09-08-31

Idag börjar dagen men en massa, kevin ska till dagis nu o ja ska med isabelle till bvc om en kvart...

Ville mest skänka en tanke till dej ida sophie, om vi inte träffas vill säga!!!

Ha de gott alla!!!



09-08-26

Dagen efter löning o dessutom så ska ja vara ledig två dagar i rad nu!!!! Dock inte idag men torsdag och fredag i alla fall!!! Såå skönt de ska bli....

Igår målade vi de röda på friggeboden, snacka om att de blivit bra nu!! Har visserligen de vita knutarna kvar men hoppas vi ska hinna de idag!!!! Grunden kan ju alltid vänta litta till, men de e ju de allra sista, sen e vi färdigmålade här hemma!!! Tror inte att vi orkar med mer stora saker förrän till våren men snåpillet ska ju göras med!!!

Stackars Isabelle har haft feber i två dagar nu, allmänt gnällig med. men vi hoppas ju på att de ska gå över snart!!! Kevin har fått litta hosta med men inte något speciellt, tror de blivit förkylda bägge!!! Vore ju inte så konstigt i detta konstiga väder!!!

Helgen blir de jobb som gäller igen så hinner inte med så mycke annat!!! Visserligen lörda kväll, sönda morron men tiden kommer bara rinna iväg!!!!

Näpp, ska göra kevin i ordning innan isabelle vaknar!!!

09-08-21

Hej hej....

Fullt ös har vi idag med!!! Av någon anledning trodde ja de var månda när ja vaknade men där bedrog ja mej!!! Men de e ju rätt skönt att man inte missat helgen även om ja ska jobba!!!

Nu har vi snart målat klart, gjorde vid garaget igår så nu e de bara grunden/trapporna och vingskenorna kvar men de känns inte så mycke. Visserligen så ska friggeboden målas med men de e ju inte så brott!!!

Näpp, richard har gjort frukost så ja får väll äta!!!

09-08-15

Denna veckan har ju bara runnit mellan fingrarna!!!

Har blivit moster igen till en liten amanda!!! Har ju inte hunnit köpa ngt till henne så de får väll bli de som står på schemat idag!!!

Annars har de varit lite jobb o en massa städa av huset så de e rent nu till födelsedagarna börjar igen!!!

Igår var de familjemiddag hos svärmor med, snacka om fullt ös!!! Ungarna däckade i bilen hem fast klockan bara var ca 22!!!! Sen bestämmde ja med emil o ebba att ja skulle köra hem dem så de kunde få med sin tv de köpt!!!!

Nä, ska vi hinna allt innan vi ska till strövels igen e de dax o sluta!!!!

09-08-13

09-08-12

Nu har lilla Amanda kommit!!!!


09-08-09

Sönda o jobba ida igen!!!! Dock sista helgen i rad i alla fall, men kommer ju inte märka av de förrän nästa helg kommer o ja inte ska dit!!! Schemat e ju lagt för hösten, o ja e på de!!!!!! Sååå kul!!!!!

Richard o Kevin e iväg o handlar frulle bullar till oss, så ja får gå o duka på, mysfrukost!!! 

09-08-07

Tidig morron o jobbet väntar om en liten stund!!!!! Här händer en hel del på en gång, huset e ju halvmålat nu, alla fönster o språnget o sidorna som e i trä e klara!! Även dörrarna e klara med, så nu har vi bara grunden, trapporna och uterummer/friggeboden kvar!!!! Men de e ju en del ändå!!!!

Sen ska ja fortsätta jobba!! Visserligen inte så mycke som nu men extra timmar blir de i alla fall o de e ja glad för!!!! Lite lagom om man kan få en mini semester nu med ju så vi kan bli klara här hemma, har ju sista helgen på schema nu sen e ja ledig två i alla fall!!! Ska bli sååå skönt!!!

Näpp, litta o dricka sen dax o köra!!!!

09-08-02

Ännu en vecka som bara runnit iväg!! Men mö som e gjort i alla fall!!! En aningen trött ikväll med så hade bara tänkt bjuda på en del bilder från i sommar!!

Kevin provar pappas cykel...



Coolingen belle.....



Mammas små änglar!!!!!



Kevin provåker boniville....



Skejtare på heltid!!!



Sen har vi börjat o måla huset i helgen med, fullt ös hela tiden!!!!

Näpp, nu e ja trött!!!!

RSS 2.0