Fullt ös...

Som vanligt då!!! Var ett tag sen ja skrev nu så de har ju hänt en del!!

Måndes lunch kom richard hem från jobb, jätte dålig var han så de var bara o ringa runt o säga till de som skulle komma på kvällen o fira Kevin att de inte gick så bra!! Men vi fick en mysig kväll i alla fall!!! Dessutom kunde ja ju passa på å hämta sakerna till bilen medans Kevin sov, pappa sov ju i rummet brevid, men när ja kom tillbax så sov de bådaa fortfarande som stockar!!!!!Såg såååå gott ut!!!
 
I tisdes var de ju mvc, de var ju länge sen sist så de var kul o komma in o kolla så allt e ok!! Givetvis var de det med, hjärtat tickade för fullt!!! Hon tyckte dock att ja skulle gått upp mer i vikt efter hur stor ja e men de tycker inte ja, som sist kommer de väl på slutet!!! Man ska ju tappa de där kilona igen med jue!! Tyvärr har ju foglossningarna o ryggen börjat för länge sen men fick mina band mm nu i alla fall så de ska väll hjälpa!!!!

Sen fick sofie o ja rycket i onsdes o tog bilen till ullared!!! Sååå kul de var o vilken tur att vi tog de i veckan istället, var ju knappt nått folk där ju!!! Kunde strosa rundor o kolla på precis de man ville utan att stressa!!!! Tjej snack blev de en hel del de med!!!!

Sen var ju nästan veckan slut!!! Byggarna håller ju på varje da från sju till fyra!!! Komma o väcka en så tidit!!! Men men de kom ju en bit på vägen, så de ska "förhoppningsvis" montera upp allt i monn!! *Hoppas* Ska bli så skönt o få ordning här igen, var ju ett tag sen de började så man börjar ju bli en aningen trött på de nu!!!

Helgen som skulle bli lugn blev ju inte så, richard hade blivit bra så de blev o göra klart de sista på Kevins rum som nu e helt klart, bara ett par småsaker i garderoben kvar men de ska vi ta nu i veckan istället!! Hans rum e ju klart o de e ju de som e de viktigaste. Vårt sovrum blev med helt klart, var bara ett par småsaker men dock det blev gjort. Så nu e de bara bebis rum som ska pulas med men de är ju tre månader kvar så ja tror vi ska hinna i alla fall!!! Igår kom Henke o sofie med familj, skulle hjälpa oss med volvon!!! De blev jätte bra *Tack* tog dock tid men blev jätte bra, men vi hann ju ut o gå med ungarna med, så skönt väder som de blev igår kväll!!!!

Idag blev en full da med, var o lämna lillemannen på dagis åtta i morse, sen har ja lite tid o slappa innan ja ska hämta honom igen. När han sen vaknat ska vi till klippan direkt o lämna in volvon på verkstaden, sen har vi tjugo minuter på oss o ta oss till vårdcentralen, men de ska vi klara lätt jue!!!! Pappa kommer dit o möter upp oss efter så vi slipper ta bussen hem!!!  Men han slutar ju då ändå, så de blir ju inte så mö extra!!!

Näpp, soffan kallar!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0