Julstressen...

Försöker att inte stressa för mycke men julen tillhör ju en del stress!!! Igår var en helt full da i alla fall. Började med att lämna kevin på dagis, sen fortsatte ja direkt i bilen till ängelholm, syss skulle ju med o julhandla!! Fick i alla fall tag på allt som skulle handlas så de var ju skönt i alla fall, tog visserligen tid men de e skönt att de e gjort!!! Sen var de raka vägen hem o lasta av all mat!! När vi plockat upp Kevin på dagis åkte vi o åt lunch, sånn tur var så va kevin på jätte bra humör så han åt utan problem!!! Sen skulle vi passa kusinen en stund för syss skulle på möte men ja fick två sovandes barn i bilen så de blev inte så mycke skojj, bara en låång väntan i bilen!!!! När syss kommit tillbax, åkte vi ner till salongen o klippte ungarna o mej, var skönt o få av litta av de slitna!!! Men blir nokk en kort frisyr så fort bibis tittat ut!!!! 

Sen åkte vi tillbax till östra, skulle ju kolla på ett hus med henke o sophie, kuuligt nok så var de vår gammla mäklare som stod i dörren!!!! Var ju ett tag sen nu vi såg honom. Men han känner ju till mej o alla mina tusen frågor i alla fall!! Vi hann bara ta ett par ord efter sen åkte de hem o vi tillbax till ängelholm. Bara hem om syss o låta ungarna leka av sig litta o äta, sen var de alla tillbax till salongen, richard, dennis o min svärfar skulle ju med göras vid!!! Vid nio tiden bestämmde vi oss för att kevin o pappa skulle åka hem o sussa i alla fall, så stannade ja kvar, så de slapp gå hem!!!

När ja sen kommit hem ringde ja till min mamma för o kolla av läget o informera om vad vi fått tag i m.m. Hon berättade då att deras granne gått bort på natten innan, i hjärtinfarkt, två barns pappa på knappa fyrtio år, visserligen har inte ja träffat honom så mycket men bara tanken får ju en o rysa!!!! 

Ida har ja hållt på o städa o plocka undan sen halv sju i morse, redan nu känns de som ja e trött på de med de e ju en hel del kvar fortfarande. Ska ju ha de så pass klart i eftermidda så vi kan åka o handla granen o klä förhoppningsvis ikväll!!! Men de beror på hur mycke ja hinner!!! 

Ingen tid att förlora, dax o sätta fart!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0