var de bara o åka tillbax o hämta den!!! Sen var de en tur till väla, som tyvärr inte gav så mö, men när vi kom till familia efter att ja plockat upp kevin på dagis, blev de litta mer glädje. Först passa vi på o äta lite sen lickades ja hitta mina julklappar, handlade dock inte för ja o richard ska dit igen, men har hittat dem i alla fall. Sen var ja o hämta ut silverskedarna till mitt lilla knyte i magen, såå fina de var!! Så då e de klart o bestämmt så de blir ju ett mindre bekymmer när dagen kommer!!! Efter detta var kevin så trött att de var tid o köra hem, får kolla mer bebis kläder en annan da!!!! Men richard hade fått en del pengar i födelsepresent (litta i förskott!!) så passade på o köra in om o lämna dem med!!! När ja kom hem var de ju bara en liten stund i soffan sen var de tid för o börja med middan. Så här försvinner dagarna bara!!

Till helgen har vi litta på schemat, först o främst ska vi ju till familia igen!!!! Sen kommer svärmor o bytar däck en da, o givetvis vårt besök till busfabriken kommer ju bli såååå kul, ungarna kommer ju bara virra rundor av lycka!!! Sen e de ju dessutom andra advent på sönda så bara dryga två veckor kvar till jul, efterssom vi ska fira hemma så e de dax o börja skriva lista vad som ska handlas i alla fall, e ju en hel del!!!!

Frukostdax, sen e de ju dagis!!!

Regn...

Ida vaknade vi med extremt trisst väder, dessutom rent svart ute, de e ju tur att man har sitt mys med julsakerna som e framme i alla fall!!!

Kollade närmre i kalendern ida, nu e de bara 42 dagar kvar tills vi har ett litet tillskott i familjen!! Så mysigt de ska bli!! Nu börjar vi märka på Kevin med att han tycker de ska bli kul, varje dag undrar han när vi ska hämta bebisen, han vill ju krama!!! Men än så länge får han nöja sig med att känna på magen.

Dessutom e de bara 22 dagar kvar tills de e julafton!! Richard har ju bara 13 jobbedagar kvar, vilket vi verkligen ser fram emot o ha pappa hemma!!! De e ju vår första jul som "riktigt äkta" familj!!! Dessutom har vi klarat av de flesta stora renoveringar under detta året vi bott här så vi trivs ju i tillvaron!! Lite pill o plock har man ju alltid när man har hus men i de stora hela.

Har även varit duktig idag, ringt till amv o redovisat jobb som ja varit anvisad, surprice, de vil inte ha mej o jobba, konstigt när man e höggravid!!!! Men men, ska ju på möte med dem nästa vecka i alla fall så vi kan ju hoppas på att de blir lugnt sen, så många som e srbetslösa o de ska jaga en som e gravid.. hihi... de e ju sååå kuuliga!!!

Helgen kanske blir litta bus o lek för kevin, men inget som e bestämmt än. Sen skulle ja behöva inhandla de två sista julklapparna med, men får se om de hinns med!!! Hoppas på de i alla fall. Litta mat till nästkommande vecka hade ju inte heller varit fel men vill ju inte handla för mö heller, ska ju ha plats i kylen till jul med, antagligen blir en del som får åka in i frysen efter med!!! Ja e ju rätt bra på o göra litta mö mat, men de e ju bättre än att ha för lite!!!

Dax för frukost!!!!

1 December

O nu e de bara ett par veckor till jul!!! Så mysigt de e, ja o kevin vaknade inte förrän kvart över sju (efter ännu en jobbig natt), då passade vi på o mysa vid köksbordet med ljus o frukost!!! Snacka om skön morron de blev, mös dock litta länge för vi kom ju till dagis en aningen sent, men de har vant sig!!

Dessutom låter bilen typ INGET när ja startade den!!! TACK!!!!!


RSS 2.0