Miniform

De e min mirakelkur!!! Under gårdagen tyckte vi att Isabelle kräkte fortfarande en aningen mö, o har ju jätte svårt o rapa efter maten med ju!!! Dessutom börjar hon ju krampa med magen, så vi bestämmde oss för apoteket och köpa miniform!!! De fick hon två sista målen igår, vilket var de sista kl 22. Sen sov vår älskling hela vägen till halv åtta i morse!!!!Snacka om att vi blev chockade när vi kom upp o såg att klockan var så mycke, kan ju visserligen vara en tillfällighet men de hoppas vi inte på, miniformen hade samma snabba verkan på Kevin med ju!!! Vår mirakelkur!!!

Igår fick vi oväntat besök, mormor, morfar o gammelmormor kom o hälsade på ju!! Så Isabelle fick en jättefin dress med mumin o lilla my!!!! Snacka om o bli impad, hon har ju bra smak!!!! Sen tidigare på dan var vi o handlade, Äntligen köpt de tjocka bäddmadrasserna vi skullat ha länge, även de sista listerna blev köpta!! Såå skönt!! Sen var vi in om o köpte födelsepresent till Nikki med, hon blev ju stor donna igår!! 3 år nu ju!!! Så vi passade på o köra in om med den med på vägen hem!!! Köpte även till fille, men han får ha sin en annan da!!!

Ida kommer farfar o vi ska en runda till väla o en till familia, sen ska vi luncha här när richard e tillbax från innebandyn o sen blir de plocka upp plattor i trädgården o börja gräva ut!!! Nu ska de hända saker i alla fall om vi får bestämma!!!! Nä nu kommer snart våra frukostbullar så vi får väll klä oss!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0