09-04-22

Tiden bara rinner iväg!!! Redan onsdag!!!

I måndes var vi på bvc med Isabelle, stor kicka nu på 5750g och 61 cm!!! Fick även sin färsta vaccination, hon var ju INTE glad men de gick över snabbt!!! Tyvarr har hon fått en del muskelkramper i kroppen men de kan ju vara för de får två sprutor nu, både den vanliga och prevenaren, men hon har ju bara behövt panodil på natten så de e ju bra!! Sen hade vi Kevin med också, han har gått upp!!!!! Stora killen på 14kg och 95cm!!

Igår hade vi full fart här, var i trädgården en hel del o e ju snart klara, sen var ja o hämta en del papper i klippan och då passade ja o kevin på o gå in om ICA o besöka sophie, Kevin har ju tjatat om henne men kännde inte igen henne i jobbekläder!!! När vi satt oss i bilen igen o skulle köra hem tittade han på mej o sa: -Till sophie nu??? Han e ju för go!!!!

Idag har vi varit på utvcklings samtal med kevin, fick ju hem en lapp igår om de. Vår kille e duktig i alla fall, de hade ju bara positiva saker och säga , skönt!!!! Nu ska ja snart ge Isabelle litta mat o sen ut i trädgården igen!!! Solen e ju framme så man får passa på!!!!

Ha de gott!!!

Kommentarer
Postat av: sophie

åhh han e ju för goo.. lille kevin.. tack för igår!! snälla ni e! hoppas det har gått bra idag.. kramen

2009-04-23 @ 14:10:35
URL: http://fillemhy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0