Mitt i veckan

Onsdagen har kommit igen, dessutom med snabba steg!!! Har ju hänt en hel del dessa sista dagarna o då hinner ja ju inte riktigt med. Började ju med att Henke kom med ungarna i måndes o skulle dessutom göra klar volvon, ungarna hade ju helt klart en underbar eftermidda med massa lek o stojj, dessutom e ju äntligen volvon helt klar!!!! När de körde var de ju bara o gå o fixa middan för richard skulle ju komma när som!!!

Igår var en da med massa på schemat, direkt när ja lämnat Kevin på dagis var de o fara till klippan till mvc. Allt var som de skulle i alla fall så nu e de bara ett besök till detta året, men de e ju en del o tänka på tills dess för då ska vi ju göra sammanfattningen inför förlossningen!!! Känns inte som om de skulle vara så pass nära men de e de ju. Mer eller mindre exakt de ju bara en månad kvar!!!! När ja var klar där passa ja på o ta en runda upp o snacka med sophie med. Sen var de dagis o hämta lillkillen. När vi kom hem var de bara o göra snabb midda o lägga honom en liten stund för vi skulle ju köra till strövels sen, kevin skulle ju få vara hos farmor medans ja o mannen skulle till tandläkaren. Trodde dock inte de skulle vara så milt o gå till tandläkaren, men allt var bra hos oss båda så vi var ute igen på en halvtimma!!! Skönt i alla fall så e de gjort för ett år framöver i alla fall!!! Sen tillbax till strövels för litta midda innan vi skulle åka hem igen!! Kevin var så slut när vi kom hem att han bara gick rakt in o somna av sig själv!!!

Idag har vi haft sovmorron, Kevin ska ju inte vara på dagis förrän kl två, för ja ska ju till klippan till arbetsförmedlingen på möte kvart i tre i eftermidda så vi fick byta tid idag!! Men de e ju kul för då blir de annerlunda o dessutom kan ju pappa hämta på dagis för en gång skull!!!! Så har varit mest o plocka undan litta nu på förmiddan o massa saker som inte blivit gjorda tidigare i veckan!!!

Dax o påbörja lunchen nu!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0