Sista dagarna...

... på detta året!!! Om man ska summera detta året har de varit helt underbart!! Har ju huset nu o fått en massa gjort i de så vi snart e klara för denna gången i alla fall!!! Dessutom gifte ju richard o ja oss, snacka om en underbar dag!!! Sen har vi vår lillkille som bara blir större o större, han e ju snart två o ett halvt, o gör stora framsteg i utvecklingen!!!! Han ska ju även bli storebror när som så detta gångna året sammanfattat har som sagt varit helt underbart!!!

Julen har varit jätte bra den med!!! Lillejulen firade vi med svärfar, julafton m min familj o juldagen med svärmor. Skulle kunna rabbla alla julklappar o allt men orkar inte rent ut sagt!!! Dock var dagarna stressiga men kevin hade jätte kul!!!! Alla nya skaker han fick!!!! Dessutom passade vi på o köra in om pam o anders så nikki kunde få sin julklapp på juldagskvällen, där var de ju fullt ös så lillemannen fick leka av sig rejält i alla fall!!! Annandan o på lördan gick vi ett par rundor på familia o väla o kolla in rean en aningen, men blev som vanligt, inte mö!!!! Men ska ut o kolla nu efter nyår, har ju ett par saker kvar till bebis kommer som behövs. Sen ska vi ju till klippan en da eller om de skulle komma hit de kommer ja inte ihåg, men de ska byta julklappar de med!!! Får ju passa på nu för sen e de ju inte långt kvar tills fille fyller år!!! Men vi hoppas på en bebis innan dess i alla fall!!! Presenten e ju klar de e bara ja som ska hämta o slå in!!!!  De e skönt när de önskar sig saker!!!!

Tyvärr har inte richard haft en lika bra avslut på året, blev ett besök på akuten med ryggskott o ichiasnerven (hur de nu stavas) o tyvärr kunde de inte skriva ut någon medicin förrän den femte när hans läkare kommer tillbax, med hans bakgrund e de ju inte så konstigt. Men e en tradig väntan för honom bara. Men men, finns saker man inte kan göra något åt!!!

Nu e de dax för nyår på onsdag, o vi ska till strövels. Ja hoppas på en lugn kväll, kan ju inte påstå att ja e så pigg för tillfället men de tillhör väll!!! E de så att ja inte mår bra den dan e ja förberedd på o stanna hemma med men de får vi ju se!!! Vissa dagar e ju som de e!!!

Nä, nu ska ja kolla på film med min son en runda, han e ju på myshumör!!!!

Kommentarer
Postat av: sophie

jag hopaps att ert nästa år blir lika bra som detta..! och att bebis kommer ut till oss frisk! kraaam

2008-12-29 @ 13:44:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0