Torsdag

O snart e helgen här igen, förhoppningsvis ska vi få lite gardiner i helgen med i stora rummet!! Mormor o morfar ska ju eventuellt komma upp, men vi får se hur de blir!! Har ju inte bestämmt de fast än!!! 

Inte konstigt att min lille pojke var gnällig, när vi kom till hans specialist i helsingborg igår, visade de sig att hela vänster öra var igenkletat, han rensade i en halvtimme men kom inte in så han kunde se röret!!! Så vi tog beslutet att det fick bli penicillin o droppar i örat i tio dagar i alla fall, så inflammationen hinner lägga sig så ska han kolla på de sen igen. Kan ju vara massa olika orsaker att detta inträffat, men förhoppningsvis sitter röret kvar i alla fall, annars blir de ju ny utredning om ny operation!!! Men men en da i taget nu o vi hoppas på o slippa i alla fall!!!

Idag är den första dagen denna veckan vi inte måste åka någonstans, även om de e jätte kul o komma ut o träffa folk så e de skönt o ha en da hemma i alla fall, kan ju inte göra så mycka idag ändå, imed kevins öron e så kännsliga får vi vara inne, vill ju inte förvärra något för honom i alla fall!!!  Men finns ju saker o göra här hemma med hela tiden så sysslolös blir man ju inte i alla fall!!!! Men snart e ju allt lulllull klart, Kevins rum är helt klart o vårat med, vi har en bård o sätta upp i bebisens rum o sätta upp tavlorna som för tillfället ligger i spjälsängen, sen e de klart med. Båda badrummen är ju helt klara nu dessutom, de e ju bara såååå skönt!!! Köket målade vi direkt när vi flyttade in , så de enda som vi inte ska göra vid är stora rummet, men de kommer väll de med!!!  Så de enda som blir kvar tills nästa år är ju hallen o ett par saker ute, men de bekommer inte mej ett dugg o hålla på utomhus för då kan ja ju ha rent inne i alla fall!!

Nä får börja med lunchen nu, om ja skahinna med de också!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0