Julgran!!!!

Nu känns de som vi har fått riktigt julmys!!! Direkt när richard kommit hem passa vi på att åka o inhandla granen. Kevin förstod inte de riktigt när vi stod o skulle välja men när den kommit in hemma o vi satte den i foten så log hela ungen upp!! Givetvis så ska något gå fel, när ja skulle plocka fram kulorna o glittret, borta!!!!! Letade överallt men vetti katten var de tatt vägen. Så medans kevin o pappa badade en runda, körde ja till supermarket i klippan. Tr nokk så hade de, o julgranen blev pyntad!!! Så nu har ja en mindre sak på listan o göra i alla fall. Dessutom hann ja med en hel del igår i hemmet med, ja finns litta kvar men en bit på vägen.

Idag har in sin sista dag på dagis inför jullovet!!! De ska ju ha julfest idag med så de blir en bra avslutning!!! Sen blir de litta sovmornar nu innan bebis kommer, om kevin kan vill säga!!!

I morron fyller richard år!!! Vet inte hur vi ska fira de men vi ska ju fira honom litta när han kommer hem från jobb i alla fall!!! De e ju freda så han e ju hemma tidigare så nått ska vi hinna med!!!

Sen ska ja till mvc dessutom, dax för genomgången inför förlossningen nu ju så de kommer ju ta litta mer tid än vanligt!!! Men vi har ju inte tid förrän precis innan lunch så de ska ju inte vara någon fara!!! Nu är ja ju i vecka 37 så allt börjar ju närma sig med stormsteg bara 26 dagar kvar tills bf. Men nu börjar de bli riktigt tungt o ett litet liv som tror utgången e genom skinnet på magen o de gör riktigt ont!!! Men om ja hittentills ska jämföra graviditeterna så har denna varit helt underbar jämfört med förra gången!!! De e ju inte förrän nu ja märker stora hinder, så de e ju skönt!!


Helgen e de dax för julgodis, sen har vi sista shoppingen med som ska göras!!! Men nu e de dax för litta frukost innan lillemannen ska på sin julfest!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0