09-11-27

Snart denna veckan slut med, dessutom så ska ja jobba hela helgen med men de e bara o hålla humöret uppe!!! Men de kommer gå bra, har ju bra människor o jobba med i helgen!!!

Igår ringde de från Ä-sjukhus, de hade fått in isabelles journaler och hade en öppning på dagen så de tyckte vi skulle komma direkt!! Såå skönt!!! Så nu e hon vaccinerad och proverna e tagna, 3 rör från min lilla sessa!!!! Så nu har vi en ny tid till i början på december o förhoppningsvis lite raka svar!!!Kevin tyckte de var jätte kul o vara tillbax på den avdelningen, fast han lekt i flera timmar ville han inte hem, men efter en muta om Mc Donalds på vägen hem gick de bra, mat skulle vi ju ha i alla fall!!!

Den kommande månaden har vi en hel del. Först blir de julgodis som ska göras, sen måste ja handla de sista julklapparna med!!! Två 25-års kalas har vi med, var av ett kommer här hemma, så de kommer bli en hel del o göra. Sen ska man ju hinna med de vanliga med o jobba, hem o familj!!! Sen har vi ju julen här med, samtidigt som de ska bli sååå skönt så kommer ja vara lagom trött tills dess!!!

Snabb uppdatering men dock ett par rader!!!

Ha de riktigt gott o njut av allt mys!!!!

09-11-21

Hinner inte skriva här så ofta mer men ska försöka sammanfatta!!!!

Vi har tagit vaccinet, alla utom isabelle förståss, de andra klarade sig bra men givetvis skulle ja bli en aningen dålig!!! Men men, en sjukdag senare o livet funkade igen!!!!

Har varit på bvc, inte hänt så mycke den senaste månaden så de skickade in remisser till ängelholm så vi kan få klara svar nu, hoppas bara att de går fort o få tiderna!!!

Sen har vi fått in isabelle till januari, visserligen blev de inte på dagis som kevin går på men fick bli dagmamma så länge, de garanterade en plats till hösten!!!Ev tidigare om möjligheten finnes!! Så nu e de grönt ljus för richard om de dyker upp jobb!!!

Nä, barnen kallar!!! Får bli mer en annan dag!!!

RSS 2.0