Sovmorron...

..har vi haft ida, kevin har ju inte vaknat förrän lite över sju, då e de verkligen sovmorron. Men samtidigt e de ju inte så konstigt efter denna helgen!!!!

Lördes började lugnt!! Städade klart o tog sista tvätten. Sen vid tolv tiden kom brossan, han bara snacka en liten runda sen kom bamse med!! De skulle ju ha poker på kvällen så vi skulle grilla på eftermiddan. Var ett tag sen ja såg min bror så blev en hel del snack!!! Sen kom pam, anders, malin o peter med sina barn med så då fick vi riktigt fullt hus!! Vi tjejer hann bara precis äta sen var de dax o packa in alla barnen i bilen, vi hade ju bestämmt att vi skule till busfabriken. Sen blev de fullt ös, fyra ungar o isabelle givetvis o en massa spring, lek o bus!!! Tur att de stängde kl 19 så hade vi de som orsak när vi skulle hem, för vi var ju helt klart sist ut!!! O trötta var de med, fick ju ha full diskussion i bilen så ingen somna, ändå var de på vär när ja skulle tanka!! Hihi... Efter de åkte vi till pam o ungarna fick litta gotte o massa lek till, vid halv tolv kom vi hem igen... trötta!!!! Så de var bara o kasta ungarna i säng o sen fick ja börja städa, skulle ju få besök direkt på morronen så de var bara o sätta fart!! Vid halv två kom ja äntligen i säng!!!

Den natten var inte kul, kevin vaknade med mardrömmar kl fyra, sen vaknade isabelle vid fem o var hungrig så de var ju bara upp igen!!! Var klar med barnen vid sex tiden o somna om till åtta, så trött var ja!!!

På söndagsförmiddan kom mormor o morfar, snacka om att kevin lös upp!!! Hellycklig unge!! Dessutom blev vår plattgång lagd med såå fint de blev så nu e de bara efterjobbet kvar!!! Men de ska vi försöka i eftermidda o få klart!!!

Denna veckan kommer bli stressig nog, vi har ju dopet på lördag, men klänningen e här o klar ,maten planerad , blommor o tårtan beställd!!! Dessutom har ja kläder till alla klart med o de e ju skönt!!! Foto på allt kommer senare!!!

Nä, får väll sätta fart så ngt händer!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0