Massa födelsedagar...

Slutete på veckan blev en aningen stressigt men de hade ja ju räknat med!!! Tordsagen kommer ja inte ens ihåg vad vi gjorde, men nått var de säkert!!! Fredan började i alla fall att svärfar kom hit kl 7.15 på morronen för att förbereda maten till hans 50-års kalas. Grannarna tyckte säkert vi var dumma i huvudet som stod och grillade så tidigt på morronen!!! Men men, en god brunch mitt i allt så steg ju krafterna en del!!! Lugnt sen, dock inte direkt när richard kom hem var de var o kasta ut hans saker ur hans bil för mina föräldrar skulle ju ha den, sen bar de iväg till ängelholm, lämna bil och klippa Kevin, de e ju dax för fotografering på dagis i monn juh!! Blev bara en snabb visit sen hem till svärmor o fira richards bror som blivit 20!!! Sen var faktiskt den dan slut!!!!

Efter en rörig natt av att vaknat flera gånger, var de dax o göra i ordning inför måndan, har ju en hel del hantverkare här på månda, snacka om fullt hus!!! Sen var de ju bara o göra i ordning allt inför avfärd!!! Men lyckligtvis nog, ja hann allt o var dessutom i god tid!!!!! Snacka om lycklig svärfar ja hade!!! Helt lyckat blir de ju allri, nånn som tar ett glas för mö o nånn som inte vet vad hyfs o respekt e, dessutom kladdar på brossans tjej!!!! Ja vet att man e inte ensam om sånna saker men HERREGUD!!!!!  Ja ja får väll kolla in skaderapport i em!!!

Denna dan ska bli en aningen lugn!!! Givetvis har vi ju inte hunnit vara o handla mat så de får väll göras!!!Ska o lämna en del saker ja glömt o hämta annat, sen har min darling lovat att ja ska få litta nya kläder ida, så blir väll de vi siktar på!!!!  De gammla passar ju inte riktigt längre!!!! Har ju kommit en bit på vägen nu i alla fall, ida blir de 22+4, så drygt halva tiden i alla fall, men precis som sist, ska man ju bli så stor!!!

Näpp, lillemannen e trött på filmen så de e väll dax för litta frukost nu!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0