Fredag igen!!!

Så skönt de e, veckan har ju bara varit så full med massa saker som var ett måste o göra så man hade ju inte så mycke tid o vila på!!!!! Så sjuk, njaa, på kvällstid får ja vara de när richard e hemma!!!

E nu i vecka 28 o de e ju bara tolv veckor kvar!! Ska ju till mvc på onsdag igen, dax för glukostest o ny koll. Känns en aningen konstigt då ja vid förra graviditeten varit på mvc minst två ggr i veckan o detta kommer bli mitt tredje besök bara, men samtidigt e de skönt!!! Men nu kommer besöken mer intensivt sa de förra gången!!! Men de e ju en massa annat med som ska fixas så ja klagar inte på lite fri tid!! Dessutom smyger de sig jul med o massa med de som ska fixas!!! Ska ju ha vår första julafton hos oss så de ska bli sååå kul!!!!

Denna helgen ska ja försöka o ta de lite lugnt men de brukar ju inte bli så ändå, har ju lite på tavlan. Men de e ju bara richards gåsabollen, sen kommer henke o sofie med hela sin familj på midda med, o en lekstund! Hoppas på fint väder på sönda så kanske vi kan vara ute med!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0