Regn...

Ida vaknade vi med extremt trisst väder, dessutom rent svart ute, de e ju tur att man har sitt mys med julsakerna som e framme i alla fall!!!

Kollade närmre i kalendern ida, nu e de bara 42 dagar kvar tills vi har ett litet tillskott i familjen!! Så mysigt de ska bli!! Nu börjar vi märka på Kevin med att han tycker de ska bli kul, varje dag undrar han när vi ska hämta bebisen, han vill ju krama!!! Men än så länge får han nöja sig med att känna på magen.

Dessutom e de bara 22 dagar kvar tills de e julafton!! Richard har ju bara 13 jobbedagar kvar, vilket vi verkligen ser fram emot o ha pappa hemma!!! De e ju vår första jul som "riktigt äkta" familj!!! Dessutom har vi klarat av de flesta stora renoveringar under detta året vi bott här så vi trivs ju i tillvaron!! Lite pill o plock har man ju alltid när man har hus men i de stora hela.

Har även varit duktig idag, ringt till amv o redovisat jobb som ja varit anvisad, surprice, de vil inte ha mej o jobba, konstigt när man e höggravid!!!! Men men, ska ju på möte med dem nästa vecka i alla fall så vi kan ju hoppas på att de blir lugnt sen, så många som e srbetslösa o de ska jaga en som e gravid.. hihi... de e ju sååå kuuliga!!!

Helgen kanske blir litta bus o lek för kevin, men inget som e bestämmt än. Sen skulle ja behöva inhandla de två sista julklapparna med, men får se om de hinns med!!! Hoppas på de i alla fall. Litta mat till nästkommande vecka hade ju inte heller varit fel men vill ju inte handla för mö heller, ska ju ha plats i kylen till jul med, antagligen blir en del som får åka in i frysen efter med!!! Ja e ju rätt bra på o göra litta mö mat, men de e ju bättre än att ha för lite!!!

Dax för frukost!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0