Vilken morron

Inget som vill som ja men de får man väll vänja sig vid!!!

Isabelle börjar bli bättre i alla fall, trippen till akuten gjorde susen, dessutom var de en het underbar läkare så vi fick ju tips om de skulle hända igen så vi slipper åka in!!!! Visserligen e hon ju inte frisk än men börjar bli lite bättre, kan ju håll maten i sig igen!! Ett steg mot en frisk dotter!!!

Tyvärr håller de inte för oss alla, var på kalas i helgen, vilket nu i efterhand ja inte hade åkt dit om ja visst all fakta!! Kevin har ju varit hemma i två veckor med influensan och en enorm hosta, tydligen hade de kvar sina sjukdommar för kevin har blivit dålig inatt igen!!! Hostade så man trodde han skulle få upp hela innehållet i kroppen!!! Stackars liten, han som längtat hela helgen för att få gå till dagis igen, men men ska lita på mej själv i framtiden, bara hoppas isabelle inte får en runda till nu för då går ja i taket!!!!

Denna veckan skulle ja vilja gå i mona föräldrars skor!! Teneriffa!!! Gottegrisar kan man ju kalla de!!! Men de kommer ju ta ett tag innan vi kan åka igen. Men ja kan ju alltid åka själv!!!!! Hihi....

Som vanligt har vi ju bvc besök imonn, sen ska veckan vara relativt lugn. Helgen däremot har vi o göra!! Lörda kommer svärfar o ska göra vid sin bil, sen efter midda så ska vi till ängelholm o göra vid håret!!! Sååå skönt de ska bli, var ju sen brällopet nu vilket blir exakt nio månader sen i morron!!! Snacka om att tiden bara rinner iväg!! Sen skulle vi ju träffat sophie med hela familjen o ev åkt till busfabriken, var ju länge sen nu!!!Men efter en dryg väntan har de äntligen fått vattenkroppor, så de blir ju inget med de!!! Får hoppas de blir bra snabbt, filles födelsepresent ligger ju med kvar här!!!!

Nä, tvätten gör inte sig själv!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0