När de inte blir som de skulle blir de som de blir!!!!

Ja denna helgen skulle vi ju inte göra något speciellt, mesta delen ta de lugnt o njuta av tillvaron men som vanligt blev de inte så!!!! Redan i fredes började de med att vi fick besök, visserligen inte för o träffa oss så mycke som Isabelle men dagen bara försvann i alla fall!!!!Dessutom fick vi kvällsgäster med, Martin o Carina kom in o kolla på Lets dance o tog oss litta dricka till de, ja eller de gjorde, ja håller mej till colan än så länge!!! Med andra ord vi kom inte i säng förrän sent!!!

Lördan var de o ställa väckaren, ringde redan halv sju, så de var ju bara o masa upp sig för svärfar, bamse o emil kom klockan sju!!!! De satte igång o började riva upp rötterna. Men de var ju lättare sagt än gjort!! Första roten kom upp i alla fall, men de var ju också den lilla!!! Sen påbörjade de en av de stora men kom tyvärr inte så långt innan de var tvungna o köra, bamse skulle ju till jobb!!! Men vi var tvungna o köra o handla nya klingor till tigersågen o blöjor till Isabelle ändå, så de var ju bara o kasta sig i bilen!! När vi kom hem igen var de bara o kasta richard i duschen o byta om på ungarna. Richard skulle ju o bowla o äta midda med killarna från innebandyn o vi skulle en runda o hjälpa farfar så de var bara iväg igen!!!Innan vi kom hem igen var ju klockan närmre nio o de var o slänga en övertrött Kevin i säng o invänta att Isabelle skulle ha mat!! Men då hann ja ju med ett samtal med sofie med, o tur var de!! TACK sofie, de behövdes!!!!

Idag började dan på samma sätt, svärfar o bamse kom sju i morse, o nu kämpar de med rötterna!! Men förhoppningsvis ska de få upp en till idag i alla fall!!!! Men de återstår o se. En annan har tvättat hela dan o mer finns de!! Men så e de ju o ha familj, o mindre blir de ju inte i alla fall!!!

Nä får springa o kolla maskinerna igen....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0