09-06-17

Äntligen har jag kommit in igen!!! Har visserligen inte haft tid o skriva med jobb, familj o en stor vilja att hinna med en massa andra saker med!!!! Men även om ja varit på väg o skriva så har ja inte kommit in!!! Traaadit!!! 

Ja har kommit in bra med jobbet o så i alla fall o de känns skönt o jobba igen!! Visserligen har ja fått ett speckat schema i sommar men de får man ta när man e ny!!!! Till nästa sommar kanske vi kan ha familjesemester alla ihop!!!! *kors i taket!!!* 

Har varit en del i Klippan med hos sophie och ungarna, som alla vet älskar ja alla barn men mhy kan ju bara ta priset ibland, att ha matstunder med henne blir en överraskning varje gång!!! Dessutom massa snackestunder med sophie med vilket vi inte tycker e fel!!!!!! Speciellt inte när folk kan bete sig som de gör!!! Man tror ju att vad som än händer ska ALLA i ens familj ställa upp men så e ju inte alltid fallet!!! De vet ju ja med!!!! Nokk om de!!!

Imorron blir de roadtrip!!!!!! Sophie ska till malmö, så vi ska åka ner där!! Massa skitsnack i bilen kommer de bli med, precis som de ska vara!!! På vägen hem får vi se om vi tittar in om ngn affär med!!!

Sen kanske ja ska bli vagnägare igen!! Ska o kolla på en Carena swing, vill ju ha en sånn!!! Men om de blir e inte bestämmt än men lutar på de hållet i alla fall!!!

Nä, trött e ja o upp i morron ska ja de med, så sussa gott alla vänner!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0