Lillejul!!!

Nu har vi kommit till julen, massa stress o en massa saker som ska göras!! Men efter gårdagens rejv verkar de som om vi kommit ifatt i alla fall!!! Städningen e klar o klpparna givetvis, bara att de ska under granen ikväll!!! Förberedeserna med maten ligger "on time" i alla fall o litta pyssel o fixa ida med!!! De enda stora ja missat e ju julduken vi ska h på matbordet, har ja ju inte hunnit sy in kanterna på, men de ska ja ju hina ida i alla fall o pressa med!!! Ikväll ska vi ju duka mm så då får man ju a en duk med!!!!

Litta om vår helg. Fredes blev de fullt ös, Papps fyllde ju år o fullt med folk blev de hela dan o kvällen med, fast vi inte skulle fira, men de var kul!!! Lördes var de julgodis hela dan, körde till strövels redan till frukost, men kom dock inte hem förrän efter åtta på kvällen, men de e ju så de brukar bli!!!! Söndes bestämmde vi oss för o åka till busfabriken en runda med Kevin, där träffade vi upp Henke o sophie med familj!! Som vanligt sprang kevin massa rundor o när vi skulle köra hem igen var han rent röd i ögonen så trött han var!!! Kvällen sen spenderade vi med o fixa till bilarna, som vanligt, men förhoppningsvis så ska de vara klart nu!!!!

Igår skulle bara vara en lugn da men som vanligt inte de!!! Upptäckte läckage i vårt stora nya badrum, så röris kom direkt på morronen. Sen bar de av till doktorn med svärfars finger, dessutom räckte inte de utan fick bli akuten. På eftermiddan var de sista shoppingen inför julhelgen, snacka om att de gick fort på city gross, trodde de skulle vara långa köer o massa folk o trängas med, men de var inte så farligt!!!! Var dock inte hemma förrän vid fem men sen hade ja ju ett par timmar o fixa o pula!!!

Ida ska ja försöka få klart duken i alla fall o fixa de sista förberedelserna med maten, sen ska vi ju o fira ju hos farfar, så de lär ju bli fullt ös!!! Dessutom jobbar richard ida med, full da, så får väll fixa allt själv men de ska nok gå bra!!

Från oss alla, till er alla, EN RIKTIGT GOD JUL!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0