Helg igen

..o tiden bara rinner iväg!! Förra helgen hade vi ju Isabelles stora dag!! Dopet blev jättebra o de känndes skönt att kunna ha våra vänner med denna gången!! Visserligen har ja aldrig hört vär lilla flicka skrika så mycke som hon gjode i kyrkan, men de kan ju också bero på att där var rätt kyligt och hon hade ont i magen. Men i de stora hela gick allt som på räls!!!Ett par bilder får ja me bjuda på!!!



Hela familjen samlade innan vi skulle iväg!!!




Stolt storebror!!!!




Tårtan

 
Visserligen e de kul med tillställningar, men ja tycker de e minst lika skönt när de e över!!!!

I tisdes var minst sagt en lika full dag!! Hade roadtrip med sophie, med en massa snack!!!! O även om ärendet inte var de roligaste i världen får ja såga att vi hade skit kul!!!!!Fick ju avsnackat oss en del med!! På vägen tillbax stannade vi in om väla på ett par ärenden innan ja släppte av henne i munka. Direkt när ja kom hem var de o kasta i sig lite mat för o köra till Ängelholm o se på cirkus med syss o familj!!! Tyvärr blev kevin en aningen rädd för musiken men när alla djur kom fram log han till igen. Kamelerna var den största hitten i hans ögon i alla fall!!!

  


Vi hade pälsat på oss rätt bra, trodde ju inte där skulle vara varmt i tältet!! Blev dock en sen kväll, var ju inte hemma förrän vid nio tiden med en helt utslagen gosse!!! Men duktig som han e gick han in o tog av sig ytterkäderna, tittade upp på pappa som kommit för o möta oss i dörren o sa, -Natti natt pappa, kevin nanni!! Sen gick han in på sitt rum o la sig!!!

Sen har vi kommit långt i trädgården denna veckan med, har tyvärr inga bilder på de men fint blir de i alla fall, så förhoppningsvis kommer mitt trädäck snart med!!!

Idag har vi varit i Höganäs, hälsat på pappas faster och gammel farmor, de har ju inte sett Isabelle sen hon föddes så vi tyckte de var på tiden!!! Fick ju en mysig lörda med gotte fika!!! Imorron blir de andra tag, ut i trädgården igen!! Sen har vi ju påsk denna veckan med, de ska vi fira hos farmor på lörda i alla fall. Ev blir de en tripp till Genarp innan med men de e ju inte klart!!! Sen troligtvis månda kommer farfar hit o bytar våra lövisar med så de också blir klart!!!
När påskveckan e slut hoppas vi på en runda till ullared, men de får vi se hur de blir med de!!

Näpp, min lilla donna ska ha sitt sista mål innan hon ska sova natt,
sussa gott mina vänner!!!


Kommentarer
Postat av: sophie

jättefina bilder! det va MYCKET trevligt.. jag vill oxå till ullared ju... hihi

2009-04-04 @ 22:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0