Stora dagen!!!

Idag e de en stora dagen, vår lille kille blir ju 2 år idag, för att vara exakt kl 20.33 ikväll!!! En av de dagarna i ens liv man aldrig kommer o glömma!!!

Helgen har dessutom varit full, massa kalas o en MASSA paket fick han med!!! Igår när allt lugnat sig meckade vi upp alla sakerna på hans rum!! Blev jättebra o snacka om en överlycklig pojke!!!! Dessutom tror ja att ja fick den gulligaste komentaren när vi skulle gå å lägga honom, som vanligt en massa pussar o kramar, precis innan han drog täcket över huvudet tittade han på mej o sa, -Tack mamma!!! Kort men helt underbart!!!

Denna veckan kommer antagligen saker o ting komma på plats igen, har ju varit en aningen rörigt men nu ska vi ta de litta lugnt!!! O de ska bli sååå skönt!!! Har bara en tid o hålla o de e ju mvc i monn, andra besöket så ska bli kul o se vd de säger!! Har ju inte varit där sen inskrivningen o nu e ja inne i vecka 25, så tiden rinner verkligen iväg, o lilla pyret i magen vet verkligen hur man ska slå frivolter i alla fall!!!!

Förhoppningsvis blir de ullared på sönda med!! Hoppas allt går som vi tänkt i alla fall!!! Vill ju nu!!! Litta födelsepresenter o litta julklappar kan de ju bli de med!!!! En full tjej da i alla fall!!!

Lite visa ord:

Lev livet till fullo, de går inte i repris!!!

Tillit får man inte, de förtjänar man!!

Stå dina vänner nära men dina fiender ännu närmre!!!!


Alla vänner, ha en jätte bra da!!!!

Freda igen..

...o fullt ös som vanligt!!! Sista helgen som e helt smockad, sen kan vi börja njuta av tiden igen!! Dagen har varit full med städande, snickarna e ju inte renliga av sig precis!! Ikväll blir de midda ute, ska fira richards bror som fyllt 20 så svärmor bjuder ut!! Ska bli skönt o slippa göra midda ida i alla fall!!!

I morron blir de Barnkalas!!! Dessutom ska vi ha Fille o lilla Mhy här redan på förmiddan!! Såå mysit o ha en liten bebis i huset, fast de bara e till låns, de kommer ju o hämtar henne igen!!! Dessutom kommer min lillkille ha jätte kul, kompisar hela dagen!!! Kommer bli en super dag!!!

Sönda blir de kalas igen, men denna gången e de ju vuxen kalas, men tror inte Kevin blir så besviken av att bli överöst med presenter!!! Kommer bli en jätte bra da de med!!!

På månda e de den stora dagen, vår lilla kille, vilket inte känns så länge sen han kom till oss, bli 2 år!! Först ska han till dagis, vill ha honom hemma men de har ju kalas på dagis för barnen, givetvis ska han få de med!!! Så han ska få lite glass med sig o bjuda på!! Sen ska vi fira honom hemma, bara vi tre o givetvis Kevins favvo midda!!! En riktig familjedag man kommer att minnas i alla fall, får skämma bort honom nu innan vi blir en till!!!

Sen kan ja bara inte förstå hur vissa tänker, även om man inte känner varann bra, överlåta ett sånt ansvar. Dessutom att man inte har större vilja att ta hand om sitt eget!! Tack för snacket sofie, behövdes!!!!  


Dannero...

Japps, nu ska vi snart köra, först ner till mormor o morfar o lämna kevin, sen e de dax o göra sig klar för en helkväll på Dannero!! Ska bli kul!!! Morrondagen väntar mer kul när vi ska fira mormor som fyller år!!! Så med andra ord denna helgen e ju full den med!!!

Igår var vi på premiären på brottningen, snacka om vilka bra matcher o spänning in i de sista!! Men björnekulla tog hem de i de sista!!! Blir väll mer av den varan nu när tävlingarna kommit igång!! Var jättekul o träffa alla igen med!! Var ju ett tag sen nu!!

Näpp, middan väntar o lång körning!!


Veckan snart slut!!!!

Nu e de torsda igen!! Veckorna bara rullar iväg men de e ju positivt, tyvärr gör helgerna de med!!! Denna helgen blir de fullt upp igen. Ska ju till dannero på lördag, ska bli så skönt o komma ut en aningen, så ska lillemannen vara hos mormor o morfar!!! Snacka om o skulla bli uppassad!!! Sen stannar vi hos dem över natten för mormor fyller ju år hon med!!! Så blir firande där med!! Så vi kommer ju inte hem förrän sen kväll, sen e denna helgen borta med!!!

kevin var hos sin secialist igår med, gick jätte bra o han var jätte duktig!! Rätt skönt faktiskt att vi slipper ny op. var en aningen jobbit sist men de e sånt man tar!!! Skulle aldrig önska en annan människa se sitt barn gå under narkos, var en av de värsta dagarna för mej i alla fall, bara se honom tina bort, usch!!!!

nu har vi hela systemet igång o gåendes igen, gott om både värme o varmvatten!!! Sååå skönt de e, man tar de en aningen för givet tills man e av med de!! 

Hur besviken kan man bli på en människa???
 
Trodde efter en sak blir de inte värre, men tjii fick ja, tyvärr e ja nokk en aningen godtrogen men trodde de skulle vara positivt, men han nu fått bevisat motsatsen!!! När man hela tiden ställer upp o försöker hjälpa till o bara får en kall hand hela tiden. Pengar ställer till mycke, men de kan ja tycka e de lilla i de hela, men visst, de finns gränser för allt!! Kan väll säga att ja nått min nu o de blir ju inte bättre när personen i fråga ignorerar en. Har ingen betydelse om vad de gäller, orkar man inte prata finns de både msn o mess. nokk me tradit nu!!!!

Ska äntligen till ullared igen, var ett tag sen nu ju!!! Ska bli sååå kulo bara kunna shoppa loss igen, nu när alla andra kostnader e klara gäller de o passa på, kanske inte till mej, finns inte så mö till gravida men Richard, Kevin o bebis kommer få en hel del!!!! Kanske börja med julklapparna med, kan ju hända att man hittar nått!!!!Ska bli sååå kul, en riktig tjej dag utan ungar!!! kanske en o annan fika med!!!

Nu e ja inne i vecka 24, snart dax o åka till mvc igen, har ju bara varit på inskrivningen än så länge, ska bli kul o de på papper vad som hänt, höra hjärtljud mm. Sätter in en liten bild, dock inte bra men ändå!!!


                                                                                    

Månda morron

Denna dagen kommer ju bara försvinna på ett kick!!! Killarna som ska koppla in de nya systemet o ta ut tanken e redan i full fart!!! Troligtvis kommer de vara klara redan vid dagens slut!!! Weeee vi får värmen tillbax!!!

Lillemannen e lämnad på dagis med, de e ju foto dax idag!!! Han var sååå fin när ja lämnade honom i alla fall, men de e bra personal så ja tror han e lika fin på fotona med!! Men de märker vi när de kommer!!

Snart komemr dessutom killarna som håller på med badrummet!! Ska bli så skönt nu när man märker att de händer saker o vi börjar bli klara!! Vill ju ha de klart till nästa kommer i alla fall!!! Men de e ju ett tag till så de blir väll mer upp till oss hur mycket vi orkar med, men krafterna e ju inte riktigt slut än i alla fall!!!

Håller tummarna hårt!!!


Massa födelsedagar...

Slutete på veckan blev en aningen stressigt men de hade ja ju räknat med!!! Tordsagen kommer ja inte ens ihåg vad vi gjorde, men nått var de säkert!!! Fredan började i alla fall att svärfar kom hit kl 7.15 på morronen för att förbereda maten till hans 50-års kalas. Grannarna tyckte säkert vi var dumma i huvudet som stod och grillade så tidigt på morronen!!! Men men, en god brunch mitt i allt så steg ju krafterna en del!!! Lugnt sen, dock inte direkt när richard kom hem var de var o kasta ut hans saker ur hans bil för mina föräldrar skulle ju ha den, sen bar de iväg till ängelholm, lämna bil och klippa Kevin, de e ju dax för fotografering på dagis i monn juh!! Blev bara en snabb visit sen hem till svärmor o fira richards bror som blivit 20!!! Sen var faktiskt den dan slut!!!!

Efter en rörig natt av att vaknat flera gånger, var de dax o göra i ordning inför måndan, har ju en hel del hantverkare här på månda, snacka om fullt hus!!! Sen var de ju bara o göra i ordning allt inför avfärd!!! Men lyckligtvis nog, ja hann allt o var dessutom i god tid!!!!! Snacka om lycklig svärfar ja hade!!! Helt lyckat blir de ju allri, nånn som tar ett glas för mö o nånn som inte vet vad hyfs o respekt e, dessutom kladdar på brossans tjej!!!! Ja vet att man e inte ensam om sånna saker men HERREGUD!!!!!  Ja ja får väll kolla in skaderapport i em!!!

Denna dan ska bli en aningen lugn!!! Givetvis har vi ju inte hunnit vara o handla mat så de får väll göras!!!Ska o lämna en del saker ja glömt o hämta annat, sen har min darling lovat att ja ska få litta nya kläder ida, så blir väll de vi siktar på!!!!  De gammla passar ju inte riktigt längre!!!! Har ju kommit en bit på vägen nu i alla fall, ida blir de 22+4, så drygt halva tiden i alla fall, men precis som sist, ska man ju bli så stor!!!

Näpp, lillemannen e trött på filmen så de e väll dax för litta frukost nu!!!

Äntligen kväll

Fullt ös har de varit hela dan, började redan vid sju i morse när telefonen ringde!! Visserligen var vi ju redan uppe o höll på med frukost, en allmänt trevlig morron, sen sjönk de snabbt, snickaren som började med badrummet i går har blivit sjuk o kommer troligtvis inte förrän månda tidigast, typiskt eller vad!!!

Sen kom svärfar o de var dax till dagis innan vi skulle o handla till hans födelse fest som e till helgen, kan ju inte påstå att ett par timmar på förmiddan på city gross e jätte kul, men de gick ju bra i alla fall o vi fick tag i allt vi skulle ha, så första steget e gjort nu i alla fall!!! Sen var de hem o hämta lillemannen från dagis o fixa ihop midda!! När han äntligen kommit i säng fanns ju tanken att då kunde ja ju med vila, men men som ja bedrog mej, tvätt städ o disk uppehöll mej tills det var dax o börja på kvällsmaten!!!

Men nu ska ja pusta ut en aningen, lill killen sover gott o mannen kollar på fotboll!! Full da framför oss imonn med!!!


Tisdag...

O en full da fick vi igår, inget planerat men jättekul var de!! Blev dock inget åka o handla, men tur var väll de då mannen kom hem redan lite i tre!! Perfekt da o sluta tidigare på i alla fall!!! Så vi passa på o åka o handla de nya plattorna som skulle sättas till pumpen, dessutom fick vi dem på plats!! Såå skönt!!

Sen skulle ju richard iväg på match, o vi skule ju få lite middas besök av henke, sofie o barnen, så de var ju bara o börja med middan. Men långt hann ja inte förrän svärfar o ida kom in om dörren, suprice!!!! Blev en snabb visit o litta snack, sen tillbax till middan igen, hann precis få den färdig tills de kom!!! Blev en härlig da, men tydligen inte slut. Hann inte mer än äta upp middan, så dök mina föräldrar in!!! Hoppi hopppi, snacka om fullt hus!!! Men från att skulla sitta hemma själv hela kvällen till fullt hus blev en jätte rolig överraskning!!!! Snacka om att de blev massa grattis till mej!!! Dessutom fick ju pojkarna leka hela kvällen, så kevin var så trött när han väl skulle i säng att han knappt hann lägga huvudet på kudden innan han somna!!!

Ida blir dessutom en full da!! Byggarna kommer o ska riva ut de andra badrummet nu så snart har vi de fint igen!! Dessutom ska vi köra till ikea direkt när ja hämtat kevin på dagis, först litta lunch, sen in på ikea o handla de sista sakerna till kevins säng!! Glömde ju de sist!! Sen litta lister mm...

Kvällen e ju full den med, farfar kommer o passar kevin så e de dax för föräldramöte på dagis. Direkt efter de ska richard på spelarmöte o ja får hem o natta sonen!! Så någon lugn o ro blir de ju knappt denna dan!! Men de kommer väll sen....

Nä får nokk sätta fart om ja ska hinna allt!!!


Vilken morron...

Funderat på o skaffa en blogg länge, o se på kattsingen, de gick!!!!

En rolig morron har vi ju haft i alla fall!!! Var o köpte en ny säng till vår lille kille igår, han kan ju inte ha kvar spjälsängen nu när vi ska ha en liten bebbe till!! Var ju tvungen o sätta upp den meddesamma, så vi befarade en jobbig natt med mycke spring o gråt, en del trilla ur sängen med. Men förvånade blev vi när han bara gick av sängen en gång efter vi lagt honom, sen vände han sig bara m o somna!! Dessutom sov han hela natten igenom utan problem!!! Såå skönt!!! Sätter in bild med....

Ovanpå denna underbara natt fick man dessutom en puss o kram vid lämnandet på dagis, han som bara brukar springa in, men de e ju bättre de än att han skulle vara ledsen varje gång!!!

Mobilen går dessutom på högvarv ida, men de e väll så de ska va på ens fölseda!!! Hade tänkt ta mej en shoppingrunda till väla o ikea ida, men efter att ha skrivit om detta tre gånger nu, så har de ju snart öppnat i alla fall!!! Sen ska ja ju hinna hämta Kevin igen med juh.... Men men de ska nokk gå!!!

Uppdaterar mer senare!!



 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0