9 dagar kvar

Ja tiden bara försvinner, nu e de ju bara nio dagar kvar tills de e julafton, men vi börjar ju en aningen innan med farfar!! Men de får man om alla ska hinna fira!!! Dock en hel del saker till som ska fixas, men de kommer, har en fullbokad vecka igen!!!

Slutet på förra veckan skulle vara mest mys pys, men de blev litta på tavlan. I torsdes fick ja ett ryck o åka o handla så passa på o hämta sofie på eftermiddan sen en tur till väla o ikea!!! Pappa hämtade upp kevin innan så vi fick "barnfritt" med jue!!!! Ja Mhy var ju med men hon gör ju inget liv från sig!!!!

Fredes var inte så mö som hände egentligen men fick ett tradit samtal, svärfar kapade fingret på jobb, så höll mest kontakt med honom o sen åkte ja till apoteket o hämtade ut medicin till honom med!! kvällen hade vi mys framför tv´n men de var faktiskt skönt, dessutom hann ja börja på paketkalendern ja ska brodera. Lördan var de upp i tid för mormor o morfar skulle ju komma upp med plattor till oss, stannade o lekte en liten stund med men de hade bestämmt med en vän de skulle träffa, så blev inte så länge men de visste vi ju om. Sen fick vi sitta o vänta på faster som skulle åka med till strövelstorp, men hon hade ju varit på ekebo på lussevaka o kommit hem sent, så tiden vi bestämmt försvann, vi fick till slut ringa henne så hon kom, var ju synd om kevin o bara sitta o vänta. Men de kommer en gång när vi bestämmt en tid o hon inte kommer som ja kör istället!!! Sen for vi till strövelstorp o ja fick röja en aningen i farfars lht, inte så lätt med två fingrar i paket. Midda gjorde ja med!!! Innan vi körde hem blev de en snabbtitt hos farmor med, men lillemannen var så trött så de bar hem igen!!! Snacka om att han somna på två bleka!!!!


Igår var kevin o lekte med fille hela dan, då passa ja o sophie på o åka o handla en del, vår kyl var de eko i så mat var ju ett måste i alla fall!!! Sen skulle ja in o kolla om ja hittade kläder till bebis, Men blev som de blivit de senaste gångerna, ja hittade typ inget, men sophie hitta en massa!! Tog en snabbfika på familia innan vi åkte för o lämna maten hos oss o sen upp till pojkarna!!! Full fräs var de där, tror ja ska lämna mina pojkar där litta oftare, eller sophie???? Hihi.... Vi avslutade med roma, sen trodde ja att ja skulle somna direkt i soffan så vi åkte hem!! En runda på broderiet hann ja ju med så de var ju skönt, ska ju sätta mej med de ida med så de händer nått.


Näpp, dax o åka till dagis, blir ju två rundor idag imed de ska lussa ikväll med!!!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0