Oturen förföljde mej!!!

Gårdagen började hur bra som helst!! Morronen fick vi en hel del gjort med o plocka undan gammla saker!! Så de blir ett lass till tippen till!!! Vi gjorde oss i ordning för bvc, o vi var klara i god tid dessutom!!! Hann till bvc i tid o var till o med ett par minuter tidiga!!! Besöket gick jättebra, båda barnen har växt bra o gått upp i vikt, bara beröm!!! Var ju en aningen orolig imed influensan precis varit här!!! Men från o med vi körde från känndes de som vad ja än försökte göra eller gjorde bara blev fel!! Även dunderklumpig blev ja!!! Hade jag varit smart hade ja ställt in alla planer o bara gått o lagt mej, men som vanligt så gör man inte de utan blir bara irriterad på sig själv!!! Slutade att vi satt o skrattade i soffan på kvällen hur klumpig jag var, men de bjuder man på!!!

Sånn tur var vaknade vi på rätt sida så oturen hade försvunnit i alla fall!!! Tog o sorterade ut de sista i morse o betalade räkningarna så de var gjort de med!!! Allt tradit då!!! Sen har vi bara tatt de lugnt!!

Imorron ska ja vara hemma med ungarna själv, richard ska iväg på förmiddan i alla fall, men kan ju bli längre!! Eventuellt ska ja o kevin iväg en runda på eftermiddan men de vet vi inte hur de blir än!! Fredan ska vi till ängelholm igen!! *hoppas o håller tummarna!!!* Sen blir de kanske Genarp en runda o hämta plattor men de får vi se!!!

Till helgen ska vi ut i trädgården om bara tjälen släpper, sen ska ju sara firas med!!! Så som vanligt fullt i helgen med. Nästa vecka ska kevin tillbax till dagis o de ska bli såååå skönt!!! Han e ju riktigt rastlös nu så en aningen lek med barnen kommer göra honom gott o vi kan vila upp oss litta!!!

Nä lillemannen ska göras i ordning för sängen nu!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0