Vilken natt!!!

Isabelle har verkligen varit en ängel i natt, åt välling precis innan i gick o la oss vid halv tolv, o sen sov hon tills nu halv sex. Vilken duktig tjej vi har!!! Men tyvärr hade Kevin massa mardrömmar i natt istället!! Första rycket kom redan vid elva, sen har de hållt på hela natten så någon sömn har de ju inte blivit!! Han gick dessutom upp vid fem snåret så ida kommer vara en jätte dåsig da, o vi som hade en massa på listan att göra!!!

Igår hände de inte mö ute i alla fall men richard satte upp mässinglisterna i vårt sovrum. De e ju sånt som e pilligt o tar en massa tid men nu e de snart klart, fattades ju lite så han kunde inte göra de klart men de blir ju idag!!! Tyvärr e de sånt som inte syns när man gjort e men ja vet!!! De känns ju bättre i alla fall!!! Så fort affärerna öppnar ida så ska ja köra o handla de sista listerna. Sen kan vi ju hoppas att vi kan vara ute o göra nått i alla fall, om inte ta stubbarna så kanske vi kan ta upp plattorna som ska upp!! Men de får vi se bort mot dagen!!!

Helgen blir som vanligt, inte mö planerat men kommer bli fullt!!! Vi ska troligtvis en runda till höganäs o besöka gammelfarmor. Hon har ju varit snäll o skickat med bamse paket till bägge ungarna så de e väll inte mer än rätt att hon ska få träffa Isabelle!!! Var ju länge sen hon såg Kevin med så hon kommer tycka de e kul!!!!Eventuelt så ska fler familjemedlemmar med men de får vi se!!! Sen ska richard få sin massage med, blev ju inte av igår så får se vilken da de blir!!!

Nästa vecka e rätt lugn, bara helgen som e fullsmockad!!! Sen e de ju vecka åtta så ungarna har ju skollov så ida ska komma hit o underhålla kevin litta!!! Han tycker de e så kul!!!!! Nä får kolla så kevin inte somnat i soffan för så ska ja de med!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0