Tiden rinner iväg!!!!

Japp, o de märks nu i alla fall!!! Tyckte de var freda precis o vi skulle ha en massa mys o kul i helgen, men se på kattsingen, den tog slut i förtid!! Hihi...

Men litta blev de ju, gåsabollen var kanske inte så kul detta året men de kan ju bero på regnet som bara forsade ner, så vi var ju hemma redan vid fem!!! Söndan började en aningen stressigt, fick ett mess att de sista varorna vi skulle ha kommit in på Ikea, men de kunde inte ställa undan. Så de var bara o kasta sig i bilen o hämta upp de, sen hem o sätta igång spisen för vi skulle ju ha middagsbesök!!! O snacka om att ungarna hade kul i alla fall, tror de vände upp o ner på vardagsrummet tio gånger men de e ju för gooa, bara ja kom in där satt de som små ljus i soffan o tittade på filmen precis som de skulle aldrig hitta på bus!!! *Skit snack!!*Sen gick ja o sofie ut en runda med fille o kevin i byn, skönt o röra på sig o få litta frisk luft, tyvärr verkar de som båda våra killar har en hemsk hosta bara!! Jätte mysig da blev de till slut i alla fall!! -TACK!!!!

Ida började dan lugnt, förutom kevins jobbiga natt med hostan så var han relativt lugn i morse i alla fall. Så de blev till dagis, sen ringde ja hans läkare, han ville vi skulle komma in o ta några prover i eftermidda, så de blir klippan!! Dessutom var ja på besiktningen med bilen i morse, gotte, den e KLAR!!!!!

Onsda e de dax för mvc igen, tyvärr en jobbi väntan men sånn tur e sofie hemma så ja får vållgästa henne!! TACK!! Vänta i två timmar själv e ju inte kul, dessutom får man ju inte äta eller drick nått!!! Dryg tid, men sen e de gjort o bara massa positivt kvar!!!

Efter denna helgen undrar ja när vissa ska växa upp, ta ansvar för sina handlingar o inte strö de över andra istället!!! Trodde de var de livet gick ut på men de beror på vad man prioriterar!! Ja e stolt o säga att min familj kommer allra först o kommer alltid o göra!!! Den som prioriterar på annat sätt borde tänka över sitt liv!!

Näpp, frukosten väntar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0