Lov vecka!!

Så nu blir de en massa!!! Ida ska vi till änglholm på ett par ärenden *hoppas* men fyller i mer senare!!! Dessutom så ska vi hämta upp svägerskan, hon ska vara här ett par dagar o leka o underhålla barnen!! I morron ska vi till bvc o denna gången så ska ja komma ihåg de med!! Ska ju ha båda barnen med denna gången!! Sen så kommer Ida o amadeus o träffar isabelle o ska leka!!! Eller riva huset som ja kallar de!!!! Var ju länge sen nu, men får skylla lite på influensan vill ju inte försvinna!! Vi andra e väll bra bara en aningen trötta, men stackars isabelle har sitt kvar!! Men verkar som de börjar vända i alla fall så till helgen hoppas vi de ska vara borta!!

Sen givetvis ska va göra så mycke vi hinner i trädgården med men de får ta sin tid!!! De har fått upp alla rötter nu ju så nu e de en massa grävande o planerande innan berglagret o stenmjölet kommer!! Så i monn när vi har besök ska richard förmodligen till tippen, de har ju öppet här i byn då jue!!!!

Nu vill ja att våren ska komma, så vi kan vara mer ute!!! Visserligen har vi under gårdagen införskaffat en hel del saker till inredningen så vi fått fint inne, men de e ju sååå skönt o vara ute!!

Igår blev vår lilla flicka en månad!! Dessutom har ja varit rökfri lika länge!!! Grattis till oss!!!!

Ännu ett grattis till sara som fyller år ida!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0