09-06-29

Månda morron o ny vecka påbörjad!!! I helgen har de varit fullt ös i alla fall, delvis så jobbade ja o sen var vi iväg resten av tiden. I lördes var vi hos pam o anders o målade hos dem o röjde, sen i söndes hos axel o malin o målade där!! ida ska ja först jobba sen ska vi o hämta bilen i strövels, de hade ju inget drag så de fick låna vår!!!

Lagunan ska ju den in nu med, allt som ingick i köpet ska göras vid nu!! Har pratat med honom men han får återkomma med tid för de ska inte göras på deras verkstad utan på skånebil!!!
 
Resten av denna veckan e de mest jobb, de e ju denna veckan som e mest sen tonar de ner en aning igen!!! Ska bli skönt, även om de e gott o jobba så behöver de ju inte vara varje dag!!!

Barnen har de bra!! Lite kinkiga med maten bägge men de har ju med värmen o göra!!

Näpp, ska till jobb så får göra vid mej!!!

Sola i massor mina vänner!!!!

09-06-26

Hinner tyvärr inte skriva så mycke längre men så brukar de bli när man börjar jobba!! Har ju fått ett schema på heltid nu i sommar så kommer ju bli en hel del och göra!!!Men roligt e de och ännu roligare kommer de bli när lönelappen kommer!!!!

Isabelle har varit på bvc tidigare i veckan, hon har gått upp 200 till och växt en cm så nu e vi på rätt köl igen!! Men symtomerna man bör ha för mjölk har inte kom haft direkt så de var ju svårt o se vad som var fel!!!Men diagnosen blev fastställd i veckan så nu kan vi fortsätta o ha de gott!! Äter fast föda gör hon de med, speciellt gröten den e ju sååå go!!! Annars blir de mycke frukt, morötter, potatis och majs, sen givetvis go pärondryck till med!!! Ja e glad för att hon tycker om och dricka i alla fall nu när de blir varmt, vätskan e ju de viktigaste!!!

Sen har vi mestadels småpulat, satt litta gatusten intill rabatten så inte gräset sprider sig så fort o man får en kant o köra gräsklipparen på!! Gräsmattan e klar med nu, gräs överallt!!!! Skönt e de så ungarna kan springa fritt!!! Har även införskaffat solcellslampor som ska sitta på gången in till trädgården så man har litta ledsyn när de blir mörkt. men de får komma upp senare!!! Givetvis har de hänt en massa annat med men ska allt in här på en gång blir de en hel novell!!!

Har även tagit en hel del bra bilder men de får komma när ja laddat in dem!!!

Nä, de kallar frukosten står på bordet!!!

Ha de skönt i sommarvärmen!!

09-06-23

Lönedax.... för de som ska ha vill säga!! O en massa jobb till mej istället!!! Har inte hunnit skriva här så mycke men som ni förstår jobbar jag en massa nu, har ju även tatt en del extra så de närmsta två veckorna e ja inte ledig mer än en till två dar!!! Så ja ska försöka hinna skriva men rent ut sagt, nu e ja trött!!!!!

Ha de gott i sommarvärmen!!!

09-06-18

Dagen innan midsommar, o dan innan jobb!! Hihi...

Ida var de roadtrip!!! Besöket var kanske inte så roligt men kul hade vi i alla fall, eller de blev ju otursdagen som ja kallar de!!! Allt gick som smort hela förmiddagen, en aningen väntetider men de var ju att räkna med!! Men på vägen ut ur malmö träffade vi inhemska bilister vilka kör som de fått körkortet med sos-utbetalningen!!!!! Dessutom inte nog med de utan vi hamnade mitt i köandet för trafikolyckan på motorvägen. Man tror att folk kör med vett men dock INTE, inte ens vid en olycka!!!!! Kors och tvärs över filerna, snacka om att adrenalinet kickade in!!!! Men men, historien slutade inte här. Vi körde in om familia för att gå in på apoteket, väl på väg hem igen, precis när vi skulle köra på motorvägen igen, öppnade sig bakluckan!!! Snacka om o skita knäck!!! Så nu får de inte hända mer på denna dan i alla fall!!!!

Näpp, ska packa inför morrondagen!!!

Glad Midsommar!!!




(Sophie; tänker på dej!!!!)

09-06-17

Äntligen har jag kommit in igen!!! Har visserligen inte haft tid o skriva med jobb, familj o en stor vilja att hinna med en massa andra saker med!!!! Men även om ja varit på väg o skriva så har ja inte kommit in!!! Traaadit!!! 

Ja har kommit in bra med jobbet o så i alla fall o de känns skönt o jobba igen!! Visserligen har ja fått ett speckat schema i sommar men de får man ta när man e ny!!!! Till nästa sommar kanske vi kan ha familjesemester alla ihop!!!! *kors i taket!!!* 

Har varit en del i Klippan med hos sophie och ungarna, som alla vet älskar ja alla barn men mhy kan ju bara ta priset ibland, att ha matstunder med henne blir en överraskning varje gång!!! Dessutom massa snackestunder med sophie med vilket vi inte tycker e fel!!!!!! Speciellt inte när folk kan bete sig som de gör!!! Man tror ju att vad som än händer ska ALLA i ens familj ställa upp men så e ju inte alltid fallet!!! De vet ju ja med!!!! Nokk om de!!!

Imorron blir de roadtrip!!!!!! Sophie ska till malmö, så vi ska åka ner där!! Massa skitsnack i bilen kommer de bli med, precis som de ska vara!!! På vägen hem får vi se om vi tittar in om ngn affär med!!!

Sen kanske ja ska bli vagnägare igen!! Ska o kolla på en Carena swing, vill ju ha en sånn!!! Men om de blir e inte bestämmt än men lutar på de hållet i alla fall!!!

Nä, trött e ja o upp i morron ska ja de med, så sussa gott alla vänner!!!!

09-06-10

Bara jobb än så länfe denna veckan!! Om inte på riktiga jobbet så hade vi en del hemma mej ju!! Så har inte hunnit skriva eller låsa bloggen så kommer inget speciellt nu!!! Får uppdatera när de lugnat sig!!!

09-06-07

Gjorde bara ett snabbt inlägg igår, bestämmde mej i fredes att låsa min blogg efter ett samtal!! Så tänkte skulle informera de som vill läsa!! Tycker inte om när de e folk som läser och tolkar själv vad som skrivs istället för att komentera och fråga!!!! Sen när man dessutom får en massa komentarer från andra om vad personen sagt, KUL!!! Näpp, nu kommer de förhoppningsvis bli slut på de, om inte stänger ja ner hela bloggen, ja ska inte behöva stå ut med de!!! Lite synd egentligen!!!

Igår blev en hektisk dag o kevin haltade i säng strax efter ett. Snacka om trött gosse!!! Men å andra sidan sover han ju än!!! Idag kommer en lika dan dag!! Men de e ju mesta dels lek o fotboll så de kommer gå bra!!

09-06-06

Nationaldagen!!!!!


Denna blogg kommer låsas, har funderat på de länge men ni som vill läsa vet vad ni behöver göra...

Ha en fortsatt bra dag!!

09-06-05

Andra dagen på jobb o de känns såå skönt!!!! Var visserligen en aningen trött i huvudet igår när ja kom hem men de hör ju nästan till!!! Bra gick de i alla fall, sen får ja hoppas på ett schema idag med, så man vet vad man har framför sig!!

Pratade med sophie ida med, såå skönt!!! Alltid gott o höra från personen själv att allt gått bra efter en op!!! Hon kommer ju hem så när hon orkar får ja komma upp o snacka litta med henne!!! Hoppas på en lekdag med o de e ju inte ja som hoppas mest, fika räcker mer än väl för mej men Kevin kan ju inte sluta tjata!!!!!

Näpp, jobb väntar!!!

Ha de jättebra alla vänner!!!!!

09-06-04

Första dagen med nya jobbet!!! Duschad o klar o bara kollar på klockan hela tiden, men de e ju en hel timme tills ja ska köra så de fick bli o skriva ett par rader här!!!!

Vaknade redan sex i morse, första tanken som kom var nu ska sophie in!!! Snart i alla fall!!! Skickade även ett mess till henne som hon kan se när hon orkar, hoppas de värmde!!! Hoppas på ett samtal när ja slutat så man får veta hur de gått!!!

Näpp, ha de gotte!!! 

09-06-03

Uppe än JAPP!!! En aningen nervös blir man ju, känns som man fått sitt första jobb o inte vet vad som ska göras o kommer hända, men faktummet e ju att ja jobbat med detta i ett antal år redan!!! Allt kommer fnka de e bara att man ska komma över den första dan!!!

Måste berätta fast de e en aningen äkligt, satt o lekte flygplan med Isabelle idag, ni kan ju allri gissa vad som hände.... spydde rakt ner i min mun!!!! Snacka om att känna sig äcklad när man ser hur en orange seg gojja rinner rakt ner mot ens mun!! Gott kan ja inte påstå de var heller.

Näpp, sängen väntar!!!


09-06-03

Har ju tyckt att tiden bara rinner iväg, o värre kommer de bli nu!!! För i morron ska ja börja jobba!!!!!! Fick samtalet igår så har inte riktigt konnat smälta de ån men de ska ju helt klart bli kul o skönt!!!!

Sophie åker ida!!! Håller alla tummarna för henne att allt ska gå bra o smärtfritt!!!

Imorron ska Richard med Isabelle till bvc o vi hoppas på en viktökning!!!!

Näpp, städningen gör inte sig själv!!!


09-06-01

Hela helgen bara flugit iväg!!! Har ju varit ute hela dagarna i detta fina vädret, men nägon solning har de ju inte blivit utan mer bygga hus!!!

Idag fick ja åka till klippan direkt i morse för Isabelles välling var ju slut så de blev apoteket, sen passa ja på o sticka in om Sophie en runda o flabba litta skit!!! Direkt när ja kom hem var de o kasta i mej lite mat innan ja skulle hämta Kevin o köra till Helsingborg!! Var ju specialistbesöket ida, gick väll bra med tanke på att ja visste de skulle bli op!! Nu e ju remissen skickad så de e bara o vänta nu!!!!

Tyvärr blev de inget för richard denna gången men de e bara o fortsätta o inte ge upp!!!

Näpp, solen väntar!!!!


RSS 2.0