Fredag igen!!

Ja så var helgen här igen, men de e ju skönt på samma gång. Har en del framför oss denna helgen. I morron kommer bamse o hälsar på o så ska vi ut alla o gräva i "lerhavet". Hoppas de inte regnat för mycke ida, blir så tungt annars!!! Men kevn kommer ju ha kul i alla fall, han brukar vara full med lera på ett par minuter, men de finns ju tvättmaskin!!!! Kan se om de finns tillfälle o ta foto så ni får se!!!

På lördag så kommer svärfar på morron

en med frukost, nybakade bullar, mumma!!!! Sen ska de fixa bromsarna på hans bil. Till lunch ska vi till ängelholm o fixa håret, ska bli skönt o få de vidgjort, var ett bra tag sen sist!!! En midda på de o sen hem o kolla på melodifestivalen!!! De e ju malmö, så man får ju hänga på!!

Sönda verkar lugn än så länge men förmodligen blir de förbereda inför nästa vecka ute, "grusen" kommer ju då så desto mer vi gjort desto lättare blir de sen!! Sen har Kevin fått tid till hans specialist i helsingorg på månda morron, så nu e de bara o hoppas på att allt e bra fortfarande!! Men de tror ja!!

Isabelle har tre dagar med medicin nu, sen ska vi börja med den nya vällingen med, hoppas verkligen deta hjälper för hon e jätte orolig hela tiden!!! Influensan o viruset verkar släppa nu  i alla fall!!!

Näpp, richard o isabelle har somnat brevid mej i soffan, får skicka dem i säng!!!

Ha en jättebra helg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0