Händelserik vecka!!!

Ja nu e de en massa som händer hela tiden, trädgården har de kommit stora framsteg med o förhoppningsvis i slutet på veckan så ska allt vara bortforslat som har med stubbarna o göra i alla fall!!! Nästa steg e ju trädäcket eller "utealtanen" som ja kallar de!!! Men de e ju halvgjort redan så de kommer ju antagligen gå undan!!!

Sen fick vi besök i måndes, sofie kom med hela familjen!! Snacka om att mhy växte nu sen isabelle kom, hon som varit så liten hela tiden!!! Vi fick en riktig heldag, o ungarna fick leka av sig med!! Kevin hade ju dessutom varit på dagis på förmiddan så han slocknade som en stock när de körde!!!

Igår var de dax för bvc, isabelle hade gått upp till 4090g o var 55cm lång, stora donnan nu!! Hihi... Men allt var ju bra!! De e ju de som e de viktigaste, de enda e ju att hon kräker fortfarande en del fast vi har magdropparna, men blir de inte bättre till helgen så ska vi köpa miniform istället!!

Idag har vi gjort vid inomhus på förmiddan, richard vaknade ju med nackspärr o då e de ju inte så kul o springa ut i kylan direkt!!! Dessutom e han o besiktigar bilen nu, skulle bara gå in på nätet när ja hämtat kevin o kolla efter tid, men de fanns ju nu direkt så han satte sig i bilen!! Lika bra o få de gjort, de ska ju göras i vilket fall som!!! Även om vi får ombesiktning så blir ju allt klart nu i alla fall, så skönt när båda bilarna e ok!!!

I eftrmidda ska richard städa i sitt garage i alla fall, ja får väll försöka sy klart kevins adventskalender, de e ju bara lite kvar nu men de e ju de tradiga så man drar ju sig för att göra de, men de får väll bli så!!!   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0