Bättre i alla fall...

Kevin o richard börjar bli bättre nu efter vår tur med influensan, bara ja o Isabelle som har kvar!!! Men de e på bättringsvägen i alla fall!!! E så borta i huvudet så ja glömmde bort bvc besöket i tisdes!! Snacka om att ja kännde mej dum när hon ringde, en timme efter ja skulle vatt där!! Men när ja förklarat läget förstod hon att vi glömt de!! Men men, ska ju dit på tisdag!!!

På söndag e de precis en månad sen vi var på förlossningen o fick se vår lilla sessa för första gången!! Tiden bara rinner iväg!!! Tänk en hel månad redan!!!! O min lilla pojke som de känns som de var igår ja såg honom för första gången, kommer ju fortfarande ihåg hans förlossning!!! Han e ju 2,5år ju!! Ingen liten gosse mer!! De finns inget eller ingen annan ja älskar så mycke som mina barn!!!! Dessutom har vi varit lyckligt lottade, med förutsättningarna de hade när de kom till världen, e de fullt friska ändå!!!!

Sen har vi ännu en lycka i mitt liv, richard o ja träffades den första augusti för 6,5 år sedan. Tre år senare på stranden vi träffades, förlovade vi oss, vi var där tillsammans med henke o sophie, snacka om mysig da!!!! Sedan dess har vi fått två underbara barn, skaffat gus tillsammans och dessutom så gifte vi oss 24/5-08. Blev en riktig familj!!

Sitter o lyssnar på mina gammla skivor o minns tillbax, märks de????

Nokk med detta nu, ida har vi fått fejja en del, blev storstäd av huset så vi fick ut alla baciller!! visserligen inte de roligaste o göra en torsda eftermidda men såå skönt nu när de e gjort!!! Helgen kommer ju antagligen bli full, ska ju troligtvis bli uppehållsväder så då får vi ut i trädgården i alla fall, sen har vi ju saras kalas på sönda, såvida vi hinner bli bra alla!!! Kevin tycker vi börjar bli tradiga nu ju, han har ju varit hemma från dagis hela veckan o ska ju inte dit förrän på månda!!! Men vi har kunnat hålla honom sysselsatt i alla fall när han varit bra mellan varven.

Ett Grattis till evve på 22års dagen med!!!! 

Nä, middan gör inte sej själv!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0