Min nya frilla!!!

Snacka om skönt, håret e avklippt igen!!! Litta fårg passade vi på o kasta i med, nöjd blev ja dessutom!!! Båda mina pojkar e också vidgjorda så nu e hela familjen redo för fotograferingen på tisdag!!!





     


   




Så här ser min son ut nyklippt efter en full dag med lek!!!!!!
Isabelle var den enda som inte blev frissad men hon e så söt i sitt hår så ja vill inte kapa bort de!!!

I morron kommer de en o kollar på bilen, sen har vi resterande i trädgården kvar med!! komer ju stenen i veckan o vi har ju en del annat med, kevins läkarbesök, fotograferingen m.m.

Nä nu ska vi följa barnens exempel o kasta oss i säng!!!

Fredag igen!!

Ja så var helgen här igen, men de e ju skönt på samma gång. Har en del framför oss denna helgen. I morron kommer bamse o hälsar på o så ska vi ut alla o gräva i "lerhavet". Hoppas de inte regnat för mycke ida, blir så tungt annars!!! Men kevn kommer ju ha kul i alla fall, han brukar vara full med lera på ett par minuter, men de finns ju tvättmaskin!!!! Kan se om de finns tillfälle o ta foto så ni får se!!!

På lördag så kommer svärfar på morron

en med frukost, nybakade bullar, mumma!!!! Sen ska de fixa bromsarna på hans bil. Till lunch ska vi till ängelholm o fixa håret, ska bli skönt o få de vidgjort, var ett bra tag sen sist!!! En midda på de o sen hem o kolla på melodifestivalen!!! De e ju malmö, så man får ju hänga på!!

Sönda verkar lugn än så länge men förmodligen blir de förbereda inför nästa vecka ute, "grusen" kommer ju då så desto mer vi gjort desto lättare blir de sen!! Sen har Kevin fått tid till hans specialist i helsingorg på månda morron, så nu e de bara o hoppas på att allt e bra fortfarande!! Men de tror ja!!

Isabelle har tre dagar med medicin nu, sen ska vi börja med den nya vällingen med, hoppas verkligen deta hjälper för hon e jätte orolig hela tiden!!! Influensan o viruset verkar släppa nu  i alla fall!!!

Näpp, richard o isabelle har somnat brevid mej i soffan, får skicka dem i säng!!!

Ha en jättebra helg!!!

Min lilla flicka!!

Sånn tur e börjar Kevin bli bra igen men isabelle e fortfarande inte bra, todde hon skulle få de lättare när de satte sonden i gumpen på sjukhuset, men nu e vi tillbax i samma dilemma igen!!! Så pratade med bvc nu i morse o ja ska o hämta ny välling på apoteket o medicin med!! Men förhoppningsvis ska de bli bra sen!!!!

Nä får plocka ihop mej så ja kan köra till apoteket!!

Fortsättning..

..sen i morse, blev ju inte så mycke skrivande när datan inte har batteri!!! Men men, nu e den full laddad igen!!!

Morronen var produktiv här i alla fall, vi var o lämnade kevin på dagis, passade på o få i oss litta frukost, sen gick vi direkt ut o gjorde vid båda bilarna!!! Grovrengöring både inne o utanpå, snacka om att de var behövligt o så fina de e nu. Precis när vi var klara ringde telefonen, en helkass sophie i andra sidan, snacka om att ja lider med dem e ju inte kul o få vattenkroppor som vuxen!!! Hoppas verkligen ni blir bättre snart!! 

Tyvärr verkar de som Isabelle begöver laktolosen så ja ringde till bvc sköterskan nu i eftermiddag, jag hoppas bara att hon återkommer så snart som möjligt men hon hinner kanske inte idag.

En positiv sak var ju att de kom mejl från byggnads, de första ska komma nu i alla fall, så de e bara o hoppas att resten flyter på med försäkringen med!!!  Men man ska inte hoppa högt innan man kommit över mållinjen!!!

Sen pratade vi med medicinmottagningen med, richards prover e ju tillbax, positiva!!! Såå skönt!!!

Nä, två barn som vill ha uppmärksamhet nu!!!!

vaken nu...

Japp, vi e vakna, ja tror de e dax o öka lillans välling!!!!

Nähä, datan dör, skriver mer sen!!

Vilken morron

Inget som vill som ja men de får man väll vänja sig vid!!!

Isabelle börjar bli bättre i alla fall, trippen till akuten gjorde susen, dessutom var de en het underbar läkare så vi fick ju tips om de skulle hända igen så vi slipper åka in!!!! Visserligen e hon ju inte frisk än men börjar bli lite bättre, kan ju håll maten i sig igen!! Ett steg mot en frisk dotter!!!

Tyvärr håller de inte för oss alla, var på kalas i helgen, vilket nu i efterhand ja inte hade åkt dit om ja visst all fakta!! Kevin har ju varit hemma i två veckor med influensan och en enorm hosta, tydligen hade de kvar sina sjukdommar för kevin har blivit dålig inatt igen!!! Hostade så man trodde han skulle få upp hela innehållet i kroppen!!! Stackars liten, han som längtat hela helgen för att få gå till dagis igen, men men ska lita på mej själv i framtiden, bara hoppas isabelle inte får en runda till nu för då går ja i taket!!!!

Denna veckan skulle ja vilja gå i mona föräldrars skor!! Teneriffa!!! Gottegrisar kan man ju kalla de!!! Men de kommer ju ta ett tag innan vi kan åka igen. Men ja kan ju alltid åka själv!!!!! Hihi....

Som vanligt har vi ju bvc besök imonn, sen ska veckan vara relativt lugn. Helgen däremot har vi o göra!! Lörda kommer svärfar o ska göra vid sin bil, sen efter midda så ska vi till ängelholm o göra vid håret!!! Sååå skönt de ska bli, var ju sen brällopet nu vilket blir exakt nio månader sen i morron!!! Snacka om att tiden bara rinner iväg!! Sen skulle vi ju träffat sophie med hela familjen o ev åkt till busfabriken, var ju länge sen nu!!!Men efter en dryg väntan har de äntligen fått vattenkroppor, så de blir ju inget med de!!! Får hoppas de blir bra snabbt, filles födelsepresent ligger ju med kvar här!!!!

Nä, tvätten gör inte sig själv!!!!

Barnakuten..

..har precis pratat med dem!! Blir en tripp dit med tösen!!! Vi skulle inte komma frrän efter kl 13, läkaren kom tillbax då så slippr vi sitta o vänta så länge!! Kevin ska få åka en runda till farmor o hälsa på, så slipper han sitta på sjukhuset, han har ju varit där så mycke så han vill ju inte dit om han slipper!! Nä, skulle bara skriva snabbt, dax o fixa idda innan vi ska köra!!

Isabelle...

..stackars liten, var som ja misstänkte även om ja ville ha fel, hennes öga var inte bara morron gojjs!!! Strax efter fyra i eftermiddags fick ja ett samtal från läkaren på bvc, paff blev ja med imed att de var ju inte han som tagit provet. Han var dock inte i tjänst mer denna veckan så vi kunde inte få en tid men han ville berätta direkt så vi kunde få medicin så hon skulle slippa lida mer!! Odlingen visade streptokocker!!! Stackars liten, inte konstigt att hon sticker in fingrarna i ögat, de har ju dessutom varat i nästan fyra veckor!!! Men sånn tur e så tar de bara ett par dagar sen har medicinen gjort verkan!! Så i monn blir de direkt till apoteket, sen har vi ju ett "möte" i ängelholm *hoppas* !!! Tyvärr har ju isabelles hosta dessutom blivit värre!! Men förkylningenbörjar ge med sig i alla fall, så en sak mindre!!! Så efter de ska vi föröka få lite vila med, har ju inte blivit så mö av den varan!!! Har ju ett kalas på söndag så behöver ju krafter då!!!

Nä, luktar bara kräk, dax för duschen!!! 

Oturen förföljde mej!!!

Gårdagen började hur bra som helst!! Morronen fick vi en hel del gjort med o plocka undan gammla saker!! Så de blir ett lass till tippen till!!! Vi gjorde oss i ordning för bvc, o vi var klara i god tid dessutom!!! Hann till bvc i tid o var till o med ett par minuter tidiga!!! Besöket gick jättebra, båda barnen har växt bra o gått upp i vikt, bara beröm!!! Var ju en aningen orolig imed influensan precis varit här!!! Men från o med vi körde från känndes de som vad ja än försökte göra eller gjorde bara blev fel!! Även dunderklumpig blev ja!!! Hade jag varit smart hade ja ställt in alla planer o bara gått o lagt mej, men som vanligt så gör man inte de utan blir bara irriterad på sig själv!!! Slutade att vi satt o skrattade i soffan på kvällen hur klumpig jag var, men de bjuder man på!!!

Sånn tur var vaknade vi på rätt sida så oturen hade försvunnit i alla fall!!! Tog o sorterade ut de sista i morse o betalade räkningarna så de var gjort de med!!! Allt tradit då!!! Sen har vi bara tatt de lugnt!!

Imorron ska ja vara hemma med ungarna själv, richard ska iväg på förmiddan i alla fall, men kan ju bli längre!! Eventuellt ska ja o kevin iväg en runda på eftermiddan men de vet vi inte hur de blir än!! Fredan ska vi till ängelholm igen!! *hoppas o håller tummarna!!!* Sen blir de kanske Genarp en runda o hämta plattor men de får vi se!!!

Till helgen ska vi ut i trädgården om bara tjälen släpper, sen ska ju sara firas med!!! Så som vanligt fullt i helgen med. Nästa vecka ska kevin tillbax till dagis o de ska bli såååå skönt!!! Han e ju riktigt rastlös nu så en aningen lek med barnen kommer göra honom gott o vi kan vila upp oss litta!!!

Nä lillemannen ska göras i ordning för sängen nu!!!

BVC

Japp, ida e de bvc dax o ja kommer ihåg de än så länge i alla fall, men de e ju ett par timmar kvar så ja kan ju hinna glömma än så länge!!!

Igår blev inte så bra som de skulle, satt i telen innan vi skulle göra oss i ordning o pratade med sophie, skulle bara kolla en sak på datan, men som vanligt skulle något vara fel!! Datan startade inte ens!!!! O kvittot på den har ja ju glömt hemma hos min mamma!!! Kuuligt värre, men fick tag på min föräldrar o fick kvittonummer så vi var o lämnade den med!!!! Så nu sitter ja vid den gammla tröga datan igen!!!Men men, den e ju inne så får hoppas de går fort o vi får hem den igen!!

Nä, får plocka undan inför dagen!!!!

Lov vecka!!

Så nu blir de en massa!!! Ida ska vi till änglholm på ett par ärenden *hoppas* men fyller i mer senare!!! Dessutom så ska vi hämta upp svägerskan, hon ska vara här ett par dagar o leka o underhålla barnen!! I morron ska vi till bvc o denna gången så ska ja komma ihåg de med!! Ska ju ha båda barnen med denna gången!! Sen så kommer Ida o amadeus o träffar isabelle o ska leka!!! Eller riva huset som ja kallar de!!!! Var ju länge sen nu, men får skylla lite på influensan vill ju inte försvinna!! Vi andra e väll bra bara en aningen trötta, men stackars isabelle har sitt kvar!! Men verkar som de börjar vända i alla fall så till helgen hoppas vi de ska vara borta!!

Sen givetvis ska va göra så mycke vi hinner i trädgården med men de får ta sin tid!!! De har fått upp alla rötter nu ju så nu e de en massa grävande o planerande innan berglagret o stenmjölet kommer!! Så i monn när vi har besök ska richard förmodligen till tippen, de har ju öppet här i byn då jue!!!!

Nu vill ja att våren ska komma, så vi kan vara mer ute!!! Visserligen har vi under gårdagen införskaffat en hel del saker till inredningen så vi fått fint inne, men de e ju sååå skönt o vara ute!!

Igår blev vår lilla flicka en månad!! Dessutom har ja varit rökfri lika länge!!! Grattis till oss!!!!

Ännu ett grattis till sara som fyller år ida!!!

Alla hjärtans dag!!!

Hoppas alla fått en underbar dag!!! Vi har haft de o samtidigt fått en hel del gjort!!

I monn skulle vi egentligen o fira sara men de ringde o sa att de fått influensan, så vi ska ju defenitivt inte dit!! Har haft vår släng av de redan tycker ja i alla fall. Så får se vad som händer i monn, blir kanske ännu mera gjort här hemma istället?? Vem vet??? Den tiden den sorgen!!! Men gud va fint de kommer va när vi e klara!!!!

Blev en tidig morron

Eller tidig blev den ju inte med tanke på att kevin gick o la sig vid sju o isabelle nio... så egentligen så ska vi vara nöjda, men en timme till hade ju inte ja klagat för!!!

Idag så ska vi försöka ta oss ut!!! Kevin måste ju ha nya skor tills på månda, han har ju inga o ta på sig på dagis för alla har blivit för små o de enda som passar har börjat läcka in, såå typiskt!!! Så vi får åka o införskaffa nya skor till honom o nya pyamasar till isabelle, de vi har e i mindsta laget nu ju!!! Sen e vi antagligen så sletna så de blir hem igen!!!

I morron e de alla hjärtans da!! Hade tänkt göra en mumsig smörgåstårta o ha, svärfar e ju dessutom snäll o kommer o tar den sista stubben så vi får ju ha litta gotte!!! Sen ska vi ha en familjekväll o bara mysa!! Sen får vi hoppas inte isabelle blir sämre så vi kan åka o fira sara på sönda!!! Sen e denna helgen över denna med!!!

Nä kevin e ju hungrig så får kolla kylen för mat!!!

Bättre i alla fall...

Kevin o richard börjar bli bättre nu efter vår tur med influensan, bara ja o Isabelle som har kvar!!! Men de e på bättringsvägen i alla fall!!! E så borta i huvudet så ja glömmde bort bvc besöket i tisdes!! Snacka om att ja kännde mej dum när hon ringde, en timme efter ja skulle vatt där!! Men när ja förklarat läget förstod hon att vi glömt de!! Men men, ska ju dit på tisdag!!!

På söndag e de precis en månad sen vi var på förlossningen o fick se vår lilla sessa för första gången!! Tiden bara rinner iväg!!! Tänk en hel månad redan!!!! O min lilla pojke som de känns som de var igår ja såg honom för första gången, kommer ju fortfarande ihåg hans förlossning!!! Han e ju 2,5år ju!! Ingen liten gosse mer!! De finns inget eller ingen annan ja älskar så mycke som mina barn!!!! Dessutom har vi varit lyckligt lottade, med förutsättningarna de hade när de kom till världen, e de fullt friska ändå!!!!

Sen har vi ännu en lycka i mitt liv, richard o ja träffades den första augusti för 6,5 år sedan. Tre år senare på stranden vi träffades, förlovade vi oss, vi var där tillsammans med henke o sophie, snacka om mysig da!!!! Sedan dess har vi fått två underbara barn, skaffat gus tillsammans och dessutom så gifte vi oss 24/5-08. Blev en riktig familj!!

Sitter o lyssnar på mina gammla skivor o minns tillbax, märks de????

Nokk med detta nu, ida har vi fått fejja en del, blev storstäd av huset så vi fick ut alla baciller!! visserligen inte de roligaste o göra en torsda eftermidda men såå skönt nu när de e gjort!!! Helgen kommer ju antagligen bli full, ska ju troligtvis bli uppehållsväder så då får vi ut i trädgården i alla fall, sen har vi ju saras kalas på sönda, såvida vi hinner bli bra alla!!! Kevin tycker vi börjar bli tradiga nu ju, han har ju varit hemma från dagis hela veckan o ska ju inte dit förrän på månda!!! Men vi har kunnat hålla honom sysselsatt i alla fall när han varit bra mellan varven.

Ett Grattis till evve på 22års dagen med!!!! 

Nä, middan gör inte sej själv!!!

Sjuka...

Dock inget allvarligt o smittosamt men trött blir man ju på de ändå!!!

Skriver mer när vi e mer krya!!

Lite bilder!!!

Har ju inte haft tid tidigare o få koll på nya datan o ladda in bilderna,
men nu e de gjort så här kommer ett par!!!



Kevin o pappa ute o cyklar!!!







Isabelle Julia Nicole







Kevin tröstar stolt sin lillasyster!!!!


Hinner inte med fler ida men ska bättra mej!!!



Miniform

De e min mirakelkur!!! Under gårdagen tyckte vi att Isabelle kräkte fortfarande en aningen mö, o har ju jätte svårt o rapa efter maten med ju!!! Dessutom börjar hon ju krampa med magen, så vi bestämmde oss för apoteket och köpa miniform!!! De fick hon två sista målen igår, vilket var de sista kl 22. Sen sov vår älskling hela vägen till halv åtta i morse!!!!Snacka om att vi blev chockade när vi kom upp o såg att klockan var så mycke, kan ju visserligen vara en tillfällighet men de hoppas vi inte på, miniformen hade samma snabba verkan på Kevin med ju!!! Vår mirakelkur!!!

Igår fick vi oväntat besök, mormor, morfar o gammelmormor kom o hälsade på ju!! Så Isabelle fick en jättefin dress med mumin o lilla my!!!! Snacka om o bli impad, hon har ju bra smak!!!! Sen tidigare på dan var vi o handlade, Äntligen köpt de tjocka bäddmadrasserna vi skullat ha länge, även de sista listerna blev köpta!! Såå skönt!! Sen var vi in om o köpte födelsepresent till Nikki med, hon blev ju stor donna igår!! 3 år nu ju!!! Så vi passade på o köra in om med den med på vägen hem!!! Köpte även till fille, men han får ha sin en annan da!!!

Ida kommer farfar o vi ska en runda till väla o en till familia, sen ska vi luncha här när richard e tillbax från innebandyn o sen blir de plocka upp plattor i trädgården o börja gräva ut!!! Nu ska de hända saker i alla fall om vi får bestämma!!!! Nä nu kommer snart våra frukostbullar så vi får väll klä oss!!!!

Vilken natt!!!

Isabelle har verkligen varit en ängel i natt, åt välling precis innan i gick o la oss vid halv tolv, o sen sov hon tills nu halv sex. Vilken duktig tjej vi har!!! Men tyvärr hade Kevin massa mardrömmar i natt istället!! Första rycket kom redan vid elva, sen har de hållt på hela natten så någon sömn har de ju inte blivit!! Han gick dessutom upp vid fem snåret så ida kommer vara en jätte dåsig da, o vi som hade en massa på listan att göra!!!

Igår hände de inte mö ute i alla fall men richard satte upp mässinglisterna i vårt sovrum. De e ju sånt som e pilligt o tar en massa tid men nu e de snart klart, fattades ju lite så han kunde inte göra de klart men de blir ju idag!!! Tyvärr e de sånt som inte syns när man gjort e men ja vet!!! De känns ju bättre i alla fall!!! Så fort affärerna öppnar ida så ska ja köra o handla de sista listerna. Sen kan vi ju hoppas att vi kan vara ute o göra nått i alla fall, om inte ta stubbarna så kanske vi kan ta upp plattorna som ska upp!! Men de får vi se bort mot dagen!!!

Helgen blir som vanligt, inte mö planerat men kommer bli fullt!!! Vi ska troligtvis en runda till höganäs o besöka gammelfarmor. Hon har ju varit snäll o skickat med bamse paket till bägge ungarna så de e väll inte mer än rätt att hon ska få träffa Isabelle!!! Var ju länge sen hon såg Kevin med så hon kommer tycka de e kul!!!!Eventuelt så ska fler familjemedlemmar med men de får vi se!!! Sen ska richard få sin massage med, blev ju inte av igår så får se vilken da de blir!!!

Nästa vecka e rätt lugn, bara helgen som e fullsmockad!!! Sen e de ju vecka åtta så ungarna har ju skollov så ida ska komma hit o underhålla kevin litta!!! Han tycker de e så kul!!!!! Nä får kolla så kevin inte somnat i soffan för så ska ja de med!!!!

Lugn da...

Ja snö har de ju kommit inatt så vårt projekt för dagen blir ju en aningen inställt!!! Men de e sänt man får ta, en aningen tradit bara!!!

Bilen gick igenom på besiktningen igår i alla fall så nu e de klart med, den bilen e en riktig pärla, har ju haft blanka papper på den sen ja köpte den!!! Så de e en keeper!!

Näpp, bilen måste tömmas på snö, lillemannen ska ju till dagis!!

Händelserik vecka!!!

Ja nu e de en massa som händer hela tiden, trädgården har de kommit stora framsteg med o förhoppningsvis i slutet på veckan så ska allt vara bortforslat som har med stubbarna o göra i alla fall!!! Nästa steg e ju trädäcket eller "utealtanen" som ja kallar de!!! Men de e ju halvgjort redan så de kommer ju antagligen gå undan!!!

Sen fick vi besök i måndes, sofie kom med hela familjen!! Snacka om att mhy växte nu sen isabelle kom, hon som varit så liten hela tiden!!! Vi fick en riktig heldag, o ungarna fick leka av sig med!! Kevin hade ju dessutom varit på dagis på förmiddan så han slocknade som en stock när de körde!!!

Igår var de dax för bvc, isabelle hade gått upp till 4090g o var 55cm lång, stora donnan nu!! Hihi... Men allt var ju bra!! De e ju de som e de viktigaste, de enda e ju att hon kräker fortfarande en del fast vi har magdropparna, men blir de inte bättre till helgen så ska vi köpa miniform istället!!

Idag har vi gjort vid inomhus på förmiddan, richard vaknade ju med nackspärr o då e de ju inte så kul o springa ut i kylan direkt!!! Dessutom e han o besiktigar bilen nu, skulle bara gå in på nätet när ja hämtat kevin o kolla efter tid, men de fanns ju nu direkt så han satte sig i bilen!! Lika bra o få de gjort, de ska ju göras i vilket fall som!!! Även om vi får ombesiktning så blir ju allt klart nu i alla fall, så skönt när båda bilarna e ok!!!

I eftrmidda ska richard städa i sitt garage i alla fall, ja får väll försöka sy klart kevins adventskalender, de e ju bara lite kvar nu men de e ju de tradiga så man drar ju sig för att göra de, men de får väll bli så!!!   

När de inte blir som de skulle blir de som de blir!!!!

Ja denna helgen skulle vi ju inte göra något speciellt, mesta delen ta de lugnt o njuta av tillvaron men som vanligt blev de inte så!!!! Redan i fredes började de med att vi fick besök, visserligen inte för o träffa oss så mycke som Isabelle men dagen bara försvann i alla fall!!!!Dessutom fick vi kvällsgäster med, Martin o Carina kom in o kolla på Lets dance o tog oss litta dricka till de, ja eller de gjorde, ja håller mej till colan än så länge!!! Med andra ord vi kom inte i säng förrän sent!!!

Lördan var de o ställa väckaren, ringde redan halv sju, så de var ju bara o masa upp sig för svärfar, bamse o emil kom klockan sju!!!! De satte igång o började riva upp rötterna. Men de var ju lättare sagt än gjort!! Första roten kom upp i alla fall, men de var ju också den lilla!!! Sen påbörjade de en av de stora men kom tyvärr inte så långt innan de var tvungna o köra, bamse skulle ju till jobb!!! Men vi var tvungna o köra o handla nya klingor till tigersågen o blöjor till Isabelle ändå, så de var ju bara o kasta sig i bilen!! När vi kom hem igen var de bara o kasta richard i duschen o byta om på ungarna. Richard skulle ju o bowla o äta midda med killarna från innebandyn o vi skulle en runda o hjälpa farfar så de var bara iväg igen!!!Innan vi kom hem igen var ju klockan närmre nio o de var o slänga en övertrött Kevin i säng o invänta att Isabelle skulle ha mat!! Men då hann ja ju med ett samtal med sofie med, o tur var de!! TACK sofie, de behövdes!!!!

Idag började dan på samma sätt, svärfar o bamse kom sju i morse, o nu kämpar de med rötterna!! Men förhoppningsvis ska de få upp en till idag i alla fall!!!! Men de återstår o se. En annan har tvättat hela dan o mer finns de!! Men så e de ju o ha familj, o mindre blir de ju inte i alla fall!!!

Nä får springa o kolla maskinerna igen....


RSS 2.0