09-09-29

För tre år sen kom vår första stora lycka, Kevin kom till världen!!!

Grattis vår stora pojke!!!


09-09-26

Lördag igen o dax o köra o jobba!!!

men vi fick ju hem bilen igår o de kostade inte så mycke som vi trodde i alla fall så snacka om klirr i kassan!!!

I em vet ja inte vad som ska hända än men kan ju inte bli för mycke, ska ju jobba imonn med!!!

Ha de gotte påse....

09-09-25

Jobbat hela dan o man kan ju minst säga att de var fullt ös!!! Men de e ju så när de e löning!!! Dessutom så e de min helg o jobba med så vi kommer ju ha o göra . . men tiden går fotr då i alla fall!!

Nästa vecka har vi Kevin som fyller tre, stor gosse nu ju!!!

Idag e vi i Genarp o ska hämta richards bil, skönt o ha två bilar sen igen!!! Sitter vid papps data o fixar ett par saker så passade på o skriva ett par rader!!

Ha de gott alla!!!

09-09-22

En jobbedag gjord o bara fem kvar denna veckan hihi....

Idag har jag gjort fynd, en bilstol till som Isabelle ska ha i richards bil!! Såå skönt, då kan vi ju använda bägge bilar utan en massa kladd med stolarna, kevins e ju så lätt o flytta så han får vänta lite till innan han får en till!!!

Sen har Isabelle fått sin matstol med, o så bra de blev!!! Sitter som ett ljus i den med!!

nä, dax o hämta kevin o köra o jobba!!!

09-09-21

Lönevecka och givetvis med de fullt ös på jobb!! Har ju en full vecka o dessutom e de min helg!! Men men de e ju så de blir ibland!!

Isabelle o Kevin har hunnit vara sjuka med men de e över nu i alla fall, bara lilla belle som har litta efterslängningar nu!!

Har ju lite planer på g med men de kommer mer senare i veckan om de!!

Sen fyller ju Kevin år om en dryg vecka så de blir ju kalas av med, ska bli sååå kul o se honom öppna presenter igen ju, skiner ju upp som en sol bara han ser ett paket!! Sen har vi ju kusinen som med fyller år så de blir fullt rejs nu!!!!

Näpp, middan gör inte sig själv!!!

09-09-08

O grattis på födelsedan till mej!!! Hihi...

Helgen som ja var ledig på bara rann iväg!!! Men de var en mysig helg i alla fall!! Jobbade ju bara en runda igår kväll o e ledig idag o i morron så lugnt än så länge!!!!

Ida så ska ja till city gross i höganäs o shoppa mat o sen ska vi få besök ikväll  till middan!!!

I morron e de dax för Kevins bvc besök, ska bli kul o se hur stor han blivit nu!!! 

Ha en jätte bra dag alla vänner!!! 

09-09-02

Ny dag och nya krafter!!! (Sägs de i alla fall)

Ska jobba i em med men sen e ja ledig i morron!!!

Idag ska ja försöka få rätt på hemmet igen men vet inte om ja hinner allt!!!! Förhoppningsvis så långt att man bara kan sitta o slappa i morron i alla fall!!! Ja inte hela dan, kevin ska ju klippan kvart över nio o sen har ju richard träning på kvällen, ev ska han iväg på dagen med men de får vi se!!

September har börjat med alla födelsedagar!!! Börjar ju redan i helgen med ida, sen har vi mej o svärfar i nästa vecka. Sen har vi mormor o kevin, o givetvis en del vänner!!! Men men, de kommer bli braa!!!!

Näpp, frukost!!!!

09-09-01

Första september o fick de nya schemat igår!!! Snacka om att vara nöjd i alla fall, har ju åt mindstånde två lediga dagar varje vecka, skönt!!! Samtidit e de gott att ja fått en hel del timmar, Sååå skönt o jobba igen jue!!!

Vi var på bvc igår ja o isabelle, stor flicka nu på 7200g o 69cm!!! De tyckte dock hon kunde gått upp lite mer men med tanke på att hon precis varit sjuk med så e de ju inte konstigt!!! Sen ska vi försöka få bort laktolosen, så var o handlade mjölkfritt smör vi kan ha i mat o välling istället!!!

Kevin e tillbax på dagis o stormtrivs!!! Så skönt att han kan få leka av sig där. Fick tid till honom med på bvc nästa vecka så ska kolla vad han väger o hur lång han blivit, sen e de ju 2,5 års kollen med me tal m.m. Men de märks ju redan att han blivit bättre sen op!!!!

Bjuder på en bild sen igår när ja o isabelle hämtade kevin på dagis....



Han var för trött för o gå men vi klarade galoppen ändå!!!!

RSS 2.0