Inte långt kvar

Är nu i vecka 30 o tiden bara flyger iväg, uppdaterar med lite bilder för er ja inte träffat på ett tag!!!Första bilden är sen i måndes o andra e dagens.....


                            


Igår var de amv, o snacka om tråkigt men de e ju ett möte som e ett måste, resultatet vet ja ju inte förrän min handläggare hört av sig igen, men hoppas på att slippa sitt på nånn kurs eller nått i december!! Har ju en del annat och man blir ju inte mindre än i alla fall.

Veckan som kommer blir de en hel del, börjar ju redan på sönda med lilla mhy´s dop, ska bli jätte kul!!! Sen i nästa vecka har vi utvecklingssamtal med kevin på dagis, mvc, o en massa ärenden som skulle varit gjorda!!!! Men de e som vanligt, man hinner inte med de man tänkt från början!!

Nä nu ska ja fortsätta sätta in bilder i våra fot album, e ju klar med vårt o snart kevins, sen e de ju bara bröllopsalbumet kvar men har ju till jul på mej!!

Halva veckan gången!!!

Onsda igen o snart helg!!! Ska bli sååå skönt, o roligt på samma gång, har ju en del firande i helgen, lilla Mhy ska ju döpas!!! Så de blir till o leta fram kläder till de, kan ju inte påstå att allt passar längre!!! 

Ida ska ja till klippan på möte, får se hur de slutar men blir väll ett besök till innan ja vet klart!!! Men de e ju så de e!! Sen en tripp till hbg o förhoppningsvis sista gången med detta bekymmret!!! Tror ju de bästa om alla människor, men att vara så pass ärlig att man lämnar tillbax pengar man lånar SKA vara en självklarhet!!! De e ju bara i snart fem månader ja fått höra komentaren "har inte pengar nu" eller "har mycke räkningar" trött på de nu kan ja säga, men åka o handla dan efter du pratat men mej o sagt att du bara har hundring på kontot funkar!!!! Men man ser ju hur ärliga folk e.......

Skriver mer när ja kommer hem....   

Snacka om helg!!!!

Fredagar slutar richard alltid tidigt så vi passa på o åka o handla mat inför helgen, dessutom ett par andra ärenden med!! Så vi hade allt hemma vi behövde för helgen!!

Lördes började vi tidigt, direkt efter frukosten gick vi ut i trädgården, var ju jätte fint väder dessutom!! De var dax o ta ner kronverket på träden, de ska ju bort. Tur var väll de, hade ju börjat bli röta i en hel del grenar så hade de kommit en storm till hade mycke mer fallit!!! Men tid tog de o jobbit var de!! Passade på o sortera ut vad som skulle till tippen o vad som skule bli bränne!!! Till lunch kom dessutom farfar o hjälpte till!! Efter en snabb lunch o kevin lagt sig för o sova midda, passade jag o farfar på o tvätta bilarna, var stort behov av de!! Richard passade då på o få en del småsaker gjorda som skullat göras ett tag nu!! Sen var de richards tur o fara, HIF-Trelleborg på olympia!!! Så Kevin o ja åkte till åstorp för o införskaffa de sista sakerna vi glömde på fredagen!! Dessutom kännde ja inte för o göra midda så vi körde in om roma o beställde pizza. Mär vi kom hem var pappa o morbror micke hemma redan!! Så de blev en myskväll med massa film o snack!!! O givetvis omställning av klockan innan vi gick o la oss med!!!

Söndan började lugnt, vi passade på o städa av huset innan mormor o morfar skule komma, o middan förbereddes med för vi hade ju en del annat o göra!!! Lagom till en fika kom de o vi satte fart sen, men som de säger, en olycka händer så lätt o de slutade med en tipp till akuten som varade mellan halv tre på eftermiddan o ett på natten. Snacka om att man var trött när vi kom hem igen!!!! Så vid två kom ja i säng, o dock inte pigg när kevin kom in kl 7 o ville ha frukost, men de var ju bara o masa sig upp!!!!  Sen var de mest o försöka hålla sig vaken på dagen, men de gick i alla fall!!! För i går kväll hade vi bestämmt oss för o åka en runda till tippen i alla fall med vår "lilla" hög!!! Halva kom iväg i alla fall sen lastade vi upp andra halvan på släpet så de e klart, tippenhär i byn har ju öppet ida tills fem så då hinner han lämna de i alla fall. Sen har vi ju mer men en början har de blivit!!!

Så inte för helgen blev precis som vi tänkt oss men man har ju inte varit sysslolös!!!


Kevins bidrag:

tb5t55yjtgjfrlpsjfnnfznlflflflflöglglgerv,v,bv,b,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,rlöglåplx.öx-c,.e.r-elöpo,ffkfkfkfkkksdfgyu0hvbänyhyhhhhhhhhhhtlbnegruuuuuyoiiiiiiyiiiiioiyui8ooi,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,x498ö56l53qax5k<crt76y hb dzxt ´
5


Torsdag

O snart e helgen här igen, förhoppningsvis ska vi få lite gardiner i helgen med i stora rummet!! Mormor o morfar ska ju eventuellt komma upp, men vi får se hur de blir!! Har ju inte bestämmt de fast än!!! 

Inte konstigt att min lille pojke var gnällig, när vi kom till hans specialist i helsingborg igår, visade de sig att hela vänster öra var igenkletat, han rensade i en halvtimme men kom inte in så han kunde se röret!!! Så vi tog beslutet att det fick bli penicillin o droppar i örat i tio dagar i alla fall, så inflammationen hinner lägga sig så ska han kolla på de sen igen. Kan ju vara massa olika orsaker att detta inträffat, men förhoppningsvis sitter röret kvar i alla fall, annars blir de ju ny utredning om ny operation!!! Men men en da i taget nu o vi hoppas på o slippa i alla fall!!!

Idag är den första dagen denna veckan vi inte måste åka någonstans, även om de e jätte kul o komma ut o träffa folk så e de skönt o ha en da hemma i alla fall, kan ju inte göra så mycka idag ändå, imed kevins öron e så kännsliga får vi vara inne, vill ju inte förvärra något för honom i alla fall!!!  Men finns ju saker o göra här hemma med hela tiden så sysslolös blir man ju inte i alla fall!!!! Men snart e ju allt lulllull klart, Kevins rum är helt klart o vårat med, vi har en bård o sätta upp i bebisens rum o sätta upp tavlorna som för tillfället ligger i spjälsängen, sen e de klart med. Båda badrummen är ju helt klara nu dessutom, de e ju bara såååå skönt!!! Köket målade vi direkt när vi flyttade in , så de enda som vi inte ska göra vid är stora rummet, men de kommer väll de med!!!  Så de enda som blir kvar tills nästa år är ju hallen o ett par saker ute, men de bekommer inte mej ett dugg o hålla på utomhus för då kan ja ju ha rent inne i alla fall!!

Nä får börja med lunchen nu, om ja skahinna med de också!!

Tillbax

O helnöjd med resultatet, ett blodvärde på 122 i vecka 29!!! Var dock inte så bra förra gången, så slipper allt som heter järntabletter såvida inget drastiskt händer!!! Dessutom en total viktuppgång på 6 kg än så länge, så ja klagar inte!! Hjärtat ticka på som vanligt o växer bra!!! Nu ska ja ju dit oftare med, redan om två veckor ju!! Men de visar ju bara att vi närmar oss ett slut vilket inte e fel de heller!!!

Näpp, lillemannen somna i bilen hem så ja ska passa på o lägga mej i soffan en stund!! Ska ju till kevins specialistläkare i hbg i em så blev en full da denna med!!

mvc

Trodde ja skulle få sova tills de var dax för glukosbelastningen ida, men dock inte!! Min lille pojk fick för sig att det var morron redan kvart i sex i morse!!! Så de var ju bara o gå upp!!! Visserligen var ja vaken o hostade värre än ja brukar men hade ju varit skönt o gå o lägga sig o vila en runda till i alla fall!!!

Men men, får bli o vila midda istället!!!

Näpp, dax o göra oss i ordning, skriver mer sen!!!

sjuk igen...

Både min lillkille o ja, mitt kom tillbax inatt!!! Nästan alltid kul!!!!Så de blir till apoteket i klippan ida med, orkar inte med hostan mer nu!!!! Vaknar ju ett par gånger per natt ändå, men en gång i timmen e ju rena döden!!!

Vore kul o se vem som läser detta,  vissa har man ju koll på!!!
Ett litet inlägg vore kul!!!

Nä nu ska ja gå o göra frukost till min son o slappa i soffan en liten stund innan de blir till klippan!!

Tiden rinner iväg!!!!

Japp, o de märks nu i alla fall!!! Tyckte de var freda precis o vi skulle ha en massa mys o kul i helgen, men se på kattsingen, den tog slut i förtid!! Hihi...

Men litta blev de ju, gåsabollen var kanske inte så kul detta året men de kan ju bero på regnet som bara forsade ner, så vi var ju hemma redan vid fem!!! Söndan började en aningen stressigt, fick ett mess att de sista varorna vi skulle ha kommit in på Ikea, men de kunde inte ställa undan. Så de var bara o kasta sig i bilen o hämta upp de, sen hem o sätta igång spisen för vi skulle ju ha middagsbesök!!! O snacka om att ungarna hade kul i alla fall, tror de vände upp o ner på vardagsrummet tio gånger men de e ju för gooa, bara ja kom in där satt de som små ljus i soffan o tittade på filmen precis som de skulle aldrig hitta på bus!!! *Skit snack!!*Sen gick ja o sofie ut en runda med fille o kevin i byn, skönt o röra på sig o få litta frisk luft, tyvärr verkar de som båda våra killar har en hemsk hosta bara!! Jätte mysig da blev de till slut i alla fall!! -TACK!!!!

Ida började dan lugnt, förutom kevins jobbiga natt med hostan så var han relativt lugn i morse i alla fall. Så de blev till dagis, sen ringde ja hans läkare, han ville vi skulle komma in o ta några prover i eftermidda, så de blir klippan!! Dessutom var ja på besiktningen med bilen i morse, gotte, den e KLAR!!!!!

Onsda e de dax för mvc igen, tyvärr en jobbi väntan men sånn tur e sofie hemma så ja får vållgästa henne!! TACK!! Vänta i två timmar själv e ju inte kul, dessutom får man ju inte äta eller drick nått!!! Dryg tid, men sen e de gjort o bara massa positivt kvar!!!

Efter denna helgen undrar ja när vissa ska växa upp, ta ansvar för sina handlingar o inte strö de över andra istället!!! Trodde de var de livet gick ut på men de beror på vad man prioriterar!! Ja e stolt o säga att min familj kommer allra först o kommer alltid o göra!!! Den som prioriterar på annat sätt borde tänka över sitt liv!!

Näpp, frukosten väntar!!


Fredag igen!!!

Så skönt de e, veckan har ju bara varit så full med massa saker som var ett måste o göra så man hade ju inte så mycke tid o vila på!!!!! Så sjuk, njaa, på kvällstid får ja vara de när richard e hemma!!!

E nu i vecka 28 o de e ju bara tolv veckor kvar!! Ska ju till mvc på onsdag igen, dax för glukostest o ny koll. Känns en aningen konstigt då ja vid förra graviditeten varit på mvc minst två ggr i veckan o detta kommer bli mitt tredje besök bara, men samtidigt e de skönt!!! Men nu kommer besöken mer intensivt sa de förra gången!!! Men de e ju en massa annat med som ska fixas så ja klagar inte på lite fri tid!! Dessutom smyger de sig jul med o massa med de som ska fixas!!! Ska ju ha vår första julafton hos oss så de ska bli sååå kul!!!!

Denna helgen ska ja försöka o ta de lite lugnt men de brukar ju inte bli så ändå, har ju lite på tavlan. Men de e ju bara richards gåsabollen, sen kommer henke o sofie med hela sin familj på midda med, o en lekstund! Hoppas på fint väder på sönda så kanske vi kan vara ute med!!!


Sjuk..

Efter alla runt om mej varit dåliga på ett eller annat sätt, så e de min tur nu!!! Började i måndes kväll, fick en jobbig hosta sen kom ju allt på löpande band, frossa, svettningar, näsan täppte igen o hostade konstant!!! Men som vanligt e byggarna här o ställer till de så ja får fixa allt, så någon vila har de ju inte blivit!!!

Dessutom var vi o lämna volvon i måndes eftermidda, så den skulle ju hämtas igår med jue!!! Snacka om o bli trött på läget. Ida ska ja till besiktningen direkt när ja lämnat kevin på dagis så får hoppas snickaren e klar när ja kommer hem i alla fall!!! 

Orkar inte mer nu!!! 

3 månader

De är det kvar ida tills BF, 2009-01-13!!! Känns som om tiden bara har försvunnit iväg, men de e ju skönt när de blir så!!! Har ju fått en del förberedelser klara, rummet är det inte mö kvar på o vagnen o bilstolen är ju beställda!!!Det blev en city cross med citykorg i färgen Speed lime, bilstolen blev en acta graco logico s i neutral sand!!! 





Min älskade lille pojke fick ännu en gång för sig att det var morron för tidit, redan halv fem men denna gången lyckades vi få honom att somna om!!! Sen sov han ända tills halv åtta så de var skönt, tyvärr kunde inte ja sova denna gången!!! Men men, får ta igen de en annan da!!!

Nästa vecka e de dax för glukosbelastningen, ser dock inte fram emot de men de e ju ännu en sådan sak som ska göras!!! Som de ser ut nu kommer badrumet bli klart denna veckan, de efterlängtade snickarna e här nu ju!! Vvs kommer på onsdag!! Så nu gåller vi tummarna!!! Dessutom blev bilen klar i helgen, så nu ska ja bara beställa besiktning!!!

Näpp, frukosten väntar!!!

Sooov!!!

Fjärde dan i rad, Kevin kom upp kl 5 i morse!!!!!

Trött..

Ja de e milt sagt i alla fall!!! Här var lillemannen uppe redan halv sex o kom in till oss o sa frukost, dock inte!!! Vet inte var han har fått detta morronpigga ifrån, men får bli kortare middagslurar för detta kan ju ta kål på en!!! För tillfället får man ju inte sova varken natt eller morron!! Men har ju hunnit med mö ida redan, hela köket är rensat o vidgjort o diskmaskinen är igång så man kan ju säga att ja hunnit med en del som ska göras ida!!! Men får se vad som händer, trodde snickaren skulle komma igår men ännu en gång inte, vi kan ju ha turen med oss att han kommer ida men förhoppningarna e inte så stora!!! Dessutom kommer axel o hämtar bilen nu på förmiddagen så köra kommer ja inte kunna göra heller.

Mina ärenden fick ja köra o göra igår, var o lämnade igen kevins jacka, den klarade ju inte ens en tvätt!!! Sen in om telia o skaffa en ny mobil till richard, sen hade vi köpt en aningen för mö saker på IKEA så gick in o lämnade tillbax de!!! Så kevin fick ett sängbord med så nu e hans rum helt klart, bara lite lull lull som richard kallar de!!!

Eftermiddagen var de tandläkaren för kevin, han var jätte duktig o vi fick massa beröm för hans motorik o att vi lärt honom bra, han e ju bara två, tydligen brukar de inte kunna borsta tänderna själv så bra då, men då var de värt allt tjafs o bråk vi haft om de!!!! Min store kille!!!!Dessutom fick han ju en ny tandborste av tandläkaren så vi hann inte mö mer än hem sen ville han redan borsta!!!

Nä, soffan sliter i mej!!!!!

morronpigg

Ja de e min son i alla fall, tidigare kunde han sova till vid nio, men ikke nu mera, blir klockan halv åtta så har han sovit riktigt länge!!!! Idag vaknade han redan kvart över sex.

Gårdagen började bra i alla fall med massa lugn o ro, men sen lyckades richard med de dummaste, han tvättade sin mobil!!!! En halvtimma tog de innan han reagerade att nått låter konstigt, litta sent då, den tiden i 40gradigt vatten klarar inte dagens mobiler!!! jätte kul!! Men han hade tur för sim kortet klarade sig i alla fall så han kunde ta sin gammla ida i alla fall!!! Snacka om att veta varför ja dubbelkollar allt han stoppar i tvätten!!!

Ida e de relativt lugnt, ska till dagis med lillemannen kl åtta, sen kommer byggarna igen, kanske händer nått ida!!! I eftermidda ska vi till tandläkaren med.

Näpp, Kevin vill ha frukost!!!

Ny dag idag..

O de e nya tag!!! Haft en stressig början på veckan i alla fall. Var o lämna volvon i måndes, senvar de en snabb titt hos fille o mhy, o ner till vårdcentralen. Vi fick en ny medicin mot kevins hosta så får hoppas att denna hjälper nu i alla fall!!! Passa på å hämta både kevins o richards mediciner när vi ändå var på apoteket!! Nåfon mat fanns ju inte hemma heller så de blev en runda in om ica innan vi körde hem!!!

Tisdagen var inte mö bättre, byggarna kom direkt på morgonen, trodde de skulle sätta upp de sista men så blev de inte, var ju bara el o vvs killarna som kom så nu får vi vänta in en snickare!! Tradit men vad ska man göra åt saken??? Så fort lillemannen vakna från middagsluren, tog vi oss till klippan för o hämta volvon, skönt nyservad o airbagen borta så bilstolen kan komma in sen men tjii fick ja. Den nya lampan vi satt in i helgen var trasig, refektorglaset!!!! Ja de var ju bara o kasta oss i bilen så fort richard kommit hem för o köra in o kolla de där den var köpt, mycke riktigt, trasigt!!! Dessutom kommer inte den nya förrän på torsda, så ännu en gång e de bara o vänta. Så besiktningen får vänta tills nästa vecka i alla fall, tror inte de godkänner en trasig framlampa!!! Sen var de ett par andra småsaker med men de kan vi fixa lätt jue!!

Näpp, ännu en gång sena till dagis!!

Fullt ös...

Som vanligt då!!! Var ett tag sen ja skrev nu så de har ju hänt en del!!

Måndes lunch kom richard hem från jobb, jätte dålig var han så de var bara o ringa runt o säga till de som skulle komma på kvällen o fira Kevin att de inte gick så bra!! Men vi fick en mysig kväll i alla fall!!! Dessutom kunde ja ju passa på å hämta sakerna till bilen medans Kevin sov, pappa sov ju i rummet brevid, men när ja kom tillbax så sov de bådaa fortfarande som stockar!!!!!Såg såååå gott ut!!!
 
I tisdes var de ju mvc, de var ju länge sen sist så de var kul o komma in o kolla så allt e ok!! Givetvis var de det med, hjärtat tickade för fullt!!! Hon tyckte dock att ja skulle gått upp mer i vikt efter hur stor ja e men de tycker inte ja, som sist kommer de väl på slutet!!! Man ska ju tappa de där kilona igen med jue!! Tyvärr har ju foglossningarna o ryggen börjat för länge sen men fick mina band mm nu i alla fall så de ska väll hjälpa!!!!

Sen fick sofie o ja rycket i onsdes o tog bilen till ullared!!! Sååå kul de var o vilken tur att vi tog de i veckan istället, var ju knappt nått folk där ju!!! Kunde strosa rundor o kolla på precis de man ville utan att stressa!!!! Tjej snack blev de en hel del de med!!!!

Sen var ju nästan veckan slut!!! Byggarna håller ju på varje da från sju till fyra!!! Komma o väcka en så tidit!!! Men men de kom ju en bit på vägen, så de ska "förhoppningsvis" montera upp allt i monn!! *Hoppas* Ska bli så skönt o få ordning här igen, var ju ett tag sen de började så man börjar ju bli en aningen trött på de nu!!!

Helgen som skulle bli lugn blev ju inte så, richard hade blivit bra så de blev o göra klart de sista på Kevins rum som nu e helt klart, bara ett par småsaker i garderoben kvar men de ska vi ta nu i veckan istället!! Hans rum e ju klart o de e ju de som e de viktigaste. Vårt sovrum blev med helt klart, var bara ett par småsaker men dock det blev gjort. Så nu e de bara bebis rum som ska pulas med men de är ju tre månader kvar så ja tror vi ska hinna i alla fall!!! Igår kom Henke o sofie med familj, skulle hjälpa oss med volvon!!! De blev jätte bra *Tack* tog dock tid men blev jätte bra, men vi hann ju ut o gå med ungarna med, så skönt väder som de blev igår kväll!!!!

Idag blev en full da med, var o lämna lillemannen på dagis åtta i morse, sen har ja lite tid o slappa innan ja ska hämta honom igen. När han sen vaknat ska vi till klippan direkt o lämna in volvon på verkstaden, sen har vi tjugo minuter på oss o ta oss till vårdcentralen, men de ska vi klara lätt jue!!!! Pappa kommer dit o möter upp oss efter så vi slipper ta bussen hem!!!  Men han slutar ju då ändå, så de blir ju inte så mö extra!!!

Näpp, soffan kallar!!!!


RSS 2.0