Solen lyser!!!

Gud va skönt o vakna o se solen skina in genom fönstret, man känner sig så mycke piggare då!!! Fast klockan inte va så mycke!!

Var på babysnacket i måndes o kul hade vi, satt där i en o en halv timma men de känndes som en dryg halvtimma bara så dit ska vi igen!!!! Fick en tid redan den fjärde april, babymassage!!! Ja har ju visserligen gått den en gång men de e ju bra o uppfriska minnet, dessutom kan saker ändra sig så de har kanske komit något nytt!!! Fick även resutlatet på proverna, streptokocker igen, så blir nya droppar en gång till i alla fall men sen hoppas vi på att de ska vara borta!!! Den andra medicinen har ju börjat verka riktigt nu så de e ju skönt!!

Igår passade vi på o åka o handla mat när kevin var på dagis, så hade vi ju bara ett barn med oss så de underlättade litta!! På kvällen kom Axel o Malin en runda o hälsade på, malin har ju inte fått träffa isabelle, så de var ju på tiden!!! Sen har ja försökt o planera till dopet, tror de går bra än så länge men säkert saker som ja glömt!!!

Ida ska vi försöka sätta fart här hemma, så ja får väll sätta igång för richard cyklade med kevin till dagis precis!!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0