09-05-05

Precis varit o hämtat min lille son, han fick komma hem o sova för pappa ska till tandläkaren precis när han ska hämtas och vill ju inte ta ut Isabelle i detta regnet om de inte behövs!!!!

Dag två i mitt nya liv!!! O ja e supernöjd, allt går som de ska o känns inte speciellt svårt!!! De e ju bara o ha bestämmt sig så ska de gå!!! Igår passade ja på o gå med sophie o sola med, sååå skönt de var, känner ju sig som en annan människa!!! Får vi göra om igen snart!!

I detta tradiga väder blir de ju inget gjort ute heller, men å andra sidan så har vi fått en del pulande gjort inne istället!!! Så för varje sak som blir klar känns de jätteskönt. Fick upp hyllan i vårt sovrum nu med så i princip klart här med, gardinerna fixade ja igår jue!!! Bara litta lampor som ska införskaffas med!!!

Isabelle ska ja sy gardiner till om ja kan hitta ett fint tyg bara, o Kevins rum e ju klart precis som vardagsrummet o köket!!! Bara hallen med men den ska vi ju riva så de får bli ett senare projekt. Uterummet e snart klart de med så denna sommaren kommer vi kunna njuta av tillvaron!!!

Näpp, Richard ska köra så ja ska gå o mysa med min lilla donna!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0