Trött..

Ja de e milt sagt i alla fall!!! Här var lillemannen uppe redan halv sex o kom in till oss o sa frukost, dock inte!!! Vet inte var han har fått detta morronpigga ifrån, men får bli kortare middagslurar för detta kan ju ta kål på en!!! För tillfället får man ju inte sova varken natt eller morron!! Men har ju hunnit med mö ida redan, hela köket är rensat o vidgjort o diskmaskinen är igång så man kan ju säga att ja hunnit med en del som ska göras ida!!! Men får se vad som händer, trodde snickaren skulle komma igår men ännu en gång inte, vi kan ju ha turen med oss att han kommer ida men förhoppningarna e inte så stora!!! Dessutom kommer axel o hämtar bilen nu på förmiddagen så köra kommer ja inte kunna göra heller.

Mina ärenden fick ja köra o göra igår, var o lämnade igen kevins jacka, den klarade ju inte ens en tvätt!!! Sen in om telia o skaffa en ny mobil till richard, sen hade vi köpt en aningen för mö saker på IKEA så gick in o lämnade tillbax de!!! Så kevin fick ett sängbord med så nu e hans rum helt klart, bara lite lull lull som richard kallar de!!!

Eftermiddagen var de tandläkaren för kevin, han var jätte duktig o vi fick massa beröm för hans motorik o att vi lärt honom bra, han e ju bara två, tydligen brukar de inte kunna borsta tänderna själv så bra då, men då var de värt allt tjafs o bråk vi haft om de!!!! Min store kille!!!!Dessutom fick han ju en ny tandborste av tandläkaren så vi hann inte mö mer än hem sen ville han redan borsta!!!

Nä, soffan sliter i mej!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0