Snacka om helg!!!!

Fredagar slutar richard alltid tidigt så vi passa på o åka o handla mat inför helgen, dessutom ett par andra ärenden med!! Så vi hade allt hemma vi behövde för helgen!!

Lördes började vi tidigt, direkt efter frukosten gick vi ut i trädgården, var ju jätte fint väder dessutom!! De var dax o ta ner kronverket på träden, de ska ju bort. Tur var väll de, hade ju börjat bli röta i en hel del grenar så hade de kommit en storm till hade mycke mer fallit!!! Men tid tog de o jobbit var de!! Passade på o sortera ut vad som skulle till tippen o vad som skule bli bränne!!! Till lunch kom dessutom farfar o hjälpte till!! Efter en snabb lunch o kevin lagt sig för o sova midda, passade jag o farfar på o tvätta bilarna, var stort behov av de!! Richard passade då på o få en del småsaker gjorda som skullat göras ett tag nu!! Sen var de richards tur o fara, HIF-Trelleborg på olympia!!! Så Kevin o ja åkte till åstorp för o införskaffa de sista sakerna vi glömde på fredagen!! Dessutom kännde ja inte för o göra midda så vi körde in om roma o beställde pizza. Mär vi kom hem var pappa o morbror micke hemma redan!! Så de blev en myskväll med massa film o snack!!! O givetvis omställning av klockan innan vi gick o la oss med!!!

Söndan började lugnt, vi passade på o städa av huset innan mormor o morfar skule komma, o middan förbereddes med för vi hade ju en del annat o göra!!! Lagom till en fika kom de o vi satte fart sen, men som de säger, en olycka händer så lätt o de slutade med en tipp till akuten som varade mellan halv tre på eftermiddan o ett på natten. Snacka om att man var trött när vi kom hem igen!!!! Så vid två kom ja i säng, o dock inte pigg när kevin kom in kl 7 o ville ha frukost, men de var ju bara o masa sig upp!!!!  Sen var de mest o försöka hålla sig vaken på dagen, men de gick i alla fall!!! För i går kväll hade vi bestämmt oss för o åka en runda till tippen i alla fall med vår "lilla" hög!!! Halva kom iväg i alla fall sen lastade vi upp andra halvan på släpet så de e klart, tippenhär i byn har ju öppet ida tills fem så då hinner han lämna de i alla fall. Sen har vi ju mer men en början har de blivit!!!

Så inte för helgen blev precis som vi tänkt oss men man har ju inte varit sysslolös!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0