Torsdag...

O de e massa saker som blivit gjorda i veckan så ida ska ja försöka ta hand om hemmet!!!! Litta tvätt o städning som kommit efter men de e ju snabbt gjort bara m tar tag i de o sen e de skönt o ha de gjort inför helgen!!!

Är nu inne i vecka 35 o har ju bara 40 dagar kvar, snacka om att vi längtar nu, skulle bara vilja ha ut de lilla pyret men de får vänta tills efter jul i alla fall!!! I tisdes var kevin på dagis som vanligt, av någon orsak blev han jättelessen så ja hämta honom litta tidigare. Men når vi kom hem bara försvann de, så vi passa på o börja beta av en del ärenden. Denna dan blev de ängelholm!!! Som vanligt lyckas ja med nått mysko, ja glömde mobilen. Så igår morse var de bara o åka tillbax o hämta den!!! Sen var de en tur till väla, som tyvärr inte gav så mö, men när vi kom till familia efter att ja plockat upp kevin på dagis, blev de litta mer glädje. Först passa vi på o äta lite sen lickades ja hitta mina julklappar, handlade dock inte för ja o richard ska dit igen, men har hittat dem i alla fall. Sen var ja o hämta ut silverskedarna till mitt lilla knyte i magen, såå fina de var!! Så då e de klart o bestämmt så de blir ju ett mindre bekymmer när dagen kommer!!! Efter detta var kevin så trött att de var tid o köra hem, får kolla mer bebis kläder en annan da!!!! Men richard hade fått en del pengar i födelsepresent (litta i förskott!!) så passade på o köra in om o lämna dem med!!! När ja kom hem var de ju bara en liten stund i soffan sen var de tid för o börja med middan. Så här försvinner dagarna bara!!

Till helgen har vi litta på schemat, först o främst ska vi ju till familia igen!!!! Sen kommer svärmor o bytar däck en da, o givetvis vårt besök till busfabriken kommer ju bli såååå kul, ungarna kommer ju bara virra rundor av lycka!!! Sen e de ju dessutom andra advent på sönda så bara dryga två veckor kvar till jul, efterssom vi ska fira hemma så e de dax o börja skriva lista vad som ska handlas i alla fall, e ju en hel del!!!!

Frukostdax, sen e de ju dagis!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0