09-06-26

Hinner tyvärr inte skriva så mycke längre men så brukar de bli när man börjar jobba!! Har ju fått ett schema på heltid nu i sommar så kommer ju bli en hel del och göra!!!Men roligt e de och ännu roligare kommer de bli när lönelappen kommer!!!!

Isabelle har varit på bvc tidigare i veckan, hon har gått upp 200 till och växt en cm så nu e vi på rätt köl igen!! Men symtomerna man bör ha för mjölk har inte kom haft direkt så de var ju svårt o se vad som var fel!!!Men diagnosen blev fastställd i veckan så nu kan vi fortsätta o ha de gott!! Äter fast föda gör hon de med, speciellt gröten den e ju sååå go!!! Annars blir de mycke frukt, morötter, potatis och majs, sen givetvis go pärondryck till med!!! Ja e glad för att hon tycker om och dricka i alla fall nu när de blir varmt, vätskan e ju de viktigaste!!!

Sen har vi mestadels småpulat, satt litta gatusten intill rabatten så inte gräset sprider sig så fort o man får en kant o köra gräsklipparen på!! Gräsmattan e klar med nu, gräs överallt!!!! Skönt e de så ungarna kan springa fritt!!! Har även införskaffat solcellslampor som ska sitta på gången in till trädgården så man har litta ledsyn när de blir mörkt. men de får komma upp senare!!! Givetvis har de hänt en massa annat med men ska allt in här på en gång blir de en hel novell!!!

Har även tagit en hel del bra bilder men de får komma när ja laddat in dem!!!

Nä, de kallar frukosten står på bordet!!!

Ha de skönt i sommarvärmen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0