Ny vecka..

Ännu en gång sprang helgen iväg!!! Fredes kom richard faktiskt hem i tid fast ja inte trodde de, så vi kom iväg o fick de sista julklapparna. Så skönt att den biten e klar i alla fall!! De e mest om vi ska handla mer till Kevin o Bebis men de kommer efter hand!!! Sen pasa vi på o gå in om maxi o handla maten för denna veckan med!!! När vi väl kommit hem var de o kasta i oss litta sen midda innan de var sussedax för kevin!!!

I lördes skulle vi från början bara ha en slappe förmidda, men slutade med att kevin o ja följde med till innebandyn kl nio, snacka om att han tyckte de var kul!!!! De var ju bara axel, pappa o kevin på planen så han fick ju all uppmärksamhet!!! När de andra kommit vid tio passa vi på o knalla ner till affären o handla de vi tidigare glömt. På vägen hem kom kevin på att vi glömt hans klubba, så de blev en liten runda med innebandy till!!! Sen gick vi hem alla tillsammans istället!! Litta lunch på de o litta middeslur för kevin för sen kom ju farmor, ida o sara. Skulle byta däck till dem o så fick de träffas en liten runda. Sen var ju nästan hela dan förbi så dax o fixa midda o sen skulle kevin duscha, men han fick bara en snabbdusch för axel o malin kom in om dörren en runda med!! Så blev en full da!!!!

Söndan blev de fullt ös med!! Vi åkte till Busfabriken direkt på morronen, snacka om att kevin var lycklig. Han sprang runt mest  i början för han visste inte riktigt vad han ville göra, men efter en halvtimma lugnade han ner sig o kunde ha riktigt kul!!! Dessutom kom ju tomten dit o barnen fick paket, vilket smile vår lille gosse fick på läpparna. Fille o familjen var ju också med, men fille gillade inte tomten!!!! Efter tre timmar med lek o stojj, åkte vi hemmåt!!! Då skulle ju henke lackera bilen till oss!!! Snacka om skillnad bara de gröna spacklet försvann!!! Han blev dock inte klar så de ska komma in en runda i eftermidda med!!! Precis när de skulle köra, dök mormor o morfar in, de hade ju hämtat plattor till oss o skulle lämna av en del julklappar med inför julafton. Tydligen har de blivit många stora klappar i år för de hade bilen full!!! Ändå sa mormor att hon inte börjat handla till barnen än!!! *Jisses* Så vet inte hur vi ska få plats men de kommer senare, de e ju faktiskt 16 dagar kvar!!! Passade på o ta en snabbfika o lägga lillemannen innan de skulle köra!! Sen var den helgen slut den med!!!

Dennaveckan börjar på samma sätt, har visserligen nu på förmiddan lugnt, men sen kommer ju henke o barnen. I morron har vi ännu mer, mvc på morronen, tillbax o hämta kevin o köra honom till farmor för sen ska både ja o richard till tandläkaren, hur vi nu lyckats få samma da o tiderna efter varann!!! Sen blir de ju tillbax till ströels för midda o hemfart!!!  Onsdag har ja möte med arbetsförmedlingen, dock inte förrän på eftermiddan men ja ska ju dit!!! Sen kanske de lugnar sig igen en runda.

Men men, litta updaterning ska ja hinna med i veckan!!!

Kommentarer
Postat av: sophie

jaa det blev lyckat igår måste jag säga!!! :D

2008-12-08 @ 16:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0